flavio 107 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Podobno Daredevil faktycznie wystąpi w SM3. Jaranko! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Oczywiście to fejk, zaraz po tym gubasek kolega pająka wrzucił inną grafike na insta Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 A to gagatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Ten już jest legit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Humor z zeszytow polskich uczniow dotarl do usa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Może to mniej popularna opinia, ale kategoria R jest dla słabych akcyjniaków, które nie mają nic do zaoferowania, poza oblaniem aktorów czerwoną farbką ku ucieszy stulejarzy Dobry film nie potrzebuje kategorii R, żeby być dobry. Tak uważam. Dziękuję za wysłuchanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) Logan się nie zgadza Deadpool też Edytowane 25 Lutego 2021 przez mcp Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Nie pamiętam żadnych krwawych scen z Logana, więc może nie były aż takie wow? Deadpool mnie nie grzeje. 2 dobre teksty w 2 częściach słabych filmów. Gdyby nie kategoria R to sami twórcy by zapomnieli o tym, że to nakręcili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 No ale kategoria R to nie tylko krew i przemoc. Są to również motywy związane z narkotykami, seksem, alkoholem itp. Poza tym film o wampirach bez krwi to trochę żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 No tak. Stachu nie pamięta żadnych krwawych scen z Logana i Deadpooli, to można się rozejść i uznać, że ich przecież nie było W kategorii PG-13 można chyba co najwyżej plamę krwi na ubraniu pokazać. W pierdolonym filmie o wampirach To może Marvel planuje o Blejdzie jakiś dramat psychologiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 No serio mam wywalone na Dedpola. Logan mi się podobał z innych względów. Po prostu twierdzę, że film o superbohaterach nie potrzebuje kategorii R. W The Boys szczerze troszkę mi to nie pasi. Wierzę, że wiedzą co robią. Jak ma to wpasować się w uniwersum i postać pojawiać w kolejnych Avendzrers to dałbym im szansę, bo nie jest to ani kino lotne, ale obejrzeć miło tak po stulejarsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Ja rozumiem przecież, że dobre filmy nie potrzebują eRek, żeby być dobrymi. Jednak do niektórych po prostu pasuje ta kategoria, np Dunkierka mi się BARDZO podobała po niechętnym jej oglądaniu, ale po seansie stwierdziłem, że to jest zbyt wygładzone. To jest wojna do cholery. Tak samo z nowym Blade'em, to jest przecież film o wampirach. Jak on tam nie będzie mógł nikomu ręki uciąć, krwi się napić, to o czym ma być ten film? A jeżeli zrobią tak chujowe montaże jak np w Niezniszczalni 3 (gdzie poprzednie części miały R a ta nagle pg-13) to ja pierdzielę taką rozrywkę. R-ka również nie oznacza, że mamy mieć tam takie sceny jak ta: Na marginesie, dla mnie to jedna z najlepszych scen w historii kinematografii. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 a czy ja wiem, mój ulubiony film ostatnich lat, mad max fury rołd, ma pg13 a i tak to jest mój ulubiony film ostatnich lat też wiem do czego Pijesz. Tylko, że mam trochę inne zdanie. To nie będzie już film o wampirze, a o superbohaterze. A facetów w rajtuzach wolę oglądać z poczuciem niewinności. No kurczę serio nie żałuję. Wolę takie podejście i chociażby średniaka niż gówniane jajco 2/10, któremu dam 3/10 bo typ zajarał szluga i obciął komuś rękę w telewizorze. No zostawmy już lata 80. w latach 80. Z drugiej strony ruszają mulitiversa chyba nie po to, żeby dawać 20 wersji Toniego Starka, tylko w innym kolorze? I ta brutalniejsza wersja Blejda w niczym by nie przeszkadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 6 godzin temu, gekon napisał: Nie pamiętam żadnych krwawych scen z Logana, więc może nie były aż takie wow? No bo chyba filmu nie oglądałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 W szczegolnosci pazury w czasce na wylot <gore> Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 33 minuty temu, gekon napisał: a czy ja wiem, mój ulubiony film ostatnich lat, mad max fury rołd, ma pg13 a i tak to jest mój ulubiony film ostatnich lat No nie, bo ma R. