Opublikowano 12 czerwca 20186 l Sony rozjechalo walcem - fajnie ze multiplaformy pokazali lepsze u MS ale te gameplaye gierek NA WYŁACZNOSC to roz(pipi). Edytowane 12 czerwca 20186 l przez XM.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Fajniej mi sie oglądało konfe MSu. Sony dało rade ale jakoś mnie nie porwało specjalnie. DMC5 nadal grą targów.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jednak najlepsza konfa M$. Najlepsze sztosy Sony. Najwieksze nudy Ubi. Najwieksza zenada EA.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Microsoft zapłacil za możliwość pokazania multiplatform, Sony pokazało chyba cztery exy i wystarczyło
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Ten chuyowy początek zniszczył konfę, na sszczęście doyebali eksami. Last lesbians, samuraje, death stranding, spiderman. dla mnie z mikrosoftu nie ma co zbierać. Brakuje tylko by powstawał driveclb 2
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jednak nie oplacalo sie wstawac. Chyba jesli skosni nie beda zapowiadac nowego sprzetu to te konfy beda tak wygladac jak wygladaja. Do obejrzenia rano na yt.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Tak swoją drogą, czy w tym roku nie wyjdą już żadne gry na żadną platformę????
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Copper napisał: Tak swoją drogą, czy w tym roku nie wyjdą już żadne gry na żadną platformę???? No w nowego assasyna sobie pograsz
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Wszyscy wszystko zrzuca w lutym 2019 a za rok zapowiedz nowej generacji.