kes 1 462 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jakieś wieści z gamescom? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jakieś wieści z gamescom? Oto one: https://www.youtube.com/watch?v=vQftQE3w-TI#t=1037 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Jest nadzieja,że City interactive w końcu zrobi coś lepszego niż Terrorist Takedown: Konflikt w Mogadiszu.Cwaniaki nazwę zmienili,ale fani nie zapominają jakie to crapy smażyli hurtowo prosto do kiosków Ruchu. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 gra zpowiada się z każdym materiałem filmowym coraz lepiej. oficjalnie po tym filmie wskakuje na top 1 wyczekiwanych tytułów tej jesieni. oby CI dostarczyli ! Sent from my iPad using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 @Soban, ale dzieki temu mieli hajs na zrobienie 2 części Snipera i teraz może wreszcie coś lepszego zrobią. Sent from my iPad using Tapatalk Ale weź to wyłącz co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ten artstyle po prostu mnie odpycha. Darksiders pełną gębą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wez idz do Kirbiego. Art design tej gry jest swietny. Calosc zapowiada sie na bardzo solidny tytul. Zycze sukcesu i jezeli po premierze gra okaze sie udana to sam sie w swoja kopie zaopatrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ten artstyle po prostu mnie odpycha. Darksiders pełną gębą. Grałeś w Darksiders? Bo moim zdaniem tylko zbroja przypomina trochę postać Wojny z pierwszej części, ale reszta jest dużo bardziej stonowana i poważna. Darksiders to trochę mroczniejsza Zelda po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No to mnie zaskoczyłeś, już wiele razy widziałem porównania wizualne do Darksiders. Niemniej gameplay wygląda świetnie i to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Generalnie polecam ci pierwszą część Darksidersów, ale gra jeśli chodzi do artstyle jest mocno bajkowo-komiksowa, że tak się wyraże więc nie widzę dużych podobieństw do Lotf, ale to może tylko ja. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 BTW. fajny filmik Polygamii z nowym gameplayem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Trailer prezentujący lokacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Na chwile obecna spadlo mi cisnienie na Asasyny, gdzie Unity nie jest juz pazdziernikowa premiera i najbardziej interesujaca pozycja w tym wlasnie miesiacu jest dla mnie LotF. Zobaczymy recenzje, ale ciekawi mnie ten tytul coraz bardziej kazdego dnia. Jak kupowac to tylko nowke, zeby dac chlopakom odzew, ze ich sie wspiera. Oby ten tytul wypalil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jak to możliwe że nikt tego tu jeszcze nie wrzucił : jeśli cały OST będzie trzymał ten poziom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Edytowane 1 Września 2014 przez Karas Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) 1080p dla PS4 i 900p dla Xbox Premiera 31 pazdziernika http://www.videogamer.com/xboxone/lords_of_the_fallen/news/lords_of_the_fallen_is_900p_on_xbox_one_1080p_on_ps4.html 20min gameplay i jakiś boss Edytowane 22 Września 2014 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 jeszcze jeden gameplay z niesławnego LOTF, niby wszystko ok, graficznie nawet niezle wygląda, ciekawa walka z bossem ale coś mi nie pasuje w tej grze, ma ktoś podobne wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ale co ci nie pasuje dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Mega mi to zalatuje Darskiders - a obydwie części bardzo mi się podobały. Może być dobry tytuł. Tylko walka wydaje mi się nijaka - nie czuć w ogóle ciężaru broni naszego pomagiera i ataki wchodzące w moby przelatują jak przez masło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) no właśnie coś takiego jak napisał kolega wyżej, gra wydaje sie jakaś taka statyczna, brakuje dynamiki w walce, sama kolorystyka nie jest ani mroczna, ani przyjemna specjalnie dla oka kolory wydaja sie jakby wyblakłe, jak patrze ma gameplay to chce mi sie spać takie moje odczucia, raczej odpuszcze sobie ten tytuł jeszcze 1h gameplayu Edytowane 23 Września 2014 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 E tam narzekacie. Graficznie może nie urywa, ale gra świateł i fizyka ubrań robi bardzo dobrze. Jeśli chodzi o walkę, to czuć moc uderzeń jak sobie słuchawki założycie. Uderzenia młotem brzmią pięknie. Fakt że animacja przeciwników nie oddaje tego aż tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Mega mi to zalatuje Darskiders - a obydwie części bardzo mi się podobały. Może być dobry tytuł. Tylko walka wydaje mi się nijaka - nie czuć w ogóle ciężaru broni naszego pomagiera i ataki wchodzące w moby przelatują jak przez masło. No właśnie ja się łudziłem, że to będzie bardziej Darksiders (zagadki, eksploracja, skakanie, walka) a nie klon DS, jednak zdecydowanie bliżej mu do tego drugiego tytułu Poczekam na Blodeborn, a to najwyżej sprawdzę jak zejdzie poniżej 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzień dobry! W tym miejscu chciałem tylko napisać, że od dawna mam złożony pre-order na tę grę i mocno wierzę w CI Games. Będzie - minimum - bardzo dobry tytuł. Viva la PS4! Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja równiez pre-orderuje gierkie, bo zapowiada się soczyście i mam nadzieje że wkońcu nie zawiode się na CI bo jak się zawiode to będzie to ostatni raz Dodatkowo dziś wyszedł gameplay praktycznie 5 godzin, jak ktoś zainteresowany to można oblukać, ja sobie tylko przewijałem i obejrzałęm może z 5 minut i zapowiada sie soczyście reszte sam sobie obczaje + jak dostane gre to może postrimuje troche Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi