Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Z perspektywy czasu te gry startowe wyglądają jak z poprzedniej generacji, a przecież wtedy robiły wrażenie. Niesamowite jaki progres zachodzi w ramach tej samej konsoli na przestrzeni 6-7 lat.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 386,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Trzeba przeprogramowac tego bota powyzej, zeby przestal klamac. OR I MAY NOT BE ABLE TO CONTROL MYSELF.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Nie wrzucaj kretynie nieopisanych spilerów z gier!

Opublikowano

raportować dauna i po sprawie

Opublikowano

no ale ile można go raportować. ja nie wiem, moderacja serio nie widzi poczynań tego "czegoś"?

z innymi trollami można chociaż wejść w jakąkolwiek dyskusję. z disvertigo jest taki kontakt jak z reklamami na forum

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Bo to jest zwykły bot który ma wgraną wczesną wersję słownika polskiego.

Opublikowano
  • Autor

no ale ile można go raportować. ja nie wiem, moderacja serio nie widzi poczynań tego "czegoś"?

Ostatni raport na niego byl jakies dwa miesiace wiec przepraszam stałych uzytkownikow forum PSX EXTREME, że zachowawczo nie banujemy każdego kto nie jest w "spoko ekipie".

Opublikowano

Ostatni raport na niego byl jakies dwa miesiace

Nope, dzisiaj ;)

Opublikowano
  • Autor

Oh, przepraszam. Powinienem użyc słowa "wcześniejszy". Rzeczywiście, ileż można typa raportować. Raz na dwa miesiące.

Jak są jeszcze jakies wątpliwości to zapraszam. Chyba kazdy sie zgodzi, ze nie nalezy śmiecić w tak wybornym temacie.

Opublikowano

na pewno sony i microsoft nie zapowiedza nowych konsol na E3... ta impreza nie ma juz takiej rangi co kiedys, a poza tym kazy chce miec swoje chwile chwaly w internecie.

Opublikowano

Dla mnie te zapowiedzi i bajki związane z mocą obliczeniową nowych konsol niech sobie między bajki wsadzą. Najwyższy czas wyłożyć kawę na ławę (towar na półki) i jedziemy. ILE MOŻNA CZEKAĆ!

Opublikowano
Microsoft pracuje nad czterema, nowymi markami

Przełamując dzisiejszy monopol na newsy od Sony... pora na Microsoft! Co nowego? Jak możemy wywnioskować z profilu linkedin.com, Jonathan Brownea (senior product manager), Microsoft pracuje nad czterema, nowymi markami gier - prawdopodobnie dla nowej konsoli. Ucinając wszelkie domysły, nie będą to gry powiązane z znanymi już IP, pokroju Halo, Gears of War czy Forza. Więc.. co chcielibyście zobaczyć na nowej konsoli Xbox?

http://www.grasz24.pl/newsy/microsoft-pracuje-nad-czterema-nowymi-markami,1,1,14987

Opublikowano

minimum 3 z nich to pewnie rodzinne gierki na kinceta :D

Opublikowano

Microsoft ma obecnie wiele niezapowiedziany projektów nowych IP z dużym budżetem. Część z nich robią wewnętrzne studia: Black Tusk, Lionhead, Rare i podobno BigPark oraz jakiś oddział MS Studios z Waszyngtonu albo Redmond + od chyba 2 lat działa studio (Core Publishing), które jest odpowiedzialne za zlecanie produkcji gier AAA zewnętrznym developerom - jak w przypadku Epic i Girsa, Crytek i Ryse czy Playground Games i Forza Horizon.

Mowa w tym przypadku wyłącznie o nowych IP, nie licząc sequeli ustabilizowanych marek jak Halo, Forza Motorsport, Fable czy Gears of War.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No właśnie, Gears of War. Zapewne dalej będą kontynuować tą serię, ale ciekawe czy teraz cały czas będzie je robiło PCF. No i czy Epic znowu będzie miał jakieś nowe ekskluzywne IP dla Microsoftu.

Opublikowano

No i czy Epic znowu będzie miał jakieś nowe ekskluzywne IP dla Microsoftu.

Samaritan :D

Opublikowano

No właśnie, Gears of War. Zapewne dalej będą kontynuować tą serię, ale ciekawe czy teraz cały czas będzie je robiło PCF. No i czy Epic znowu będzie miał jakieś nowe ekskluzywne IP dla Microsoftu.

To nie jest do końca tak, że PCF robi nowe Gears of War. Część robią oni, a część samo Epic. Nie mieli za bardzo co zrobić z PCF, to skierowali ich do pracy nad projektem, który na 100% zarobi kasę dla studia. Reszta Epic pracuje zapewne nad zupełnie nowym IP, które będzie robiło za pokaz możliwości UE4 oraz pewnie jakaś wczesna pre-produkcja Gears of War 4. Nie widzę powodu dla którego ich nowe IP miałoby wyjść wyłącznie na konsolę MS - teraz mają zupełnie inną sytuację niż 8 lat temu.

Opublikowano

Gearsy to marka MS ? Coś tam kiedyś ktoś pisał, że jedynie mają umowę na kilka części czy coś takiego. Co do nowego IP od Epic to bardziej obstawiałbym multiplatformę.

Opublikowano

Gearsy to marka MS ? Coś tam kiedyś ktoś pisał, że jedynie mają umowę na kilka części czy coś takiego.

Gears of War to marka Epic Games. Ale jakąś umowę z MS muszą mieć skoro MS jest cały czas wydawcą. Ale jaką to nikt Ci nie powie bo nikt tego nie wie.

Opublikowano

Nie widzę powodu dla którego ich nowe IP miałoby wyjść wyłącznie na konsolę MS - teraz mają zupełnie inną sytuację niż 8 lat temu.

Oj tam jak się MS odpowiednio postara ($) to wszystko jest możliwe....
Opublikowano

Nie widzę powodu dla którego ich nowe IP miałoby wyjść wyłącznie na konsolę MS - teraz mają zupełnie inną sytuację niż 8 lat temu.

Oj tam jak się MS odpowiednio postara ($) to wszystko jest możliwe....

Oczywiście, że wszystko jest możliwe, ale to nie znaczy, że jest opłacalne. A jak nie jest opłacalne, to się tego nie robi. Idioci tam nie pracują.

Opublikowano

Up@ Pożyjemy zobaczymy.....

Co do ex'ów od MS to mam nadzieje że tym razem bardziej się w tym temacie postarają i dojdą im co najmniej dwa flagowe Ip na miarę Halo (mile widziane nie strzelanki :blum1: ). Wracając do Fable to nie wiem czy Lionhead nie wyszło by na zdrowie zrobienie czegoś zupełnie nowego ,przed ewentualna kontynuacją bo co by nie mówić będą musieli się postarać by wyciągnąć to serię na prostą :(

Opublikowano

Up@ Pożyjemy zobaczymy.....

Co do ex'ów od MS to mam nadzieje że tym razem bardziej się w tym temacie postarają i dojdą im co najmniej dwa flagowe Ip na miarę Halo (mile widziane nie strzelanki :blum1: ). Wracając do Fable to nie wiem czy Lionhead nie wyszło by na zdrowie zrobienie czegoś zupełnie nowego ,przed ewentualna kontynuacją bo co by nie mówić będą musieli się postarać by wyciągnąć to serię na prostą :(

Zależy co przez to rozumiesz - Fable 3 sprzedało się bardzo dobrze. Piotrek odpadł więc powinno skończyć się upraszczanie serii, a poza tym ich nowe IP najprawdopodobniej wyjdzie przed Fable 4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.