Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Panowie nie moge wbic trofika do trzech razy sztuka. Albo nie rozumiem, nie raz podczas tour i proby czasowej pokonalem za pierwszym razem trzy czasy z gwiazdek i nic.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 653,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Musisz być offline z tego co pamiętam. 

Opublikowano

Tam chodzi o coś innego. Odpalasz próbę czasową (własną, nie z Tour'a) i musisz kolejno pokonać 3 czasy duchów, które gra pokazuje.

Możesz też odłączyć neta i pokonywać swoje własne czasy. Na przykład pierwsze okr. robisz 2:30 min, drugie 2:10 min, trzecie 2:00 min i czwarte 1:50 min.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

No tak, ale ja pamietam, że onlinowo coś nie chciało wpaść odłączyłem neta i wpadło i zrobiłem wlasnie tak, że pierwszy czas totalnie z du,py a potem 3 razy co raz lepszy no i musi być time trial tak jak mówisz a nie tour.

Opublikowano

Ja to zrobiłem w Tour robiąc 3 gwiazdki w evencie.

Opublikowano

W tour nie dziala. Sprobuje w pojedeynczej probie jak mowicie

Opublikowano

Ok weszlo tak jak mowiliscie, dzieks

Opublikowano

Nissan R34 GT-R ;) Na filmiku jest ponoć kilka wskazówek co będzie w patchu. Na przykład filtry z photo mode podczas gry?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

tak, juz sie przyznali, bedzie mozna zapuszczac filtry z photomode w trakcie gry wlasciwej

Opublikowano

Z twiterrów:

Nissan-Skyline-GT-R-R34-001-ds1-670x410-
Nissan-Skyline-GT-R-R34-005.jpg

- Photo Mode filters during race. B&W, posterize, night vision, bleach, cinematic... all of them! :)

- And you can change the intensity of them too!

- More Stars and Trophies coming next month!

- more

Opublikowano

O nowych trasach cisza ?

Opublikowano

Jak pojawi się info to możesz być pewny, że Szczurek o tym napisze, nie musisz pytać co 3 dni :P

Ja czekam jeszcze na kolejne poziomy wyróżnień.

Opublikowano

Ale sie wkręciłem w te wyzwania. Od 2 dni nawet nie tknąłem touru a jeszcze chyb mi z 8 zostało :D 

W dodatku nie trzeba miec plusa do tego. No dawno tak nie propsowałem ani podejcsia twórców ani zadnej gry jak DC. 

Opublikowano

W dodatku nie trzeba miec plusa do tego. No dawno tak nie propsowałem ani podejcsia twórców ani zadnej gry jak DC. 

I to jest piękne w tej grze!!!

Można rywalizować z ludzmi nie kupując tego badziewnego plusa!

Da się, da ! :)

jestem na TAK!

Edytowane przez kufir

Opublikowano

Jeżeli mają wprowadzić te kary to niech zrobią też coś z driftem. Fajnie jest zrobić te 5-10 tyś więcej ale to nie o to chodzi. Powoli omijam zawody w których szanse na top 10 daję tylko (pipi)nięcie w scianę.

Opublikowano

właśnie nabyłem Drivecluba z przepustką sezonową i dołączam do wesołej ferajny :D 

jakieś porady na początek? 

Opublikowano

Nie zwracaj uwagi na bandy i przeciwników, suń jak bobslej w Vancouver.

No i wlasnie dlatego powinny byc te kary bo czasami az sie odechciewa jezdzic starannie jesli walac w bande mozna miec lepszy wynik.... Beznadzieja...

Opublikowano

Tyle ze trzeba to umiec zrobic i dziala tylko na najszybszych autach. Na pcozatku przy hatchbackach nawet uzycie lekkie hamulca przekresla czasem najlepszy czas a co mówic je.bniece clio w bande  :yao:

O kolega kaliszke z Ostrołeki :)

Opublikowano

właśnie nabyłem Drivecluba z przepustką sezonową i dołączam do wesołej ferajny :D

Ja gram na automacie i padzie i ode mnie tak:

- nie nadużywaj ręcznego (tylko w odpowiednich momentach)

- nie wpadaj za bardzo w poślizg, czasami warto dohamować i wyjść szerokim łukiem bez niego

