Opublikowano 20 sierpnia 201311 l I znowu o konsoli piszą jakieś mendrki, yana i inne, osoby które nie są zainteresowane w ogóle ani sprzętem ani grami na ten sprzęt. WON! To, że ktoś nie jest zaintetesowany konsolą/grą nie może jej potępić? Nie może wyrazić na jej temat zdania? Czy tak po prostu macie? " Dobrze mowi, ale to przecież gra na moją kochaną konsolę. WON"
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Don : Nie mówię o walkach zawodowców , tylko niewolników, jeńców, więźniów, barbarzyńców - mięsie armatnim przeznaczonym na straty itp. Oni jak najbardziej byli zjadani przez Simby i ginęli jak bydło w bitwach. Odnośnie bitew na morzu - żaden dowód się nie zachował, ale techniczne możliwości były, że takie małe bitwy na 2 statki wielkości dajmny na to fregaty miały miejsce. Przecież z armat do siebie nie strzelali xD Odnośnie zawodowców o których mówisz to 100 % zgody, to podobno nawet był sędzia by przerwać pojedynek, więc tu masz 100 % racji. Ale to offtop, ja eot xD złe forum na takie dyskusje
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Dramat po prostu dramat jak widze posty na tym forum czy takie wpisy na fb. Serio ludziom się nie dogodzi nic o ile nie ma napisu sony na pudełku. Przerażające jest to.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l o 19, link do strima http://gamescom.eu.playstation.com/ @up, pierwsze wrażenie jest najważniejsze. Już się utarło w internetach że X1 ssie i tak zostanie. Poza tym, ci ludzie nie piszą całkowicie bez sensu Odnośnie ciśnięcia FIFY dołączanej do X1, to weźcie pod uwagę że podczas polskiej premiery ( która odbędzie się nie wiadomo kiedy ) my jej nie dostaniemy. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez aphromo
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Albo ściema, albo nie ma co się jarać, że Sony coś nowego zaprezentuje. przeciez potwierdził że tak
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Dramat po prostu dramat jak widze posty na tym forum czy takie wpisy na fb. Serio ludziom się nie dogodzi nic o ile nie ma napisu sony na pudełku. Przerażające jest to. Nie wiem o co Ci chodzi, też bym się wściekł jakbym miesiąc temu zamówił preordera golasa Xone na Amazon za 500$ i się dzisiaj dowiedział, że dostanę w tej cenie jeszcze Fifę 14. Skandal, ludzie chcą tego za co zapłacili!!! Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l rozdawanie fify 14 podczas premiery pod koniec przyszłego roku przypomina mi jak kiedys do podstawowki nauczycielka przyniosla nam kalendarze za friko, szkoda tylko ze z zeszłego roku xF
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Polska - kraj cebuli i Sony, mówię jak jest. Dramat po prostu dramat jak widze posty na tym forum czy takie wpisy na fb. Serio ludziom się nie dogodzi nic o ile nie ma napisu sony na pudełku. Przerażające jest to. Podobne rzeczy czytałem na profilu Xbox 360 Polska jak przedstawiali darmowe gry, nic tylko wysyp z(pipi)ów "a Sony daje to i tamto" "śmiech z MS", "yebane sknery", "tylko ps4", polska społeczność plejstejszyn to banda kretynów. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez MaZZeo
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l A co maja sie cieszyc? MS ma w (pipi)e Polske jak zawsze.Najlepiej skakac ze szczescia,ze daja Fife,ktora wyjdzie w ciagu 12 miesiecy. Nic tylko zamawiac pre order z Kambodzy
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Serio ludziom się nie dogodzi nic o ile nie ma napisu sony na pudełku. Przerażające jest to. Nic nadzwyczajnego, jeśli weźmiemy pod uwagę z jaką troską o rynek polski podchodzi Sony, a z jaką MS. Nic nie poradzisz na fakt, że Sony zapracowało sobie w ten czy w inny sposób na taką reputację, a MS na zupełnie odmienną. Nowa generacja ma szansę zawsze zmienić to nastawienie zwykłego ludu, ale póki MS chyba bardziej na starcie pogłębi tylko swój dołek w tym kraju i już nawet reklamy kinecta 2.0 w mainstream'owych godzinach mogą nie pomóc. To tak jakby nagle wróciło na polski rynek Tele 2 i byś się dziwił, że ludzie tak jadą ich z miejca... Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Mendrek
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Kiedy jest konferencja sony? Jest gdzieś strona na którą mógłbym wejść kilka godzin po konferencji i bez spoilerów zobaczyć materiał?
