schabek 5 297 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Czekam na premierę z wywalonym jęzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dwójka była lepsza niż jedynka więc mam nadzieję, że tendencja będzie zwyżkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Mnie zadna nie smieszyla 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 IMO głównym plusem tej serii filmów jest pomysł na film i motyw przewodni. Ale już samo wykonanie i gagi mało śmieszne, mimo, że aktorzy dobrani idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Każda część zapewniła mi masę smiechu Czekam bardzo na Tròjeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Może powiem tak: też się bardzo dobrze bawiłem na każdej części. I jest to niewątpliwie jedna z lepszych komedii ostatnich lat. Ale mimo wszystko mam silne wrażenie, że potencjał pomysłu został nie do końca wykorzystany. I marzy mi się polska udana i na maksa śmieszna wersja. ( nie mówię tu o Kac Wawa czy o Drogówce). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ne rozumiem co robi tu drogowka ale spoko xd Pierwsza czesc byla bardzo dobra, druga to powielanie zartow jedynki, a glowny motyw na sile, bo kupy sie slabo trzyma. 3 zobacze i moze akurat cos lepszego wymysla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No bo Drogówka to takie polskie Kac Vegas na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wczoraj obejrzałem na TVN chyba po raz czwarty pierwszą część i nadal mnie nie nudziła. Na Trójeczkę czekam z niecierpliwością, a w międzyczasie muszę sobie odświeżyć drugą część Cytuj Odnośnik do komentarza
Marian80 10 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 dwójka to prawie to samo co jedynka, tylko gorsze żarty i inne miasto. oby trójka była trochę czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A czyj to w ogóle jest pogrzeb? Tego co się żenił w jedynce?? Już w dwójce liczyłem na to, że będzie razem z pozostałą trójką mieć przygody, ale jak widać po trailerze to i w trójce się tego nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 I tak obejrzę trójkę. Dobra seria. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Tylko gdzie jest tatuaz Stu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jedynka była jeszcze ok, w dwójce dobre było ostatnie 5 minut i napisy końcowe, a na trailerze III nie ma ani jednego zabawnego momentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A czyj to w ogóle jest pogrzeb? Tego co się żenił w jedynce?? Już w dwójce liczyłem na to, że będzie razem z pozostałą trójką mieć przygody, ale jak widać po trailerze to i w trójce się tego nie doczekam Wychodzi na to, że ojca Alana. W pewnym momencie widać jak Alan robi sobie zdjęcie z jego zdjęciem przy trumnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A czyj to w ogóle jest pogrzeb? Tego co się żenił w jedynce?? Już w dwójce liczyłem na to, że będzie razem z pozostałą trójką mieć przygody, ale jak widać po trailerze to i w trójce się tego nie doczekam Przecież na trailerze wyraźnie widać,że to pogrzeb ojca Alana. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Przecież dwójka była kiepska, więc po tej części nie spodziewam się nic lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Na jedynce byłem nawet dwa razy w kinie, ogólnie widziałem ją przynajmniej z 5 razy. Dwójkę też w kinie obejrzałem, mniej śmieszna ale dalej zayebista. Mogliby coś zmienić w trójce, wieczór kawalerski, utrata pamięci i przypominanie sobie co się wydarzyło może być już nudnawe. Ale i tak jaranko <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dwojka byla czerstwa, jedynke widzialem kilka razy. Zobaczymy co im teraz wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Oby wymyślili coś nowego, bo dwójka to była kalka pierwszej części + egzotyczne klimaty Szanghaju. Na trójkę pójdę, ale jeżeli opinie będą dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Oby wymyślili coś nowego, bo dwójka to była kalka pierwszej części + egzotyczne klimaty Szanghaju. Na trójkę pójdę, ale jeżeli opinie będą dobre. Geografię w szkole miałeś? xD e: przecież ten film się nawet u nas nazywa Kac Vegas w Bangkoku, ja je.bie Edytowane 9 Marca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Część 1 komedia - 85% akcja - 15% Część 2 komedia - 60% akcja - 40% Część 3 komedia - 15%? akcja - 85%? Jakoś tak mi się to widzi, ale pewnie i tak pójdę ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość SoolidSnake Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Pseudo śmieszne guwno dla plebsu, gardze ludzmi ktorych bawi ten film 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ja widziałem tylko drugą część w kinie. To teraz opłaca mi się oglądać jedynkę? Nie straci z powodu odwrotnej kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 dzizas, przeciez to jest komedia, a nie metal gear solid. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi