Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 799
  • Wyświetleń 130,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałem sporo w 14tkę na X360, i wersja na PS4 po paru rozegranych meczach niczym się nie różni poza grafiką... a ponoć miały być różnice jakieś.

• więcej info nt trybu   http://ultimateteam.pl/pisz-historie-pilki-noznej-z-fifa-14-ultimate-team-world-cup/   EDIT. wycięli aukcje w tym trybie co jest SUPER wiadomością, bo cały skład będzie się

• powiem Wam że FIFA14 na nextgen to nie jest ta sama gra jest powiew świeżości, także zwracam honor tym na których najeżdżałem że podniecają się copypaste z pastgena   - inna fizyka i kolizje, lekki

Opublikowano

no na pewno będzie to mocno poprawiona FIFA, ale skoku jak z NBA się nie spodziewam.

Opublikowano

Zacząłem grać trochę online i da się tam w ogóle dostać czerwoną kartkę ? Już 2 razy bramkarz przeciwnika wykosił mnie sam na sam poza polem karnym i raz była żółta, a raz nic sam rzut wolny :teehee:

Opublikowano

bramkarzem się nie da chyba

Opublikowano

Tia to już zdążyłem zauważyć w trakcie grania ze znajomym sezony 2 na 2 - zabawa jest mega, zwłaszcza zacieśnianie więzów wśród mieszkańców Unii Europejskiej w trakcie przerw gdzie można gadać z przeciwnikiem :D Ale graliśmy z typami, co wychodzili bramkarzem non stop 50m przed bramke, 2 kosy sprzedał naszym napastnikom i dostał w sumie jedną żółtą za to :/

Opublikowano

Ja jak widzę bramkarza wybiegające z pola karnego to L1+R1 + strzał i koniec zabawy

Opublikowano

co daje kombinacja L1+R1 ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

wiem, ze L1 to podcinka, R1 finezyjny ale o tej kombinacji nie slyszalem, zaraz odpale i sprawdze.

Wiecej takich tipsow plz ;p

Opublikowano

wiem, ze L1 to podcinka, R1 finezyjny ale o tej kombinacji nie slyszalem, zaraz odpale i sprawdze.

Wiecej takich tipsow plz ;p

a finese chip mi jakoś łatwiej z daleka sie strzela jak bramkarz wybiega, ale to może tylko ja, ale w meczu zazwyczaj tylko raz wybiegają

Opublikowano

(pipi)a jaka ta gra po sieci jest randomowa, w jednym meczu moj chlopek z metra nie trafil do pustej strzelajac 10 obok, by za chwile po zlym wybiciu bramkarza strzelic z 45 metrow pod poprzeczke z woleja do pustej.

Opublikowano

Mnie bardziej dziwi to, jak wpadaja strzaly.

Mam np na skrzydlach Navasa i Williana, wpadam w naroznik pola karnego, strzelam cepe i albo bramkarz broni albo leci hen hen daleko..

Natomiast wpada mi jakis Jarvis czy inny kolezka w cenie discardu i potrefi wladowac okno z tego samego miejsca, z ktorego ustrzelenie czegos

przez Navasa bylo nie do zrobienia :F

Opublikowano

(pipi)a jaka ta gra po sieci jest randomowa, w jednym meczu moj chlopek z metra nie trafil do pustej strzelajac 10 obok, by za chwile po zlym wybiciu bramkarza strzelic z 45 metrow pod poprzeczke z woleja do pustej.

Ale w FUT?

Zresztą przecież taka jest piłka cnie?

Opublikowano

Normalne sezony. Poza tym czasem są masakryczne opóźnienia w sterowaniu, wychodzisz na pusta bramkę i zanim gra zaakceptuje, że wcisnales strzal to Cie ktos dojezdza :/

Opublikowano

Jest platyna! Moja pierwsza FIFA zcalakowana i zarazem jedyna przy której nie tracimy zbyt dużo na to czasu. Wszystko proste i jedynie wyzwanie tygodnia na klasa światowa może stanowić problem.

Wracam do sezonów :D

Opublikowano

Pamietam jak ktos to pisal ze rzut rozny to przedluzony karny taki. Potem nbiy wyszedl patch ograniczajacy ilosc bramek z glowki... Ale te rozne to ja nie wiem, tez tak macie czy tylko mnie to tak mocno irytuje (bardzo delikatnie mowiac)? Teraz dwa mecze przegrane po 2-1, wszystkie 4 stracone po rzutach roznych...