- wchodź ciasno w zakręty: później na prostej będziesz miał większą prędkość

- przy pełnym deszczu przy wyjściu z zakrętu nie wciskaj gazu do dechy, tylko tak mniej więcej do połowy (R2 na padzie) i jak będziesz czuł że auto łapie przyczepność dopiero depnij (w zależności od typu samochodu, np. jedno hardkorowe wyzwanie gokartem), musisz bardzo delikatnie operować gazem

- w wyścigach nie uderzaj przeciwników "w du.pę" (kara) tylko w bok przy ciasnym wejściu w zakręt (pamiętaj że to arcade hehe) od wewnętrznej żeby go "wyeliminować"

Jak mi się coś przypomni to dopiszę :D

Edytowane przez _daras_

Opublikowano

Nie zwracaj uwagi na bandy i przeciwników, suń jak bobslej w Vancouver.

o ile na początku myślałem że sobie jawnie kpisz z mojego pytania, tak po kilku trasach, gdy prawilne wejście w zakręt z odbiciem od bandy sprawiało że uzyskiwałem lepszy czas niż po starannym wejściu w wiraż, zrozumiałem o co chodzi :D 

póki co największy problem sprawiło mi kontrolowanie Ferrari 430 w tym paskudnym błocie i deszczu, delikatny ruch gałką w prawo lub lewo sprawia że kręcę bączka wokół własnej osi. Hatchbacki na początek, na zrozumienie modelu jazdy w porządku, problemy największe mam z wykręcaniem jakichkolwiek wyników w pojedynkach drift. 

Tyle ze trzeba to umiec zrobic i dziala tylko na najszybszych autach. Na pcozatku przy hatchbackach nawet uzycie lekkie hamulca przekresla czasem najlepszy czas a co mówic je.bniece clio w bande  :yao:

O kolega kaliszke z Ostrołeki :)

ano z Ostrołęki, świeży właściciel PS4 i świeżo upieczony forumowicz :) 

Ja gram na automacie i padzie i ode mnie tak:

- nie nadużywaj ręcznego, tylko w odpowiednich momentach

- nie wpadaj za bardzo w poślizg, czasami warto dohamować i wyjść szerokim łukiem bez niego

- wchodź ciasno w zakręty: później na prostej będziesz miał większą prędkość

- przy pełnym deszczu przy wyjściu z zakrętu nie wciskaj gazu do dechy, tylko tak mniej więcej do połowy (R2 na padzie) i jak będziesz czuł że auto łapie przyczepność dopiero depnij (w zależności od typu samochodu, np. jedno hardkorowe wyzwanie gokartem), musisz bardzo delikatnie operować gazem

- w wyścigach nie uderzaj przeciwników "w du.pę" (kara) tylko w bok przy ciasnym wejściu w zakręt (pamiętaj że do arcade hehe) od wewnętrznej żeby go "wyeliminować"

Jak mi się coś przypomni to dopiszę :D

z tym ręcznym to ogólnie duuużo pracy, bo na chwilę obecną użyłem go może z 2-3 razy i efekt był nieciekawy. Wchodzenie jak najciaśniej w zakręty popłaca, szybko to zauwazyłem, męczenie go szeroko sprawia, że utrzymujemy koszmarną prędkość i zanim z zakręt się skończy, można się zestarzeć... 

Gra bardzo mi się podoba, szukam klubu, zeby uzyskać dostęp do klubowych aut - wyśle ktoś może inva, czy trzeba sobie zasłużyć? Nie ukrywam że nie jestem jeszcze demonem szybkości i kierowcą marzeń, ale z czasem przyjdzie :D 

Opublikowano

Ja w wyścigu ani razu nie użyłem ręcznego żeby poprawić czas, nie polecam się tego uczyć za bardzo.

Opublikowano

Ręczny tylko do driftu. Chociaz i bez niego przeszedłem wszystkie drifty podstawowego tour xD

Opublikowano

Ręczny tylko do driftu. Chociaz i bez niego przeszedłem wszystkie drifty podstawowego tour xD

Niekoniecznie, bo czasami można w typowym wyścigu machnąć ręczny na bardzo ostrych zakrętach (Japonia) i przy suchym asfalcie. Zależy też od samochodu ofkors.

Edytowane przez _daras_

Opublikowano

Jak robicie w tour drifty bez ręcznego i ozaliczacie 3 gwiazdki ? 0_o