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Bedzie jakis czat forumowy gdzies jak poprzednio ? Czat emo na interii zapewne
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja nie wierzę, że dorosły niby człowiek może s**ć ogniem na bezosobowy kawałek plastiku...czyli co ? teraz to że nie podoba mi sie polityka dojenia graczy i niszczenia naszego hobby robi ze mnie teraz płaczliwego dzieciaka który robi niepotrzbnie drame? naprawde ci muszą nieźle płacić za takie odwracanie kota ogonem :confused: ja stad ide bo wieje (pipi)em A jedyna firma która wyciąga hajs z graczy i niszczy hobby to MS co nie ? Aha. Jesteś mega zaślepiony myśląc ze Sony zrobi inaczej, bo chyba zapomniałeś już kto sprzedawał demo jako grę, kto wprowadził online pasy, kto obiecywał nie wiadomo czego ale 'Sony krul, bug' a ms to wstretne hamburgery beka z wieprza hahaha Dramat po prostu. po pierwsze nie twierdze że MS jako jedyny ma zapędy do dojenia kasy, po drugie nie przecze że sony też wprowadzało swego czasu różne kwiatki - tylko różnica jest taka że ja zawsze te chamskie zagrywki krytykowałem tak samo jak krytukuje cene 50zł za 2 godzinnego jurney (bardzo żałuje wydanej kasy), i to jest właśnie ta różnica - ja piętnuje i atakuje chamskie zagrywki wszystkich firm, zarówno hardwerowych jak i wydawców softu - a donsterydo lubi krytykować sony, ale każde nawet najwieksze (pipi) odwalone przez MS stara sie załagodzic i obronić, i tego sie właśnie czepiam w oastanich postach - tego że don broni chamskich zagrywek, a nie tego że lubi xboxa powtarzam - ja otwarcie krytykuje zagrywki które godzą w graczy, niezaleznie od firmy a niektóre xboty to potrafią powiedzieć "no co 20 dolców za 8 postaci to dobra cena" i tu sie różnicmy, bo ja nie uważam żeby sprzedawanie ochłapów albo 2godiznnych gier było fajną zagrywką. ja widze też że ta jego 20 dolarowa "dobra cena" to tylko wierzchołek góry lodowej z tego co trzeba będzie zapłacić żeby mieć prawdziwą "pełną wersje" gry. o wiele więcej niż standardowe 60 dolców i ja to właśnie krytykuje - to że don patrzy jak jak go dymają i jeszcze sie uśmiecha, bo przecież nie może skrytykować MS bo by mu polecieli po premii powtarzam jeszcze raz - to nie chodzi o to kto jaki obóz lubi. tylko o to jak niektorzy reagują na chamskie zagrywki - reagują z uśmiechem i zadowoleniem w miejscu gdzie powinien być sprzeciw pomyśl sobie że gdyby wszyscy użytkownicy xboxa byli tacy jak don to do dziś byście mieli konsole z DRM, blokadą używek, szpiegującym kinektem, bez hedseta, zablokowaną dla indie, z grami jedynie wyporzyczanymi a nie kupowanymi na własność kumasz? to właśnie sprzeciw i głosowanie portfelem spowodowało ze MS wycofał sie z prawie całego syfu - i to nie dzieki donsterydo który już leciał do sklepu dlatego uważam że sprzeciw jest potrzbny, i nie wolno głaskać po główce korporacji która cie wpycha do bagna Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Yano
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Można sobie wyobrazić gdyby sytuacja była odwrotna i Sony chciało wprowadzić DRM po czym by się wycofało. Mazzeo codziennie by dostawał orgazmu a YETI pytał czemu tak piszą skoro się wycofali. Pewnie po premierze sytuacja "ostygnie" i wróci normalny porządek w wojnie konsolek.