Opublikowano

No ja nie pamiętam żeby mi ktoś gola strzelił z rogu akurat . Ale gram Evertonem w sezonach . Jagielka i Distin w obronie solidni , zmieniam koniecznie na dwóch DMF Barrego i McCarthy a po przerwie Gibson koniecznie .  w ataku niezawodny Lukaku , trochę Barkley mi się męczy pod koniec i wtedy wymieniam na Osmana :) Chcę jeszcze popróbować czterogwiazdkowy Southampton bo pięciogwiazdkowe teamy z cyborgami odpuszczam w tej edycji . Zawsze grałem Chelsea bo świetna obrona to podstawa .

Opublikowano

Southampton gram jak mam ochote na 4* zamiast 4.5 Porto, fajnie się gra, podstawa wystawić Osvaldo z Lambertem i Ramireza z ławki, Boruc wyciąga czasem nieziemskie piłki także jest ok.

W sumie granie teamem 4.5 gwiazdki też jest bardzo różnorodne, awansowałem do 7 ligi, zagrałem 5 meczy z rzędu z Liverpoolem na je*anym Anfield, gdzie całe jedno pole karne jest w cieniu i (pipi) widać, do tego każdy ustawiony 5-2-1-2 i główna taktyka długa piłka na 2 cyborgów z przodu, którzy i tak Cię przepchną albo wyprzedzą, a jak nie to Suarez sypnie okno z 30m na luzie jak mu zostawisz 2m miejsca :potter: Sama frajda,

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Zauważyłem że do Evertonu dolosowują mi teamy z 4 i pół gwiazdki ale nie te najlepsze tylko Galatasaray , Leverkusen , Monaco , Newcastle , Napoli , Lazio , 

Jak grałem ze dwa mecze Tottenhamem to już co innego : Liverpool , Arsenal , i inne 4+ ale te lepszejsze .

Jak oni to podzielili ???

Opublikowano

Czasem coś nie wyjdzie, grałem z kumplem sezony 2 na 2 wczoraj WKS'em, raz dolosowało np Borussie Moenchengladbach, Lyon czy Monaco, a czasem Liverpool czy Milan. Ale ogólnie gra się mega 2 na 2, już jesteśmy w 2 lidze z widokami na awans do 1 :potter:

Opublikowano

a masz ustawione restrykcyjne wyszukiwanie meczu ?

Opublikowano

Tak i rozrzut przeciwników zawiera się właśnie w przedziałe powiedzmy Borrusia Moen. <-> Milan, chociaż te lepsze zespoły trafiają się rzadziej. Wchodzenie głowek z rogu też zależy zupełnie od tego co gra wylosuje, przed chwilą przegrałem 1:2 z Roma, typ miał 3 strzały na bramkę, z czego 2 z główki z rogu i strzelił 2 gole. Pomijam, że ja miałem 15 celnych ale to klasyk widzę w tej części, czasem po prostu nie da się bramki strzelić i nawet na pustą gra Ci spudłuje.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Jestem zasmucony faktem, ze w EA pracuja same bezmozgie debile.
Jak mozna stworzyc dobry tryb SEZONY i mega (pipi) pod tytulem UT ?
Ut ma swietna idee (pomysl robienia wlasnych teamow, losowanie kart, ligii turnieje), wykonanie tez dobre (zmiana pozycji zawodnikow, te chemistry) ale
gameplay lezy i kwiczy, sam Japes nagral filmik by pokazac tym kretynom co stworzyli. Przez caly odcinek wrzucal na glowki i podawal prostopadle gora.
I co ? I wygrywal wiekszosc meczy bez problemu, bo? Bo Przed tym nie da sie bronic.. Znerfili wrzutki i podania gora ?
Na pewno, dzisiaj bramke glowa strzelil mi Bernard kryty przez Chieliniego. Bledy obrony typu wyjscie do przpdu gdy pilka leci za kark to norma.
Nie mowie o nieudolnych probach wybicia, ktora koncza sie upadkiem obroncy i sytuacja sam na sam dla przeciwnika..
Moze po tych nagraniu japesa te ciecie z fify zobacza co sie dzieje, moze cos w koncu ruszy, bo dosc mam grania w nerwach przeciwko kolesiowi
ktory spamuje dlugie za plecy wiedzac, ze i tak ktoras przejdzie..
Oto link do nagrania: http://www.youtube.com/watch?v=kHi-e3uHy3Y