Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Lubie z nudow sobie pobiegac od znacznika do znacznika. Wiec tak sobie podrozuje. Bezmyslne granie dla relaksuA dzisiaj zrobie trofeum, ze strzelaniem strzalami w ryj, a co mi tamDla mnie najtrudniejsze bedzie przejsc na tym trudnym… ale to moze za rok. Teraz sie bawie.A tak na przyszlosc, co jest latwiejsze?A) droga ku zakladzie w ng+B) droga ku zakladzie w zwyklej grze od nowaZaznaczam, ze nic nie zbieram, wszystko sprzedaje oprocz co mam na sobie,
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja leciałem od razu na tym droga ku zagładzie i tylko początek był trudny, później jak pilnujesz poziomów zadań to nie jest jakoś szczególnie trudno.Na ng+ zawsze łatwiej bo już coś masz rozwinięte.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Na NG+ jest łatwiej, co nie znaczy, że nie trzeba się pilnować. Choć sam robiłem build pod szermierkę, to lepsze efekty miałem z używania Igni, gdzie na bossów wystarczyło mniej niż 5 razy gorszych użyć. Zwykli przeciwnicy to 1-2 strzały padały.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zabilem juz z 300 stworzen strzalami glowe z kuszy, a trofeum nie maPopsute
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Musi być człowiek, elf albo krasnolud. Trofeum jest ok ale headshoty są popsute. Jak gra zalicza headshota to kamera lekko się kołysze.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dokladnie tak.Na szczescie juz sie naprawilo.Zostaly mi tylko dwa trofea, ktore moge zrobic na biezacym przejsciu, jedno to 10x podpalic, otruc i skrwawic na raz, drugie to zebrac wszystkie karty. To bedzie zabawa bo zostalo mi az 24 graczy na liscie. Zaczynam juz dzis wieczorem, piekna sprawa.Oplaca sie gonic za pytajnikami.Przed chwila trafilem na jedno z lepszych zadan - zloto glupcow czy jakos takPolecam serdecznie ;)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, Ken Adams napisał(a):Dla mnie najtrudniejsze bedzie przejsc na tym trudnym… ale to moze za rok. Teraz sie bawie.A tak na przyszlosc, co jest latwiejsze?A) droga ku zakladzie w ng+B) droga ku zakladzie w zwyklej grze od nowaZ mojego doświadczenia polecałbym robić drogę ku zagładzie jako 2 przejście w ng+. Nie jest jakoś specjalnie trudno, z wyjątkiem kilku momentów w questach.W taki sposób zrobiłem platynkę i to było jedno z moich najlepszych doświadczeń gierkowych ever
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zbieranie kart to największy ból w dupie jeśli chodzi o trofki. Łatwo cos pominac a ja nie lubię grać z poradnikiem na kolanach a w tym przypadku trzeba. Zacząłem drugie przejście na ps4 już dawno, może w końcu dokończę na ps5 ale nie wiem czy platyna wpadnie bo nie jestem pewien czy nie pominąłem jebanej karty od Lamberta. Niestety samo lizanie ścian i męczenie kupców o karty to za mało by czegoś nie Przegapić. Ogólnie mam nabite prawie 300h w tym jedno całe przejście i trochę drugiego.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Najlepsze jest to, że kupcy z którymi możesz zagrać i wygrać kartę w pewnym momencie przestają dawać karty i musiałem nieźle WTF bo już myślałem, że coś się spierdzieliło.Dodatkowo ta książka w grze trochę oszukuje bo są dwie karty, które liczy podwójnie i też się bałem, że coś pominąłem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie za to jest tak, ze czasem gram z takim chlopem, wygrywam karte, ale licznik w ksiedze gwinta sie nie zmniejsza. Podejrzewam, ze otrzymuje duplikaty. Spoko. Mam nadzieje, ze wystarczy mi grajkow, zeby wygrac wszystko.Od dzisiaj notuje z kim i gdzie gwintuje, czy wygralem karte i czy zmniejszyla mi ona licznik. Co jest ze mna nie tak, ze mi to sprawia przyjemnosc, nie wiemA o karty, ktore mozna pominac w zadaniach sie nie martwie, bo juz je mam wszystkie (tak mowi interent) Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Ken Adams
Opublikowano 22 minuty temu22 min Jest chyba jeszcze jedna karta na Skelige za misję poboczną i tam w sumie nic z gwintem co by sugerowało taką nagrodę.