Skocz do zawartości

Video shows o grach

Featured Replies

Opublikowano

Było już ze dwa razy w teczy, ale profil dobry - tez bardzo lubię.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 744
  • Wyświetleń 102,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie wrzucę tu info, czemu nie .   Kilka miesięcy temu założyłem kanał na YT, który jest poświęcony bijatykom i scenie: https://www.youtube.com/@JakubDi   W każdą sobotę o 18 pu

• Joseph Anderson.

• Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?

Opublikowano

Rozbo ma jakiś taki... przyjemny głos. Oglądam drugi odcinek i nawet dobrze się to ogląda.

Opublikowano

Przy poniedzialkowej kawie jak znalazl. Do tego co tydzien Gosc Niedzielny. 

Opublikowano

To subujcie, niech wiedzą, że to ktoś ogląda. Takie filmiki jak ten powyżej, czy Gość Niedzielny, mają prawie zerową oglądalność. Nawet kiedyś Archon coś podobnego robił i też zrezygnował.

Ja nie wiem, ale to społeczeństwo przechodzi gry na jutubie, ogląda przed premierą po kilka godzin gameplayu, a nie chce wiedzieć, co ciekawego wydarzyło się w growym świecie w ciągu tygodnia.

Opublikowano

To subujcie, niech wiedzą, że to ktoś ogląda. Takie filmiki jak ten powyżej, czy Gość Niedzielny, mają prawie zerową oglądalność. Nawet kiedyś Archon coś podobnego robił i też zrezygnował.

Jeden odcinek zrobił, ludziom chyba się nie podobało ;)

Opublikowano

tumblr_makkj80gN61rqzqduo1_500.jpg

Każdemu kto lubi retro granie polecam Game Center CX. Program ma naprawdę fajną formułę bo udaje korporację gdzie głównym zadaniem szefa jest przechodzenie gier z NESa/Snesa i innych retro konsol. Kacho czyli szefem jest japoński komediant Shinya Arino. Oprócz grania z naprawdę zabawnym komentarzem jest dużo innych segmentów jak odwiedzanie arkejdów japońskich, śpiewanie piosenek z gier, wywiady z twórcami z branży (na przykład Iwata był w programie) itd. Ja praktycznie każdy odcinek widziałem po kilka razy.

Tutaj możecie pozasysać sobie http://www.gamingcx.com

Opublikowano
  • Autor

https://www.youtube.com/channel/UCOgYxEFQIVkmo4865ap0Zbw

Na razie się nie zagłębiałem za bardzo, ale po pierwszych paru minutach uważam, że warto mieć gościa na oku, bo może serwować dobre treści w przyszłości.

Opublikowano

https://www.youtube.com/user/ArloStuff

Komentarze/recenzje, głównie Nintendo. Nic odkrywczego, ale miło się słucha, ma podejście dosyć krytyczne i zamiast na ryj patrzymy się na pacynkę z Muppetów.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Pasowalby do lektora w trailerach :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Nie znałem typa wcześniej. Nie każdy może polubić jego manierę i ogólne samouwielbienie (które zapewne jest częścią postaci, w którą się wciela, ale wciąż), ale jego analizy są bardzo ciekawe. Chociażby to co wklejam powyżej, czyli dlaczego 2013-2014 (oraz parę gier wydanych niedawno (JC3, DE:MD)) wyglądały jak wyglądały - nasrane remasterów i gier HD bez większych, nowych ciekawych pomysłów pomimo wejścia nowej, "potężnej" generacji.

Opublikowano

Zaskoczenie, myslalem, ze Sterling znany co najmniej jak AJ jest w swiecie graczy.

Opublikowano

No bo w sumie jest, tyle afer juz z nim bylo ze jestem troche zaskoczony ze ktos o nim jeszcze nie slyszal. :)

A Jimquisition bardzo lubie, ogladam regularnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy ktos juz tego kolesia polecal ale to one man army w polskim youtube jesli idzie o gry. Najlepszy przykladem jego pracy jest ten material https://m.youtube.com/user/quaz9/search?query=dead%20rising gdzie poziomem realizacji przesciga glupoty ktore podawane byly jako recenzje gier w tv4. Nie dosc ze podaje wyklad to zawsze dorzuca cos do siebie np. wypunktowuje wszelkie wady/zalety gry podczas przesluchiwania i lampy skierowanej na jego osobe (recka L.A Noire). Do tego regularnosc (zamieszcza nowy material co tydzien) i niezle dobrane tematy w dziale publicystyka (np. O aniolach w japonskich grach, ktorzy odgrywaja kompletnie inna role niz nam europejczykom sie wydaje). Szkoda tylko ze ma tak mala ilosc subow, ale podejrzewam, ze on przegrywa marketingowo przegrywa z tvgry czy arnh.eu. Inaczej bylby Kolonko gier w Polsce.

Opublikowano

skoro _M_ poleca to pewnie jakies go,wno, nie warto sprawdzac, elo

Opublikowano

quaz to z definicji gó.wno, nawet jakby _M_ nie polecał

Opublikowano

nie wiem, nawet nie klikalem w ten link do youtube, wazne ze mialem racje

Opublikowano

quaz, o ja yebie;/ a to, że gościu gada sensowniej niż jakaś szpachla z tv4 to, która grała wżyciu tylko w angry birds to nie żaden wyczyn.

Opublikowano

Ten ryj powinno się cenzurować

maxresdefault.jpg

a on go jeszcze w miniaturki wkłada :/ Jak to się nazywała ta wtyczka do blokowania kanałów żeby nie wyświetlały się w ogóle, nawet w polecanych filmach?

Opublikowano

Kiedyś wyskoczył, żeby go patronitem wspierać, bo nie chce mu się już pracować, a marzy, żeby nagrywać dla nas filmiki. Nie wiem jak wy, ale ja nie wspieram mocno

Opublikowano

Inaczej bylby Kolonko gier w Polsce.

Czyli klaun i totalny idiota? W sumie blisko quazowi do tego

Opublikowano

c0r, ta wtyczka sie zyebala jak wyglad yt sie zmienil :/

Musze poszukac czegos zastepczego.

Albo poczekac az zaktualizuja wtyczke.