Opublikowano 26 czerwca 20177 l Niestety carnage w wersji dla dzieci jest mozliwy, ponieważ występował już w bajce spiderman, więc nie jest to jakaś świetość której nie da się zeszmacic, poczuja siano, to i zrobia carnagae'a który mówi "wypije szpik z twoich kosci venom" i bedzie robil młotek z rąk. A to mozliwe, ponieważ ktos postanowil ze jak w poprz. filmie spiderman był goblin i octopus, to trzeba znalezc kogos nowego, przeciez vulture to 3rzedny badass.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Te komentarze mocno sugerują, że nowy Spider-Man jest zaskakujący i ma jakieś mocne twisty, więc być może te trailery były tak mało porywające ze względu na unikanie spoilerów. ;) Ja tam pójdę na premierę w miarę możliwości.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Może trzeba by zmienić nazwę tego tematu na "Spider-man Universe", bo w końcu nadchodzą dwa filmy (jeden o Venomie i drugi o Black Cat) i pewnie kolejne w drodze, a one nie należą do MCU. Bo teraz to się mały burdel zrobił i dyskusja o Homecoming toczy się i w tym temacie, i w MCU.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l ale to nie ma być pg13 tylko r? Tak jest w zamysłach ale wiadomo, że brak kategorii pg13 to marne wyniki w box office. Edytowane 27 czerwca 20177 l przez wuJJek
Opublikowano 27 czerwca 20177 l JJ A Logan i Deadpool to co? Boze wez ty czasami uruchom ten malenki kawaleczek szarej masy w swoim lbie.
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Tamte filmy robił Fox, te robi Sony. Przypomnij mi te ich sukcesy, które pozwalały by im na ryzyko.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Jakby takie studio jak Lions Gate robiło Venoma to bym się nie obawiał a tak... No i fakt, że to Sony.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Teraz jest na moda erki. To już nie jest ryzyko.Jeśli nie mają marki która zarabia kokosy i ewentualnie nie pokryje straty jaką przyniósł by film na który nie mogli by pójść nastolatkowie z rodzicami to chyba jednak ryzyko jest. Przypominam, że ASM prawie wykończył finansowo Sony pictures.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Ale mózgi pokroju Ukjo czepiam się Taczibana nie ogarniają takich rzeczy. Znowu żenująco słaby podjazd. Gość ma do mnie odwieczny problem bo on jest łysy jak Tokar a ja nie. Nie zwracajcie uwagi. Zawsze tylko pluje jadem.
Opublikowano 2 lipca 20177 l Nowy Spiderman na RT: https://www.rottentomatoes.com/m/spider_man_homecoming/ Fresh 92% Critics Consensus: Spider-Man: Homecoming does whatever a second reboot can, delivering a colorful, fun adventure that fits snugly in the sprawling MCU without getting bogged down in franchise-building.
Opublikowano 2 lipca 20177 l Ogarnijcie w końcu, że Spider-man: Homecoming to należy do MCU. Temat o Amazing Spider-Man jest niewłaściwy na rozmowę o tym filmie.
Opublikowano 3 lipca 20177 l Jeszcze rozumiem jakieś małe dzieci, ale z tych seansów wychodzą sebastiany po 16-17 lat. "Bo niewygodnie jest czytać i patrzeć na obraz, hehe." Tragedia.
Opublikowano 5 lipca 20177 l Pokazy przedpremierowe w multikinie i heliosie tylki z dubbingiem, niech (pipi)ja.
Opublikowano 5 lipca 20177 l Jak mozna w ogóle dubingowac FILMY? Bajeczki ok bo czesto lepsze niz oryginaly, z racji tego za nawiazuja do naszych warunkow czy sytuacji ale filmy? NIE!!!!
Opublikowano 5 lipca 20177 l No bo Spider-Man to przecież bajeczka dla dzieci. Skacze taki debil w przebraniu i strzela pajęczyną "psiuu" "psiuu".
Opublikowano 5 lipca 20177 l W sumie. No dobra ale chodzi o to ze tam ludziki graja z krwi i kosci. Huy ze 90% to cgi ale.. Eh no dobra. Bajeczka jednak.
Opublikowano 5 lipca 20177 l Przeciez to zabija wszystko. Cala immersja idzie w pizdu. To tak jakbym teraz ogladal Underwooda a w jego roli, qurwa nie wiem.. Pazura? Ić pan w huy.