Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Plugawy napisał(a):

Ten turniej on był z dodatku? Bo odbywał się w Novigradzie i dziwnie mi to pasuje do dlc. 

Gram teraz sporadycznie drugi raz i znowu nie mogę się powstrzymać przed Gwintem. Gram z kim popadnie, może wpadnie ta trofka za zebranie wszystkich kart choć wątpię bo trzeba się posrac, żeby się to udało. Grałem za pierwszym razem Królestwami Północy i nie było jakoś trudno oprócz tego turnieju. Trudność gwinta też miałem na najwyższym a czasem gracze dziwnie się zachowywali. 

Były dwa w podstawce i dodatku. W podstawce najtrudniejsza była w nim walka na pięści pomiędzy gwintem xD. W ogóle na najwyższym walka na pięści to hardkor. 

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

W Krew i Wino była narzucona nowa talia Skellige. Dla mnie ona jest słabsza niż królestwa północy i nilfgaard między innymi przez brak szpiegów. Trzeba było trochę szczęścia by wygrać tym turniej. 

Opublikowano

Wczorajsza sesja wyglądała tak: walki na pięści, wyścigi konne i kolejna (wygrana) partyjka gwinta:szekle:W końcu jakaś mocna karta wpadła

Spoiler

Vernon Roche

Opublikowano

Prawdziwy mężczyzna kozy się nie boi :kaz: też za nią goniłem w tym zadaniu :)

Opublikowano

Dobrze ze nie graliście w gwinta tego online. Tam w pewnym momencie dodali taką talie gdzie się jeszcze monetami karty ładowało. Strasznie to rozwaliło balans i przestałem grać. A późnej i tak zaorali wersje konsolową :/

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał(a):

Prawdziwy mężczyzna kozy się nie boi :kaz: też za nią goniłem w tym zadaniu :)

A co zrobiłeś już po tym?:)

Spoiler

Spotkanie ojca z "dzieckiem"?:nosacz2:

192f1f7117d69-screenshotUrl.thumb.jpg.fe21e14ded1ce7830456967021439022.jpg

Opublikowano

Nie pamiętam dokładanie ale z tego co pamiętam nie zabijałem porońca tylko zamienił się w kłobuka. Chyba tak się nazywał, a dalej nie chcę Ci spamować :)

Opublikowano

O queście z Baronem to pamiętam wszystkie pisma dziennikarskie na całym świecie się wypowiadały swego czasu w superlatywach :wub:

Opublikowano

Bo to jest świetny i rozbudowany quest w Wiesiu i on mocno zapada w pamięć.

Opublikowano
W dniu 29.10.2024 o 08:58, PiotrekP napisał(a):

Chyba jestem jedną z niewielu osób, której granie w gwinta w grze wogóle nie jarało. Wolę grać fizycznie kartami z DLC.

Mi też nie siadło, nie umiałem w to grać i olałem bardzo szybko. 

Tym samym wiedziałem że 100% nie będę miał, bo do calaka trzeba kart które wygram grając w gwinta. Więc olałem lizanie ścian itp. Zaliczyłem fabularnie, poboczne, wszystkich pkt na mapie nie zaliczyłem, chyba że byłem obok. Potem oba dodatki i tyle. 

Barona pamiętam, wiedźmy pamiętam, a reszta to tak nijak i nie przywołam szczegółów. 

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

Za pierwszym razem quest u Barona 

Spoiler

zakończył się jego śmiercią. Dwa kolejne przejścia to już "szczęśliwe" zakończenia- tylko czy na pewno?

No i Dedek świetnie go zdubbingował. Choć momentami może nawet za bardzo się przyłożył. 

Opublikowano

Ja coś zepsułem bo w obu przejściach

Spoiler

baron mi zginął

Opublikowano

Zła decyzja (w dialogu)- bo co innego. W krwi i winie za pierwszym razem

Spoiler

olałem zdobycie wstążki, a było to potrzebne do jednego z zakończeń. Niby pierdoła, która na pierwszy rzut oka nic nie znaczy, a tu proszę. 

Opublikowano

Zdobyłem wszystkie schematy i wytworzyłem sobie cały podstawowy set gryfa (4 elementy zbroi i 2 miecze). Będę chciał go ulepszać w miarę postępów w grze, bo daje bonusy do znaków, a używam ich bardzo często. Quen jako tarcza i rozwinięty Aksji do prania mózgu wrogom, którzy pomagają mi przez chwilę.

Cudowna gra:banderas:

192f754d0e349-screenshotUrl.thumb.jpg.a4daab4185a9a736e69df5be530326d5.jpg

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano

Najbrzydszy wiedźmiński zestaw, ale jak grasz pod znaki to rzeczywiście przydaje się. 

Jak dojdą mutacje, ale to dopiero w Krew i Wino to warto wtedy rozwijać aard. W połączeniu z mutacją przenikliwy chłód daje takie moce jakby dziki gon najechał jakąś wioskę, albo do świata wiedźmina trafił Sub Zero i robi potężny rozpierdol.

Opublikowano

Róbcie ten zapomniany set, jest po prostu zajebisty...:)

image.thumb.jpeg.2ce2ba2271330d7c3fa8089768f09f63.jpeg

a to nawet nie jest jego finalna forma:). Bo nie jest jeszcze Arcymistrzowski. 

Opublikowano
47 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):

Najbrzydszy wiedźmiński zestaw, ale jak grasz pod znaki to rzeczywiście przydaje 

Nie wiem, czy najbrzydszy, bo to dopiero pierwszy, który znalazłem:)Ale na pewno będzie przydatny.

Opublikowano

Ja w sumie kilka pancerzy miałem. W pewnym momencie nawet ten z jedynki sobie wdziałem i hasałem.

Opublikowano

Dotarłem sobie do Novigradu:obama:Niemal 40 godzin za mną, po drodze sporo zwiedzania i zaliczania zadań pobocznych. 

Znalazłem też ciekawą kartę do gwinta

Spoiler

Krowa, która ma siłę 0, ale po wygranej rundzie zostaje na planszy w postaci potwora i daje 8 punktów:)

Swoją drogą nadal brakuje mi 4 kart z Velen, tak przynajmniej pokazuje mi książka. A jestem niemal pewien, że odwiedziłem chyba wszystkich handlarzy w tym regionie.

Może ktoś podpowie, gdzie ewentualnie mogłem pominąć jakieś karty?

Mam zaliczony quest

Spoiler

Gwint: rozgrywki w Velen oraz w queście Partyjki z karczmarzami jestem u Oliviera w Novigradzie

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano

Zrób sobie od razu quest u Hattoriego, bo mu najwięcej zdobycznych mieczy/pancerzy sprzedasz. Jak mu się skończy kasa to u kowala na starym rynku chyba też można sporo rzeczy opchnąć.