Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

to bodaj najładniejsza gra na konsolach. 

do czerwca

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 376,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

The Last of Us może nie zrzucić z tronu Ascension. To gra oferująca więcej możliwości, z większym terenem działania i bardziej złożonym zachowaniem przeciwników, do tego dolicz więcej efektów cząsteczkowych. Choć ja wierzę, że ND znowu pozamiata. 

Opublikowano

to bodaj najładniejsza gra na konsolach. 

do czerwca

No tak sobie wmawiaj lajonelku, ale prawda jest taka, że gify i filmy z asenszyn "robią" podczas gdy filmiki z TLOU to pod względem grafiki "meh".

Wydało się, ktoś mówi nieprawdę. :thumbsup:

Dla mnie tutaj prawie nie ma ząbków, rzucam direct feedy

gears-of-war-judgment-xbox-360-136361235

Opublikowano

Jeśli mam być szczery to ta oprawa du.py nie urywa. Gears of War 3 z tego co pamiętam robił wrażenie, tutaj jest po prostu dobrze. Fajerwerków nie ma. Może gdyby grę z powrotem zrobiłoby Epic z Cliffym na czele to mielibyśmy Gearsy 3.5.

Opublikowano

jednym słowem siwy dym az wyblakła od tych filtrów, brak polotu do poprzedników a co dopiero do poziomu Halo4

Opublikowano

Jak wspomniałem, Judgement nie musiał być dla Epic wcale priorytetowym projektem. Powierzyli to zadania PCF, żeby sprawdzić jak sobie poradzą i z tego co widać, źle nie jest. Przed nimi stało dość trudne zadanie, żeby udźwignąć to co osiągnięto w trylogii. Santa Monica robiło wszystko tak jak zawsze, bez przekazywania projektu innemu studiu. 

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Santa Monica robiło wszystko tak jak zawsze, bez przekazywania projektu innemu studiu.

Yyy,a Ghost of Sparta? Chains of Olympus? Tych odsłon przecież nie robiło Santa Monica

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Nie wrzucaj nigdy newsów tłumaczonych przez google translate plz.

Opublikowano

Przecież ten tekst przetłumaczony przez google translator wygląda jakby Diverstigo go pisał xD

Opublikowano

Naprawdę nie wierzę, że to będzie w nowym klocku. Przecież  nawet Mendrek gorszych ,, feature '' dla Xboxa by nie wymyślił. Moim zdaniem albo tego nie będzie, albo będzie o wiele mniej inwazyjne. Po prostu nie mogę sobie wyobrazić, jak gość z MS na konfie z Xboxem 720 mówi ,, musisz mieć neta żeby włączyć grę " a cała sala bije brawo. Jest moda by źle życzyć MS i Xboxowi ( czyżby ich sukces kłuł w oczy ? ) ale naprawdę nie traktuję tego serio, po prostu nie wyobrażam sobie tego.

Opublikowano

Po prostu nie mogę sobie wyobrazić, jak gość z MS na konfie z Xboxem 720 mówi ,, musisz mieć neta żeby włączyć grę " a cała sala bije brawo.

Nie doceniasz ludzi, zdecydowanie nie doceniasz. Nie takie podłości widziała już historia.

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

Po prostu ominie ten fragment i przejdzie do prezentacji Kinect Disney World czy cuś. 

Opublikowano

Nie, czegoś takiego ominąć nie można ogłaszając konsolę. Stałe podłączenie do neta daje jakieś korzyści, i napewno można w jakiś sposób to bronić, to jasne jak Słońce, ale dla wielu ludzi to po prostu za wysokie progi na lisie nogi, np. dla mnie czy moich znajomych. Równie dobrze mogliby powiedzieć na wstępie ,, Widzowie bez stałego podłączenia do sieci prosimy wyjść ". No i podłączenie do neta nie znaczy z automatu blokady używek czy coś równie perfidnego. Miejmy nadzieję że ludzie z MS rozwiążą to tak by wilk był syty i owca cała. Ja wiem że przyzwyczailiśmy się do jechania po MS i nowym klocku, i żadnego dobrego newsa o Durango na dobrą sprawę jeszcze nie było, ale naprawdę wolałbym żeby wybór dla gracza takiego jak ja nie ograniczał się tylko do PS4 czy PC. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Sęk w tym, że w oryginale nie ma ani sowa o blokowaniu używek i tego, że bez neta konsola nie będzie odpalać gier.

Taki szczególik mały.

Opublikowano

z tego co podesłał wynika że stały net musi być i Kinect włączony.

Opublikowano

Kinect będzie w każdym zestawie więc co to za problem by wtyczka była w konsoli? A co do neta, to jest tam napisane "konsola zawsze włączona, zawsze w sieci", co się odnosi do tego, że teoretycznie konsola będzie włączona cały czas (stan czuwania) i przez to nie będzie trzeba czekać na aktualizacje itp. - to trochę co innego niż blokada używanych gier czy, że bez neta gry nie odpalą.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Broń swojego guru , broń

Mendrek i Don to dokładnie ta sama liga

Opublikowano

Tutaj się nie zgodzę, bo Don dobrze wie o czym pisze i ma szerokie pojęcie o realiach rynkowych, śledzi słupki sprzedaży, i z tego co widzę po postach, doskonale wie jak funkcjonuje dzisiejszy modeli biznesowy. Co najlepsze, potrafi przyznać rację, niestety Mendrek nie zawsze ustępuje pod tym względem i jego znajomość rynku to dość dyskusyjna kwestia.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Sęk w tym, że w oryginale nie ma ani sowa o blokowaniu używek i tego, że bez neta konsola nie będzie odpalać gier.

Taki szczególik mały.

Z EDGE:

"Microsoft’s next console will require an Internet connection in order to function, ruling out a second-hand game market for the platform. "

http://www.edge-online.com/news/the-next-xbox-always-online-no-second-hand-games-50gb-blu-ray-discs-and-new-kinect/

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Broń swojego guru , broń

Mendrek i Don to dokładnie ta sama liga

Nie bronię tylko potrafię czytać, czasem mam wrażenie, że jako jeden z niewielu na tym forum. Jak ktoś mi mówi, że gdzieś napisano tak a tak, czytam źródło i nic tam takiego nie ma, to o czym tu mówić.

Opublikowano

Po prostu nie mogę sobie wyobrazić, jak gość z MS na konfie z Xboxem 720 mówi ,, musisz mieć neta żeby włączyć grę " a cała sala bije brawo.

Nie doceniasz ludzi, zdecydowanie nie doceniasz. Nie takie podłości widziała już historia.

Red_Ring_Of_Death.jpg

Opublikowano

Taki szczególik mały.

Z EDGE:

"Microsoft’s next console will require an Internet connection in order to function, ruling out a second-hand game market for the platform. "

http://www.edge-online.com/news/the-next-xbox-always-online-no-second-hand-games-50gb-blu-ray-discs-and-new-kinect/

Czyli rejestrujesz płytkę i w tym momencie istnieje ona na koncie wirtualnie, a rzeczywisty odpowiednik możesz równie dobrze wyrzucić do kosza. Albo sprzedać jakiemuś frajerowi. 

Opublikowano

Czyli jak Steam. Patologia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.