Opublikowano 16 października 201311 l jezu, jaki ten UT jest z(pipi)any. W to się grac nie da. Co strzal to bramka, kazde dośrodkowanie to prawie sytuacja 1 na 1, bramkarze z overalem 80 rzucają się jak pilka wpada do siatki. Ktos tam w ogole szuka skilla ? LOOOOL Jest 5*gorzej niż w zeszłym roku - dzięki, ja odpuszczam, wole normalne sezony, gdzie trzeba się czymkolwiek wykazac, by wygrac mecz. Edytowane 16 października 201311 l przez easye
Opublikowano 16 października 201311 l Pare wstron wstecz zamiast zadawac pytania pokroju murzyna. jak murzyn to ty grasz na taborecie zgarbiony przy monitorze i sie wku.rwiasz na cheaterow
Opublikowano 16 października 201311 l Pare wstron wstecz zamiast zadawac pytania pokroju murzyna. jak murzyn to ty grasz na taborecie zgarbiony przy monitorze i sie wku.rwiasz na cheaterow a nie w(pipi)iam sie, antivir odpalil sobie zapore, ktora mi zrywala polaczenia. Teraz idz dalej bawelne grubasie.
Opublikowano 17 października 201311 l Wg mnie nie jest tak źle z tym ultimate team tylko trzeba się przestawić na defensywna taktyke np. 5-4-1 wtedy wiekszosc przeciwnikow nie potrafi nic zrobic a prawie kazde dosrodkowanie zbieraja obroncy.
Opublikowano 17 października 201311 l Duza role odgrywaja tez btakie workrate'y.Np taki Luiz jak z procy wbijal w przeciwnych CAMow, ktorzy grali balony gora w ta luke i bylo kuku. Taki obronca z M/M juz daje rade i stoi gdzie powinien. Dobrze by bylo gdyby mial z 188cm/ 80 sily i ok 80glowek. Wtedy juz jest w miare bezpiecznie.
Opublikowano 19 października 201311 l Zapytałem w temacie PS4 ale zapytam i tu... Czy jeśli będę chciał kontynuować FIFKĘ na PS4 to czy spokojnie przeniosę sejwy z PS3 (np. pendrivem?) i co z trofeami, będę je musiał zdobywać jeszcze raz czy przejdą już zdobyte? Niestety widziałem osobną zakładkę na PSN Profiles o trofeach na PS4 z FIFY14 i są identyczne (więc chyba ta pierwsza opcja )
Opublikowano 19 października 201311 l z tego co wiadomo będziesz mogl przenieść zespol UT i chyba nic poza tym.
Opublikowano 19 października 201311 l Troche boli mnie brak mozliwosci wyjscia do 5min. Bo trafisz na takiego co laguje i widzisz to od poczatku i co zrobisz? Trzeba sie męczyc, Albo jak teraz, grajac Interem trafiam na Real... Co z tego ze przewazalem w statystykach jak tam wystarczylo oddac strzal obojetnie jakim pilkarzem i wpadalo. W statach on 8/8 ja 15/12 wynik 7:4... A, i jego 5 goli oczywiscie po glowkach... Edytowane 19 października 201311 l przez rapen
Opublikowano 19 października 201311 l Bierzesz team z CBkami powyzej 185cm, min 75-80 head acc, sila min 80. Biegasz LM/RM lub CM/CDM/CAM, CBkow nie ruszajac tylko ustawiajac sie by zbijac te pilki. Metoda dziala, przynajmniej taki Aguero, Lennon, Walcott czy inny Neymar Ci nie trafi glowa w towarzystwie 4 obroncow. Bo taki Caroll, Gomez, Benteke czy Lukaku to sa maszyny nie do powtrzymania...
Opublikowano 20 października 201311 l Ta gra mnie zadziwia z dnia na dzien coraz bardziej.. Obijam kolesia na wszystkie mozliwe strony, laduje longi, wrzutki, prostopadle i nic. A on ? Pinball w polu karnym dup brama, potem jakis wolny, pilka spada na ok 15m MANGALA podchodzi do pilki uderza finezyjnie i ? GOL !W sumie wygralem 3;2 po bramce w 90 min ale straszne meczarnie to byly..