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Jeżeli Marvel chce się bawić w 13-stkę przy takich postaciach jak Blade to droga wolna. Można by zapytać po co ale wiadomo, że chodzi o pieniążki. Gdyby tak Punisher dostał "13" to troszkę kłóciłoby się to z charakterystyką postaci. Skoro mamy multiversum to zostawmy "harcerzyków" na kolejne fazy, a zawodowcom dajmy szansę w np. shortach jak przy bootleg universe szanowanego pana Shankara Srogi jest tym potencjał i żałuję, że pomysł nie popłynął na szersze wody (pewnie przez aferę z muzyczką z Power Rangers, swoją drogą też sztosiwo xD) Oj chyba zaraz sobie odpalę z animację Dredda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Dla tych szczególnie podjaranych MCU fanów; również dla tych konkretnie nastawionych na wprawne i uważne oglądanie filmów tego Uniwersum, mam coś, przed czego wstawieniem na forum, do tego działu, nie mogłem się powstrzymać. "Captain Marvel" widziałem łącznie cztery razy (wczoraj odbyłem właśnie mój czwarty seans), i jeśli równie w skupieniu i uwadze śledziliście ten film, jak ja, i znacie inne dzieła MCU z "Infinity Saga" spójrzcie na pewną fotografię, która wstawiona poniżej da wam wgląd na ,,ewentualną" teorię, której mało kto porusza, i która to praktycznie nigdy nie została wyjaśniona. Łączy ona wydarzenia z filmów "Captain Marvel" i "Avengers: Infinity War": Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Thanosowi pewnie nie było do śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) 23 godziny temu, Luqat napisał: Thanosowi pewnie nie było do śmiechu Patrząc się na tą całą niby głupią - no bo to w końcu Flerken, a raczej Kot-Flerken - sytuację związaną z, co by nie było, solidnymi mocami Goose'a alias flerkenokota i ich związku z hipotetycznym zadrapaniem ,,the greatest one" Thanosa, można by rzec... zaiste: nie można wykluczyć tego faktu, nie można nie nadpisać po trochu treści do MCU, że kiedyś potężny zdobywca światów Thanos z Tytana spotkał na swej drodze rasę Flerkenów, któregoś z przedstawicieli tych istot, i które niekoniecznie mogły wyglądać jak kot. Założmy, że takowe spotkanie Thanosa z Flerkenem mogło mieć miejsce w czasach, gdy Thanos podbijał Xandar i zdobywał Kamień Mocy na ileś tygodni przed czasem akcji początkowych minut filmu "Avengers: Infinity War". A wydarzyło się to w stolicy Imperium, Xandarze, gdzie ów artefakt do tego czasu przebywał. Dlatego ten obsazr mógł bronić Flerken - na przykładzie "Kapitan Marvel" wiemy, że mogą być to przyjazne inteligentnym istotom, dające się oswoić ,,zwierzęta", bez przeszkód mogące ,,na usługach" Xandarian etc. bronić miasta czy Imperium. A tym czasem, wychodzę z pewną fanowską teorią na temat tego, kto mógłby pojawić się w "Spider-Man: No Way Home", choćby i na trochę, w kontrowersyjnej, nadającej filmowi nieco napięcia podsycanego luźnym zachowaniem Spider-Mana, sekwencji., która miałaby z lekka komedyjnego charakteru. A byłby to Daredevil. A oto dlaczego według mnie, byłoby to nieco kontrowersyjna sytuacja dla filmu i dla MCU: Edytowane 13 Marca 2021 przez Kraboburger_SpongeBoba Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Ehh Daredevil w MCU w wykonaniu Charliego Coxa to moje ciche marzenie. Co gość zaprezentował w serialu to naprawdę majstersztyk kina superbohaterskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Ale o co halo? Przecież już dawno były przecieki, że Koks może pojawić się w SM choć większość obstawia, że jako Murdock adwokat, a nie DD. I ma to sens biorąc pod uwagę zakończenie FFH. A co do teorii Thanosa i kota to pierdoły, które i tak marvel może przekuć na easter egg. Wbrew pozorom Marvel nie planuje tak szczegółowo na 10 lat do przodu. Przy projektowaniu mordy The Mad Titana nikt nie brał pod uwagę kota z prostego powodu: nikt o pani Kapitan nawet wtedy nie myślał. Pizgi to najzwyczajniej w świecie przedłużenie wzorku mosznobrody jak w komiksach. No i ma symetryczne kreski po drugiej stronie. Nie znaczy to, że nie mogą wykorzystać tego w jakiś sposób. To tak samo jak przy oku Furry'ego. Możesz mieć tysiące teorii, a i tak twórcy wyskoczą z jakimś pomysłem "because reasons". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Pamiętacie NoobMaster69 - tego kogoś ,,odważnego", kto w "Avengers: Endgame" miał czelność wyzwać na pojedynek Thora, Boga Piorunów, gdzieś w chatce w Nowym Asgardzie, gdzie ,,było świetne Wi-Fi, lecz problem z kablówką wciąż... obowiązywał"? To było coś; to był ten mega komiczny element, którego nikt się nie spodziewał w tym filmie - zapachniało specyfiką "Guardiansów" Jamesa Gunna. Dopiero wczoraj, 15 marca 2021 roku, oficjalnie ujawniono tożsamość "NoobMaster69". Jak pisze portal " naekranie.pl": ,,(...)Wszystko za sprawą nowej reklamy Xboxa tworzonej we współpracy z Marvel Studios. W niej występuje Falcon grany przez Anthony'ego Mackiego, który chce nadrobić 5 lat w świecie gier. To ten czas, który minął po pstryknięciu palcami przez Thanosa. W sklepie z grami obsługuje go Aaron, który w trakcie rozmów wyjawia., że... jego ksywa w grach to NoobMaster69". Cóż, tego się nie spodziewałem... Taki ruch ze strony Marvel Studios. Xbox a także "Disney/MarvelStudios" wyjdą na tym na dobre! Oto dowód... Oglądajcie do końca: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi