Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

oj widze, ze kogos pupka boli ;]

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 397,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Czyli generalnie gra jest piękna, a żeby to udowodnić, wrzuciłeś niespecjalnie robiące wrażenie gify, bo akurat były. To nie lepiej było nic nie wrzucać? Wtedy bym sobie myślał: kurde, nowe Halo jest ładniejsze od Journey, musi być jakieś szokujące.

Na całe szczęście nagród nie przyznają pod kątem tego co myślisz i pod czego jesteś wrażeniem.

MaZZeo weź się ogranij bo to wygląda jak jakieś przedszkole... (pipi) w koło i podniecasz się tym H4... Halo 4 najlepsze, najładniejsze i w ogóle bez wad.

Jakieś śmieszne nagrody, w których nie ma H4.. i już płacz jak w przedzkolu.. "Ale Halo! Mamo ale Haaalo! Haloooooooo <odgłos płaczu>" Halo - sralo :P

Ok.. nie grałem w H4 i nie widziałem jeszcze "na żywo" ale wstępnie po tym co się naoglądałem w sieci ta gra nie robi szału graficznie... choćby nie wiem jak bardzo xboty by tego chciały )zaraz pewnie jakiś przyleci z płaczem, że nie widziałem na żywo to nie wiem... ale z góry uprzedzam, że to przemilczę).

Jest bardzo ładnie.. ale nic więcej. A tutaj już niektórzy ciągle się tym podniecają... jakby to była jakaś nowa jakość na konsolach.. i w ogóle jakiś "mesjasz" xbotów, który po kątem grafiki jest niby w stanie stanąć w szranki z exami z PS3, lub je bije... :sleep:

Jak dla mnie nie jest to nawet najładniejsza gra na X'a.. nie mówiąc już ogólnie o konsolach.

Ale powiesz w końcu co cię boli?

Opublikowano

gimbaza $ony znowu w natarciu ocenia gry po YT ale czego można się spodziewać po emotach :)

H4 nie staje w szranki z exami $ony tylko je przebija, spokojnie już tu kilka osób w tym temacie to pisało i wcale nie chodzi o fanów xboxa. Była chyba jeczcze tutaj dobra analiza z Eurogamera.

Opublikowano

No, taka dobra analiza Eurogamera, w której nic nie wspomnieli o wypalonych cieniach z otoczenia, oraz cieniach postaci, które się czasami pojawiają kilka metrów przed graczem.

Opublikowano

oj widze, ze kogos pupka boli ;]

Jak Cię boli to może wybierz się do jakiegoś odpwoiedniego lekarza? :)

Opublikowano

No i?

Można by było zrobić oddzielną kategorię "Best Design", wrzucić tam Journey + Fez, Dishonored czy Dust An Elysian Tail i byłoby git. Tak jest w wielu serwisach.

Ile razy jeszcze będziesz wrzucał te SAME gify z Halo ? Wszyscy wiemy, że to śliczna gra, nie musisz nas o tym przekonywać.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No, taka dobra analiza Eurogamera, w której nic nie wspomnieli o wypalonych cieniach z otoczenia, oraz cieniach postaci, które się czasami pojawiają kilka metrów przed graczem.

No, to już wiemy że Digital Foundry jest chuyowe bo raczył pochwalić Halo.

Opublikowano

Czyli generalnie gra jest piękna, a żeby to udowodnić, wrzuciłeś niespecjalnie robiące wrażenie gify, bo akurat były. To nie lepiej było nic nie wrzucać? Wtedy bym sobie myślał: kurde, nowe Halo jest ładniejsze od Journey, musi być jakieś szokujące.

Na całe szczęście nagród nie przyznają pod kątem tego co myślisz i pod czego jesteś wrażeniem.

No, tylko pod kątem tego co myślą ludzie wybierający dane nagrody. W przypadku tych chyba myślą podobnie, na co - zdaje się - właśnie narzekałeś.

Opublikowano

Prawda jest taka że najładniejsza gra na x360 to Gears of War 3 a najładniejsza gra na konsolach to Uncharted 3.

Opublikowano

Poczekajmy jeszcze jak finalnie będzie prezentował się The Last of Us.

Opublikowano

lub Beyond

Opublikowano

No jeśli mielibyśmy oceniać tylko wykonanie twarzy i mimiki to wtedy tak.

Opublikowano

Poczekajmy jeszcze jak finalnie będzie prezentował się The Last of Us.

Jak utrzyma poziom dema, to bez problemu przebije Uncharted 3.

Opublikowano

$onybociarnia znowu majaczy o grach które kiedyś tam będą a przez 1,5 roku ps3 dostało:

2b08f72f7af1c44805b5b2f4e05058f320100427191057_20790.nphd.jpg

Takie są fakty....przykre ale jaka konsola tacy użytkownicy i exy a raczej ich brak :empathy2:

Opublikowano

kolorystycznie prawie się nie różnią te gry

Opublikowano

87 a lepsze niz wszystkie exy na PS3 :rofl2:

Opublikowano

mówicie o tej grze gdzie nie da się celować?

Opublikowano

ps3 i ich słabe multilatformy sonybotów, czuć tą irytację w powietrzu ohh jak ta konsola jest olewana haha 90% sprzedaży ps3 zawdzięcza logo z poprzednich generacji bez tego tylko desperat bu kupił to coś

Opublikowano

mówicie o tej grze gdzie nie da się celować?

h4_campaign_dawn_f_23u7unp.jpg

Opublikowano

Przykre jest to, że sonyboty nie mogą uwierzyć, że mają mniej exów i ostatnio sony nie wypuszcza żadnych gier, ale jak wychodziło U3(bardzo średnia gra, tak samo jak Alan Wake) to piali na każdym portalu, nawet na samosia.pl ;/

Opublikowano

Ej, no ale chyba nie ma co tu ukrywać, że exy ps3 są takie po prostu większe.

Xbox ma więcej takich mniej ważnych, popierdółkowatych exów, tak ja to widzę

Opublikowano

cf8.jpg

prawdziwe :)

Opublikowano

Ej, no ale chyba nie ma co tu ukrywać, że exy ps3 są takie po prostu większe.

Xbox ma więcej takich mniej ważnych, popierdółkowatych exów, tak ja to widzę

Dla posiadaczy obu konsol różnica jest. Nie no serio chcecie nam wmawiać, że exów więcej. Zgodzić się mogę w kwestii lokalizacji, bo z tym Sony daje radę, choć Horzion pokazał pazur, ale ilość jednak przemawia za MS.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.