Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 5 godzin temu, milan napisał: Jeszcze 2h Tak poważnie, chciałbym by chociaż crisis core zrobili na 4k i dali za 5 dych przed ff7, ależ bym ciareczkował znowu. Możesz zrobić sobie remasterka przez PPSSPP, Crisis Core wygląda pięknie w HD Fajnal 8 w końcu dostał trochę miłości Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 A w tym roku to nowego pesa nie będzie ? Żadnych zapowiedzi o tegorocznej wersji albo ja coś przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 5 minut temu, Ma_niek napisał: A w tym roku to nowego pesa nie będzie ? Żadnych zapowiedzi o tegorocznej wersji albo ja coś przeoczyłem. Dzisiaj ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 45 minut temu, blantman napisał: Czy zapowiedziano na jakiejkolwiek konfie jakąś fajną grę aaa na ten rok? Bo przeglądam newsy i wszystko early 2020 lub później. Znowu początek roku robi się ciasny a jesienią poza gyrosem dupa i nic nie widzę. Pamiętam jak jeszcze nie tak dawno to październik i listopad był gorącym okresem a teraz tam tylko tasiemce w stylu call of duty. No listopad 2019 przecież przeładowany jest zayebistością: Death Stranding, DOOM Eternal, a dla mnie nawet SW Jedi Fallen Order. Poza tym w lipcu Wolfenstein Youngblood i to chyba wszystko - IMO wystarczy, jest w co grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Dzisiaj ma być. Po wersji z ubiegłego roku mam ostrego kaca i liczę, że pójdą po rozum do głowy i skopiują gameplay z 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Walić PESa, gdzie jest rimejk MGS3 na Fox Engine? Tak, wiem, na paczinko, ale ja nie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Najgorsze e3 jakie ogladalem, zadnych bomb. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Innych konf procz MS nawet nie mialem zamiaru ogladac i dobrze na tym wyszedlem. No MS tez strata czasu, ale jakas nadzieja byla. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Capcom, ty dziadzie, gdzie moje dino crisis? A m$ chyba zapomniał o dlc do cupheada, oby nie było obsuwy do zatłoczonego 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Mnie to już interesuje tylko CoD MW i jak tak patrzę na posuchę jaka będzie panowała pod koniec roku to znowu rozbija bank ta gra. O której prezentacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 15 godzin temu, milan napisał: Siedzi ktoś na Square dzis? ubi odpuszczam bo gardzę, ale finala chętnie obejrzę, no i pewnie bedzie ff8 remake, ff16 i remaster crisis core. Jestem zadowolony, niestety nie dotrwałem, ale nic nie straciłem. Gameplay ff7 wspaniały, ogolnie gra przepiekna, ale podzielenie to jakiś zart, zapowiada się min. 4 odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Square Enix? No nie wiem co tak słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Godzinę temu, Shen napisał: Najgorsze e3 To było już pewne, gdy producent dominującej na rynku konsoli wycofał się z imprezy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 3 godziny temu, Wredny napisał: No listopad 2019 przecież przeładowany jest zayebistością: Death Stranding, DOOM Eternal, a dla mnie nawet SW Jedi Fallen Order. Poza tym w lipcu Wolfenstein Youngblood i to chyba wszystko - IMO wystarczy, jest w co grać. Ja z tego może tylko fallen order ale to EA więc pewnie (pipi) z tego wyjdzie. Reszta to coop i konina.. kiedyś więcej było w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Afterparty, Call of Duty, Death Stranding, DOOM: Eternal No fajna ta jesień się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Mocno przesadzacie. przyzwoite E3, gier było mnóstwo, trafiło się kilka niespodzianek i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyny mój zarzut dotyczy tego jak rzadko różni twórcy decydowali się pokazać gameplay (szczególnie zawiodłem się brakiem gameplayu z Gearsów i Halo). Dziwne i niezrozumiałe dla mnie decyzje i o ile jeszcze w przypadku Halo jestem w stanie to jeszcze zrozumieć bo pewnie trzymają to jako bombę bliżej premiery nowej konsoli, to brak prezentacji Gearsów które wychodzą za kilka miesięcy to jakieś yebane nieporozumienie Edytowane 11 Czerwca 2019 przez ASX 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Yup, bardzo dobre targi. Przecież jak ktoś posiada więcej, niż jedna konsolę to jest jakieś el Dorado dobrego giereczkowania, a jak ktoś jest blacharzem to już w ogóle klęska urodzaju. Jedyne rozczarowanko imprezy to przeniesienie wielu świetnych gier na 2020 i brak gameplayu z kampanii Gearsów 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Ten rok to jeszcze Wolfestein Youngblood, dodatek do Mutant Year Zero, Control, Frostpunk, Borderlands 3, The Outer Worlds, Gears 5, Doom Eternal, Death Stranding bedize w co grać Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Dobre E3, takie na 7/10 bym powiedział. Zabawna jest ta rozbieżność między forumkiem a PPE. Dla Gruszczyków wszystko tam jest genialne, wybitne i w ogóle goty. To ja chyba wolę forumkowych malkontentów Moje drobne rozczarowanie wynika z pomyłki. Bo myślałem że to już TEN moment, początek 9 generacji, pokaz sprzętu i miażdżący gameplay jak u Sony w 2005 Tymczasem takie cuda najwcześniej za rok. Najbardziej bolą takie se materiały z Halo i Gersów. Tak czy siak przed nami intensywna końcówka obecnej generacji. Jaram się zwłaszcza Doomem, Borderlands 3, Death Stranding i FF7 remake. E3 2019 wygrał polski gamedev i bardzo mnie to cieszy. Jestem dumny z Redów, Techlandu, PCF i nawet z Bloobera Cudowny jest ten mem pt: gdzie byli Redzi w 2004 a gdzie są dziś. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez aux 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Jeszcze może nintendo uratuje te targi. Jakby takiego nowego mariana w 3d zapowiedzieli (albo może być remake jakiejś starszej części - 64/sunshine) Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Już nie licząc czerwca, to dla mnie ten rok to Fire Emblem, Astral Chain, Death Stranding, Fallen Order, Outer Worlds. A konfa Niny przed nami. Plus Sony mam nadzieję, że toż coś sypnie kiedyś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Mi sie podobał tylko ff7 remake, wszystko inne było smiesznie bylejakie albo w gole nie było, bo dla mnie cgi to g,owno a nie zapowiedz gry. Gdyby robili to na silniku gry to chociaz możnaby ocenic jak to wygląda. Ogólnie powrót do CGI to coś makabrycznego, myslałem ze to odeszło w zapomnienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Jeszcze zobaczymy co ma potężne nintendo w rękawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Wiekszy ruch był w temacie o DS po ujawnieniu trailerka Kojimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Teraz, Starh napisał: Wiekszy ruch był w temacie o DS po ujawnieniu trailerka Kojimy.. Zapominasz, że w tematach gier na PS ludzie nabijają 100 stron rozmów o niczym zanim gra wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi