Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 172,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano
  • Autor

Dziś od 30 minut bez błędu, później pdejrzewam znów będzie sypać błędami.

Walczy teraz z tym nasz admin. To trochę wygląda, jak ten problem z "dużym" forum, kiedy trzeba było po kilka razy odświeżać tematy, bo wywalało "nie masz uprawnień". Wtedy okazało się, że cache coś szwankował. Teraz to o tyle dziwne, że Tap to tylko jeden z podkatalogów, nie żadna osobna baza czy coś, więc teoretycznie powinien działać OK, skoro reszta tak działa. W każdym razie sprawdza się. 

Opublikowano
  • Autor

Admin dal znac, aby potestowac, czy jest OK. Tak ze testujcie i zglaszajcie bledy.

Opublikowano

Błąd nadal występuje, ale dużo rzadziej niż wcześniej, przynajmniej takie odnoszę wrażenie.

Opublikowano

Kliknąłem teraz we wszystkie wątki na osi czasu w tapie (kilkadziesiąt) i na żadnym nie wywaliło błędu. Może się forumek naprawił ;)

Opublikowano

Potwierdzam, ale nie chwalę dnia..

Opublikowano

Wczoraj mi raz czy dwa sypnęło, dziś od godziny po staremu

Opublikowano
  • Autor

OK, no to zgłaszam adminowi ponownie.

Opublikowano

Chyba forum znowu się zaczęło sypać, dwa razy mi dzisiaj wywaliło komunikat o nie odnalezieniu stronki po odświeżeniu topica.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Włączyliśmy (w tej chwili tylko grupie Senior i Premium) zaproszenia do prywatnych rozmów. W sumie dla maksymalnie 4 osób. Przetestujcie, dajcie znać czy wszystko dobrze działa i czy przydatna funkcja. Jak się sprawdzi to włączymy globalnie (za wyjątkiem nowych userów).

Opublikowano

Dyskryminacja randomów ;/

Opublikowano

No kogoś trzeba :D

Każdy "random" jest z automatu jest przenoszony przez silnik jak przyjdzie jego kolej. Więc dyskryminacji brak :)

Opublikowano

no chyba działa, nawet na zwykłych użytkowników bez premiumka i seniorka działa. <czeka na kamerki>

Opublikowano

No masz Premium, więc możesz zaprosić każdego, w druga stronę nie działa (nie powinno).

Opublikowano

Na komórce przy przewijaniu tematów automatycznie mi przesuwa stronę w górę. Nagminnie. WTF ?!?

Opublikowano

Wczoraj problem na Taptalku dalej występował, fakt, że mniej, ale i tak

Opublikowano

Kurde, a próbuj siedzieć na wersji mobilnej. Wszystko świetnie chodzi i wyglada dobrze.

Opublikowano

Coś zauważyłem że forumek lepiej na tapie chodzi, albo mi się wydaje. :notsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.