Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 818,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Josh w ryk i od razu humor lepszy z rana :banderas:

Opublikowano

Najlepsze TGA od lat (jeśli nie w ogóle), nadchodzą wielkie gry. Sporo bomb, zabawne żarty, nawet niewiele chińskiego kolorowego gówna na mobilki. Propsuję i nie mogę sie doczekać przede wszystkim Split Fiction, Wieśka 4 i Intergalactic od ND.

Opublikowano

Oglądalność TGA na przestrzeni lat

2024: 154 million
2023: 118 million
2022: 103 million
2021: 85 million
2020: 83 million
2019: 45.2 million
2018: 26.2 million
2017: 11.5 million
2016: 3.8 million
2015: 2.3 mIllion
2014: 1.9 million

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Komu przeszkadzały prezentacje w tak wybuchowym stylu? Ale 2004 to byl peak gejmingu 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, proszę nie spać. Wiem że E3 jest martwe ale jednak to ten tydzień będzie obfitował w tradycyjne czerwcowe konferencje.

Najciekawsze to z pewnością:

• Summer Game Fest - 6 czerwca, 23:00

• Future Game Show - 7 czerwca, 22:00

• Xbox Game Showcase - 8 czerwca, 19:00

Jakieś oczekiwania, życzenia?

Opublikowano

Ja bym chcial zeby Arcane pokazalo Blade'a. Poza tym jakis gameplay z State of Decay 3 + data wydania Perfect Dark. Dodatkowo oczywiscie Residencik Bozy 9 czy cokolwiek z tej marki.

Opublikowano

Chętnie zobaczę Forza Horizon 6 na nowym enginie, Bonda i Nintendo Direct ;)

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał(a):

Panowie, proszę nie spać. Wiem że E3 jest martwe ale jednak to ten tydzień będzie obfitował w tradycyjne czerwcowe konferencje.

Najciekawsze to z pewnością:

• Summer Game Fest - 6 czerwca, 23:00

• Future Game Show - 7 czerwca, 22:00

• Xbox Game Showcase - 8 czerwca, 19:00

Jakieś oczekiwania, życzenia?

Hammerfall to raczej pewniak.

Opublikowano
15 minut temu, funditto napisał(a):

Chętnie zobaczę Forza Horizon 6 na nowym enginie

Dlaczego na nowym silniku? Obok idTech to ForzaTech jest najlepszym silnikiem jaki posiada obecnie Microsoft.

No, ale w sumie dedykowana obecnej generacji Forza mogłaby namieszać. notbad Nawet jeśli miałaby dziać się w Niemczech.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dlaczego na nowym silniku? Obok idTech to ForzaTech jest najlepszym silnikiem jaki posiada obecnie Microsoft.

No, ale w sumie dedykowana obecnej generacji Forza mogłaby namieszać. notbad Nawet jeśli miałaby dziać się w Niemczech.

Bo Forza Motorsport z 2023 działa na nowej iteracji Forza Tech. A Playgrou i Turn10 dzielą technologie.

Opublikowano

Ma to sens, po prostu założyłem nowy = inny, a ten inny to ten pokraczny UE5.

No dobra, jakby to wszystko zebrać to kupy to jednak jakieś tam nadzieje/oczekiwania mam:

• zapowiedź portu Silent Hill 2 + data premiery

• Forza Horizon 6 z datą premiery

• cokolwiek treściwego z Everwild

• Gearsy Tactics 2

No i chociaż jakiś dłuższy gameplay z Fable, Gearsów E-Day które pokażą jak powinno robić się gry na UE5.

Opublikowano

Chcę dłuższy gameplay z Ninja Gaiden 4 i będę zadowolony. Marzeniem ściętej głowy jest zapowiedź nowego DMC, ale daję na to pół procenta szans.

Opublikowano

Na Forzę nie liczcie przed premierą Fable a szkoda bo bym sobie już pojeździł. :/

Opublikowano

Sony będzie? Generalnie w tym roku chciałbym zobaczyć:

• coś z Intergalactic

• coś od Santa Monica, pewnie jakiś teaser bez gameplayu

• coś porządnego z Fable i datę premiery

• coś porządnego z Gearsów 6 i datę premiery

• RE9

• coś od Lariana

Opublikowano

Kiedyś muszą pokazać swojego mitycznego wolverinsa i babe ninja.

Ja chce tylko residencika nowego zobaczyć a każda inna nowa fajna gra to będzie niezły bonus

Opublikowano

Dżef chyba potwierdził coś od PS ale obstawiam że to jakiś kolejny porcik na PC albo jakiś krótki trailer GoT, raczej nic nowego.

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

Wątpię, Sony nie pokazało nic konkretnego od 2023. IMO największa szansa na cokolwiek od niebieskich to pokazy u klakiera podczas rozdania nagród.

Ghost of Yotei, Intergalactic i Astro Bot to nic konkretnego? Ty tak na serio?

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

Ghost of Yotei, Intergalactic i Astro Bot to nic konkretnego? Ty tak na serio?

Jedna gra, jedna zapowiedź, jeden render.

P O T Ę G A

Tak Sony nie miało do dawien dawna show z prawdziwego zdarzenia, a trailery bez gameplayu i nawet daty premiery to do niedawna był powód do wstydu.

Do niedawna.

Opublikowano
2 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Jedna gra, jedna zapowiedź, jeden render.

P O T Ę G A

Tak Sony nie miało do dawien dawna show z prawdziwego zdarzenia, a trailery bez gameplayu i nawet daty premiery to do niedawna był powód do wstydu.

Do niedawna.

No ta gra co wyszła zdobyła oceny grubo powyżej 90% i nagrodę gry roku. Ta zapowiedź wychodzi na rynek 2 października, czyli za kilka miesięcy. A to z rendera zapowiada się co najmniej intrygująco. Ja wiem, że dla Ciebie brak loga Xboxa = gra skreślona, ale stwierdzenie, że Sony od 2023 roku nie pokazało nic konkretnego to ostry kretynizm. To nie temat o wojnach, przypominam.

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

No ta gra co wyszła zdobyła oceny grubo powyżej 90% i nagrodę gry roku. Ta zapowiedź wychodzi na rynek 2 października, czyli za kilka miesięcy. A to z rendera zapowiada się co najmniej intrygująco. Ja wiem, że dla Ciebie brak loga Xboxa = gra skreślona, ale stwierdzenie, że Sony od 2023 roku nie pokazało nic konkretnego to ostry kretynizm. To nie temat o wojnach, przypominam.

Tak jak piszesz, to nie temat o wojnach, więc operujemy faktami:

• nie mają żadnych dużych konferencji od lat

• konkurencja ratuje ich grami, a sama wydaje na potęgę

• olali 30lecie marki

• nacisk na GAASy

• zapowiedzi widmo, rok czekania na grę 1st party

• oceny i GOTY u Geoffa xDdddddd

Jak mawia klasyk, jedni grają drudzy czekają. Może w tym roku pokażą jakieś nowe zapowiedzi widmo bez daty premiery i grama gameplayu. banderas