Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

no pewnie, tej części nikt nie przekreśla jeszcze, dzięki kilku zmianom i wprowadzeniu pewnych rzeczy H4 ma szanse być znacznie lepsze. Zobaczymy tylko jak 343 sobie z tym poradzi.

• Odpowiedzi 638
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• grają jeszcze ludzie na multi? bo bym sobie pograł

• przestałem czytać dalej   no a tak na poważnie to jak komuś tak bardzo wszystko w tej grze przeszkadza to po co grasz ? Graj w 3/Reach i po problemie. Mi ta gra na prawdę b. rzadko laguje a nawet ja

• Grałem w Halo:CE ( i Anniversary), Halo 2, Halo 3 (rozegrałem około 9000 meczy), Halo Wars, Halo: ODST, Halo:Reach i wreszcie Halo 4, przeczytałem pierwsze 4 książki Halo. Wg. mnie najnowsze Halo ma w

Opublikowano

Tylko u mnie podczas gry na split screenie gra ostro gubi klatki?Ta playlista z mapami z forge jest wcale nie grywalna na podzielonym ekranie.

Opublikowano

U mnie ostro gubi klatki na tych nowych mapach nawet jak gram sam, tragedia...

p.

Edytowane przez Adorian

Opublikowano

u mnie dziala jak nalezy . nie mam problemu z klatkowaniem

Opublikowano

U mnie ostro gubi klatki na tych nowych mapach nawet jak gram sam, tragedia...

p.

Tylko u mnie podczas gry na split screenie gra ostro gubi klatki?Ta playlista z mapami z forge jest wcale nie grywalna na podzielonym ekranie.

Chodzi(ła) tak w ok. 20 K/S u mnie - na podzielonym na 2, na nowych mapach.

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

mi tam klatki nie przeszkadzają rzadko kiedy zanotuje spadki animacji jest dobrze

Opublikowano

U mnie również bez problemowo, Jedynie czasem pojawiają się lagi.

Opublikowano

mnie to sie nawet gra bardzo przyjemnie powoli przestaje myśleć o tych nieudanych respołnach, o braku power wempons w lokacjach ustalonych, mam największe zastrzeżenia do małej ilości map i problemach z połączeniem lagi są często psują rozgrywke, czasami wale w gościa tyle że 3 by padło a dostaje z 3 hity i leże to jak tego nie naprawią to kaplica. A jeśli chodzi o tryby to sie nie boje wierze że 343 to w końcu załapie i naprawi swoje błędy

Opublikowano

Witam wszystkich. Jak wspomianałem, planuję robić i wydawać cyklicznie halo 4 top 5, które będzię się ukazywać co 2-3 tyg.

Top 5 będzie podzielone na 2 warianty, mianowicie:

-Halo 4 top 5 Fails (absurdy i inne chore akcje)

-Halo 4 top 5 (wiadomo, multikille, no scope'y i inne ciekawe rzeczy

Zainteresowanych prosiłbym o namiary swojego klipu do filshare. Lub bezpośredni kontak ze mną:

nixon3@o2.pl

GG: 4510832

GT: hiczniak

Mam nadzieję, że frekfencja będzie większa niż się spodziewam;)

W chwili obecnej staram się o jakieś nagrody. Info wkrótce.

Edytowane przez NiXoN

Opublikowano

Witam wszystkich. Jak wspomianałem, planuję robić i wydawać cyklicznie halo 4 top 5, które będzię się ukazywać co 2-3 tyg.

Zainteresowanych prosiłbym o namiary swojego klipu do filshare. Lub bezpośredni kontak ze mną:

nixon3@o2.pl

jaki czas klipu jest dozwolony ???

Edytowane przez mat4453

Opublikowano

nixon3@o2.pl

zależy od akcji, jesli coś masz podeslij.

Opublikowano

nixon3@o2.pl

zależy od akcji, jesli coś masz podeslij.

mat4453 gt

fileshere plik o nazwie simple kill- czas trwania 6 minut bez śmierci po drodze kilkanaście kili 2 rozwalone mechy

Opublikowano

Baaardzo mi się podobają te nowe mapki z forge'a. Małe, otwarte, intensywna rozgrywka. Szkoda że instant respawn trochę psuje wrażenia.

Nie znając map wygrałem 5 meczy z rzędu mając w kazdym kdr grubo ponad 2. Wniosek? Kamperskie gnidy na takich otwartych mapach nie ogarniają nic bez swojego camo i boltshotów :]

Opublikowano

mam dokładnie takie same odczucia, mapy w większości są dobre (nie wszystkie), symetryczne i przystosowane do gry 4v4. Dzięki tym mapom ostatnio nawet wróciła mi zajawka na H4, bo grało mi się naprawdę przyjemnie.

Opublikowano

Ta mapy są bardzo dobre szczególnie Simplex no i cieszy też powrót Lockouta.Niestety na split screenie nie jest tak kolorowo,mam nadzieje że dadzą rade to naprawić w TU bo 70% gry spędzam właśnie na podzielonym.Tak przy okazji to kiedy wychodzi ten kolejny map pack?

Opublikowano

lockout goty mapa co Ty pie.rdolisz mazz;p

ogolnie mapki swietne

Opublikowano

lockout czyli kto na górze wież ten wygrywa? to już wolę abandon na boltshoty tylko.

Poważnie najbardziej wkurwiająca mnie mapa, mam ochotę roz(pipi)ć w mak pada jak znowu dostaje spawna na dole i ginę od typa stojącego na górze, ktoś z rakiem mózgu i odbytu ją wymyślił i podziwiam że przez 3 części Halo ona przetrwała o_O

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mazzeo co ty (pipi)sz ? Zaczales grac w Halo od Reacha. ze takie bzdury wygadujesz ?

Opublikowano

W H3 byla ona koszmarna i nie warta spluniecia.

Edytowane przez Ins