Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

kolekcjonerka miazdzy suty

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 958,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Zaczynam żałować, że jednak olałem kolekcjonerkę...

Opublikowano

nawet sekundy sie nie wahalem pomimo tego, ze to pierwszy wiedzmin w jakiego zagram

Opublikowano

jak będzie powyżej 90% to będzie mega. przewiduje 85-90%

Opublikowano

nawet sekundy sie nie wahalem pomimo tego, ze to pierwszy wiedzmin w jakiego zagram

Serio? Oj, duża strata.

Opublikowano

Ciekawe jak szybko na PC wyjdzie mod "romanceable Ciri" pooh_lol.gif

Co wy w ruletke gracie? xD

No ok, stawiam 90

btw. swietny preview

Opublikowano

90 na meta

za pół roku jak załatają to będzie niczym DC 10/10 xD

Opublikowano

https://www.facebook.com/events/864046183644423/jak coś cdp planuje eventy wieśkowe w polsce. jak coś dla funu będe na tym w blue city.

będzie możliwość zrobieni sobie selfie i rozdam pare autografów na wieśku

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Moim zdaniem 90% spokojnie przebije.

Opublikowano

W tym preview, który też wcześniej wrzuciłem gość mówi, że jedna (bo chyba raczej nie każda, nie wyłapałem) z tych kilku krain spokojnie przebija świat Skyrima. :obama:

Wiadome było, że gra będzie ogromna, ale dopiero teraz uświadomiłem sobie skalę.

Do tego muzyka, która przypomina trochę styl starych rpg, żyjący świat i po środku Geralt z rozbudowanym systemem walki oraz rozwoju... :ohboy:

Do tego zakończenie historii, która nie pozwalała się oderwać od Tv w drugiej części, a na pewno nie była tak epicka jak to, co teraz nam naszykowali.

Na deser next genowa grafika, także na konsolach oraz słowiański klimat.

Ja je.bie... Ależ ta gra zaora.

Jaranko over 9000

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No jak nextgenowa to na konsolach raczej ;)

Opublikowano

@chris85

nie

Edytowane przez kermit

Opublikowano

No jak nextgenowa to na konsolach raczej ;)
Chodziło mi o to, że gra od podstaw pisana była na nowe sprzęty i przy tak ogromnej skali wygląda świetnie. W końcu brakuje tu uporczywego wydawania powtorków na poprzednią generację, jak na przykład miało to miejsce z ostatnim DA.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

89%

Opublikowano

To jak tak stawiamy średnią na Metacritic, to strzelam, że będzie jakieś 94-95%. Jak szaleć, to szaleć :D