Opublikowano 20 października 201311 l cóż podałeś argumenty na to, że gra super odzwierciedla realne mecze. Przecież to jest w tym właśnie najlepsze, że czasem się będziesz męczył oddając 100 strzałów, a czasem wejdą Ci wszystkie 3.
Opublikowano 21 października 201311 l Nie chcę mi się czytać 20 stron więc zapytam - w tym temacie wypowiadają się sami konsolowcy czy grający na PC również? bo interesują mnie dwie kwestie: jak wersja na PC wypada w stosunku do wersji na konsole? Czy są jakieś różnice? Jeśli tak to jakie i która wersja jest lepsza? A pytanie drugie to tak z czystej ciekawości - czy idzie na PC grać przez neta w kopie zapasowe gier, które korzystają z Origin czyli m.in. w Fifę?
Opublikowano 21 października 201311 l Ja gram na PC, Codename chyba tez o ile pamiec mnie nie myli. Na PC nie ma ignite i nie bedzie dlugo. czesc druga, sa emulatory, sam gralem np w simcity ale potem narobilem sobie tyle syfu w rejestrze, ze 3 dni musialem ogarniac to (pipi) zeby normalnie pograc w originowe gry.
Opublikowano 21 października 201311 l Ale ten silnik Ignite to chyba tylko w wersjach na next geny będzie czy na PS3 i X360 też już jest?
Opublikowano 21 października 201311 l jak wersja na PC wypada w stosunku do wersji na konsole? Ta sama gra, tyle, że na PC ładniejsza. edit: przepraszam rapen, że ciebie uraziłem xD Edytowane 21 października 201311 l przez ragus
Opublikowano 24 października 201311 l przyjaciele powiedźcie mi jak się robi ten trik, że w czasie biegu zmieniamy kierunek przekładając piłke pod nogami, piętą tak jakby. w fife 11 robiło się to jak fake shot (X/B +A) tylko, że przytrzymując LT Edytowane 24 października 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 24 października 201311 l tutaj robi się tak samo, tylko musisz trzymać kierunek, no i nie wszyscy zawodnicy go robia z automatu.
Opublikowano 24 października 201311 l Platyna wbita, zazwyczaj to trzeba było z 50-100 godzin sie pomęczyć a tutaj wszystko wpada prawie od razu w każdym modechyba wroce se teraz do 13tki, bo nie mam sily patrzeć jak Messi potrafi z główki przebić Kompany albo T. Silva
Opublikowano 24 października 201311 l jak zrobiles strzal ze wślizgu, bądź wybicue pilki szczupakiem ? Gram już trochę i ani razu nie widziałem takiej akcji.
Opublikowano 24 października 201311 l Wslizgiem na luzie wchodzi przy dobitkach czy cos. A szczupak to nie wiem
Opublikowano 24 października 201311 l jak zrobiles strzal ze wślizgu, bądź wybicue pilki szczupakiem ? Gram już trochę i ani razu nie widziałem takiej akcji. wybicie szczupakiem to możesz zrobić poprzesz podawanie do tylu a wślizg robisz wciskając 3 razy kwadrat (x na 360) jak wbiegasz z rogu, (1 nacisniecie podaje na główkę, 2 na volley-a, 3 po ziemi) Legendary trophy moze byc trudne ale trzeba poprostu znalesc w ktorym sie jest dobrym, mi wpadło na obronie (no i możecie se edytować piłkarzy i wsadzić wszystkie ich atrybuty na 99) Challenging to teraz dobrze zrobić w tym z United na world-class, gdzie trzeba tylko wyrównać na 1-1 i ma sie rożny na samym początku 88 min, wiec tylko trzeba restartować aż wpadnie i trzymać piłkę przez minute Edytowane 24 października 201311 l przez Labtec
Opublikowano 25 października 201311 l Autor trailer nextgena https://www.youtube.com/watch?v=5HhL8eXSy7A Edytowane 25 października 201311 l przez black mamba