Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Co sobote i niedziele chodzę sobie po lesie ;)

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

-wlosy gerarda faluja gdy sei rusza

No kvrva xDDDD

ale skoro o tym mowa to rzeczywiście włosy się ruszają całkiem ładnie, wręcz fajnie.

bałem się że będą dosyć szywnymi i okropnymi kawałkami pixeli w porównaniu z tym silnikiem włosów od nvidii na pc. tymczasem napewno tak świetnych efektów na konsoli nie będzie ale włosy i tak wyglądają fajnie

Opublikowano

#spostrzeżenia by Fanek

Opublikowano

Bardzo dobrze to wygląda. Teraz niech ci blacharze się cieszą swoim ultra i pobierają grę z osiągnięciami z GOG.galaxy bo Steam ich w chuya zrobił. Właśnie takiej jakości się spodziewałem. I to na YT fajnie wygląda a co dopiero bezpośrednio z konsoli na TV.

Opublikowano

Nie żebym się znał na komputrach i w ogóle ale to chyba cdp ich zrobił w chuya a nie steam  :reggie:

Opublikowano

Steam ich w chuya zrobil bo nie ma osiagniec :obama:

Szybko sprzedajemy pcty z tego powodu :pawel:

Smiechlem

Opublikowano

No jest to dosc ciekawe ze na gog sa a na steam nie ma. Moze ktos komus w lape dal?

Ale byloby to dosc dziwne.

Opublikowano

ten swooneb z forum redów to jakas istota pozaziemska :xd beka z wnusia whoy co on tam wypisuje w swojej master race szacie :D

Opublikowano

Zamiast falującej czupryny wolałbym +5 fps :frog:

wpis, tym bardziej ze wersja na ps4 lubi gubic klatki :(

Opublikowano

Tak samo jak na PS3 Skyrim też lubił gubić klatki. W grach z otwartym światem to jest przecież nieuniknione - zwłaszcza na konsolkach.

Opublikowano

A kogo obchodzą jakieś osiągnięcia. Powinny być trofeum Windows, albo lepiej - Bios Achievements i byłby spokój :)

Ostatnie screeny prezentują się świetnie.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

ten swooneb z forum redów to jakas istota pozaziemska :xd beka z wnusia whoy co on tam wypisuje w swojej master race szacie :D

Swooneb będzie grał na PS4.
Opublikowano

to chyba ze trollowal pecetowy du.poscisk, a ja sie nie zorientowalem ;) nie wiem, nie zagladam tam czesto, nie znam zabardzo tamtejszych obyczajow. ale fakt, ze na polskim forum musi sie tam roic od PrawiCzków, to pewne :D

Opublikowano

Mam 2362 osiąnięcia na steam.  :pope:

Opublikowano

Mój Boże, płakałem jak to oglądałem. Takie to piękne. Myślałem, że na konsolach będzie to wyglądać o wiele gorzej, a ja nie widzę większych różnic między tym gameplayem, a tym co niedawno publikowali youtuberzy. Skoro to tak ładnie się prezentuje, to o wersję na x1 nie ma co się martwić.

Opublikowano

Osiągnięcia na PC będą na GOG Galaxy, na Steam zabraknie i wygląda na to, że jednak to zagrywka CDP a nie Steama.

Opublikowano

Osiągnięcia na PC będą na GOG Galaxy, na Steam zabraknie i wygląda na to, że jednak to zagrywka CDP a nie Steama.

Raczej bankowo to zagrywka ze strony CDPR, GOG Galaxy ma byc bezposrednia konkurencja steama wiec niech sie ludzie ciesza ze Wieska w ogole zdecydowali sie wystawic na steamie, mogli odwalic drugie EA czy Ubisoft i zafundowac sobie kompletna ekskluzywnosc przy ich flagowym tytule.

Opublikowano

Ale gry UBI się normalnie pojawiają na steam(tylko musisz kupić przez steam, żeby je tam mieć :reggie: ), tylko EA się oddzieliło i przeszło w 100% na tego swojego origina. 

Opublikowano

Tak? A no to mea culpa z grami Ubi, ale trzeba pewnie miec to scierwo od nich? Uplay? Bo jak tak to w sumie troche bez sensu, miec 2 programy otwarte zeby w 1 gre pograc :|

btw. burza tworzaca sie w oddali :fsg:

b677qch.gif