Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Gram "multi" i gra chodzi ultra płynnie. Zero spadków fpsów. Nie wiem o co tobie chodzi. W przypadku Black Ops 1 faktycznie były "dropy", ale w 2 już nie ma i jest w porządku.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 411,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Pisali o singlu. W multi podobno jest okej.

Don, wczoraj Halo 4 chodzilo gorzej niz zwykle, w BO2 nie odczulem nic. A co sie w ogole dzieje z Xbox Live, bo nawet nie wiem.

Opublikowano

Pisali o singlu. W multi podobno jest okej.

Don, wczoraj Halo 4 chodzilo gorzej niz zwykle, w BO2 nie odczulem nic. A co sie w ogole dzieje z Xbox Live, bo nawet nie wiem.

Nic się nie dzieje, ciekaw jestem jak wyrabia z milionami grającymi w Halo 4 i BO2 w tym samym czasie bo między obiema seriami jeszcze nigdy nie było ledwie tygodniowej przerwy.

Opublikowano

Dixi, a jak skomentujesz to o czym pisałem wcześniej? W sensie średni czas grania w Mariany i Zeldy

Opublikowano

ciekawe czy na next genach do łask powrócą FPP w klimatach II wojna

Skoro tym mowa, IMO nie przy dzisiejszym multi. Nie można modyfikować większości broni (może jakiś tłumik, luneta na karabin i w ostateczności granatnik jak w ET, zero red dotów, kamuflaży i emblematów na broni), brak jakichś szczegółów wypasionych killstreaków itp.

Niby był WAW, ale nie grałem i nie wyobrażam sobie, jak to wyglądało i jak by mogło wyglądać zgodnie z dzisiejszymi trendami... :-/

Opublikowano

Zastrzelil bym z(pipi)a odpowiedzialnego za to (pipi) zwane Playstation Store ... Ubil bym jak psa

Opublikowano

pewnie masz

- słabe łącze

- działasz a wi fi

- nie wyłaczałeś i właczałeś sciągania aby przezucić się na lepszy serwer

jednym zdaniem sam jesteś sobie winny! $ony nie ponisi żadnej odpowiedzialności za to że Tobie się nie podoba ich sklep!

Opublikowano

A Black Ops 2 na psvita to crap który na dodatek da się przejśc z 45 minut. Płacić za gre prawie 180zł i pograć krócej niż trwa przeciętny film :)

Opublikowano

Mogę powiedzieć, że PS Vita to porażka! ;/

Opublikowano

To jest osobna gra, a nie Black Ops 2 i w sumie bliżej jej chyba do Resident Evil Mercenaries 3d niż do pełnej gry z serii (nie mówię, że to dobrze). Tam w ogóle jest kampania?.

Ale co do jakości, to się nie będę wypowiadał...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Kurde, nie wytrzymałem i kupiłem, a takie fajne gierki leżały obok :unsure: Czy jestem burakiem cebulakiem?

2ymfy8o.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

troche tak, bo bedziesz ogrywal Black Ops 2 na ps3 ;/ a tam co chwile problemy z multi i chyba w singlu bedziesz mial 20fps ;D

nie ma to jak xbox 360

Opublikowano

Popie.rdolily ci sie buraki z jablkami.

Opublikowano

Nie wiem czy prawda czy fałsz za to na pewno wiem, że powiało sucharem.....

Opublikowano

Przecież każdą grę mozna tak rozłożyć.Powiedzmy God of War-"Co z tego,że ktoś grał 8 godzin,skoro na taką osobę są 3 osoby,które grały po pół godziny,czyli gra jest dla casuali"

Jak by nie liczyć to mamy srednio 32 godzin Mario versus srednio 6-7 godzin najwiekszych hitów na "poważne" konsole.

Luz, przecież napisałem że na każdej konsoli jest mnóstwo casuali. Swoją drogą ciekawe skąd wziąłeś te dane o 6-7h.

Ja w każdej z tych gier (oprócz NSMB, nie trawię serii) mam o wiele więcej godzin. Poza tym jest tak jak mówi Adi. Średnio 32 godziny w Mario, czy ponad 40 w Zeldę to niezwykle, niezwykle wysoka średnia. Świadczy to o tym, że ludzie po prostu przechodzą te gry od A do Z. To nie jest zachowanie casuali

To zależy, bo jak gra jest dobra to casual też będzie w nią długo grał gdy mu się spodoba. Podobno exy na Wii takie wlaśnie są, więc i dłużej się w nie gra.

Wii to konsola dla casuali.

PS360 to konsole dla prawdziwych twardzieli. Kol of Djuti, Medl of Onor, same mięskie gry dla prawdziwych mężczyzn z hardcore'owym kampaniami na 4h.

No rzeczywiście, gry dla prawdziwych twardzieli z gimnazjum.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-black-ops-2-on-console#comments

po raz pierwszy w historii wersja na ps3 ma taką samą rozdziałkę jak ta z x360 ale nie wiedzieć czemu je.bnęli w wersji na konsolę Sony jakiegoś blura i mamy status quo - Call of Duty na ps3 jest sporo bardziej rozmyte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.