Opublikowano 10 czerwca 20195 l @pajgi Nie (oprócz krypto wiadomości dzień przed i artykułów Cordena z Windows Central). W ogóle, największą szkodę MS zrobił rój "insiderów", którzy hypowali do granic możliwości cały pokaz. Kontrast między realnym wydarzeniem, a tym co insynuowali, zrobił im niedźwiedzią przysługę.@MYSZa7 Nie, zwróć uwagę na gramatykę zdania - zapowiadają w twitcie, że mają nowe ogłoszenia dotyczące PC i Konsol, nie "nową konsolę i nowe ogłoszenia dotyczące PC" Edytowane 10 czerwca 20195 l przez Hendrix
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Siedzi ktoś na Square dzis? ubi odpuszczam bo gardzę, ale finala chętnie obejrzę, no i pewnie bedzie ff8 remake, ff16 i remaster crisis core.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Co ty hory? Ubi i spac. Do 3 w nocy moge siedziec tylko dla jednego korpo na tym swiecie.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 9 minut temu, milan napisał: Siedzi ktoś na Square dzis? ubi odpuszczam bo gardzę, ale finala chętnie obejrzę, no i pewnie bedzie ff8 remake, ff16 i remaster crisis core. siedziałem na konfie bethesdy to tym bardziej będę siedział na konfie gdzie będzie pani robot 2
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Powiedzieli na początek co min. pokażą na PC show i już wiem, że może to być lepsza konferencja niż wczorajsze.. Pierwszy gameplay Vampire Bloodlines, a oprócz tego Baldur's Gate 3, Shenmue 3, Borderlands 3, Evil Genius 2, Planet Zoo i inne.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Ogładam wczoraj tą konfe, na scenę wychodzi ten cały Kaenu, ludzie pod sceną drą ryja, na forum od razu 30 postów na sekundę. Mówię co to za chłop, sprawdzam w google, a to jakiś sławny aktor i filantrop. Mają rozmach sku.rwisyny Teraz już pana będę kojarzyć
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 3 minuty temu, D.B. Cooper napisał: Mówię co to za chłop, sprawdzam w google, a to jakiś sławny aktor i filantrop. Mógł Cię ominąć Matrix, niszowa produkcja. Zrozumiałe.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 3 minuty temu, D.B. Cooper napisał: Ogładam wczoraj tą konfe, na scenę wychodzi ten cały Kaenu, ludzie pod sceną drą ryja, na forum od razu 30 postów na sekundę. Mówię co to za chłop, sprawdzam w google, a to jakiś sławny aktor i filantrop. Mają rozmach sku.rwisyny Teraz już pana będę kojarzyć Musiałeś się rodzic w dniu premiery Matrixa widocznie.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Strasznie słaba jest ta forma prowadzenia konferencji. Konsolowego luzu zdecydowanie im brakuje
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 6 minut temu, Bzduras napisał: Mógł Cię ominąć Matrix, niszowa produkcja. Zrozumiałe. 5 minut temu, eX4cT_PL napisał: Musiałeś się rodzic w dniu premiery Matrixa widocznie. Nie no ogłądałem matrixa O ku.rwa to ten sam chłop, tylko teraz ma długie włosy Ale jaja to naprawdę on Edytowane 10 czerwca 20195 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Db Cooper? Czy to ten gość co wylał mango loco do kibla? Trzymajcie mnie chłopaki bo zaraz go U B I J E
Opublikowano 10 czerwca 20195 l DB cooper przyjechał DePassatorem DMC-TDI-19 z przeszłości i odkrywa kino lat 90tych. Edytowane 10 czerwca 20195 l przez milan
Opublikowano 10 czerwca 20195 l DB? Najlepsze recenzje kebsow na forum. Czytajac je czuc sos czostkowy w ustach.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l No wlasnie wyglada na to ze PC gaming nie bedzie kompletna kompromitacja jak bylo do tej pory, moze nawet najlepsza konfa?
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Ok nie zaśmiecajmy tematu, wszystko się wyjaśniło. Mogli od razu powiedzieć, że matrixa wpuszczają na scenę to bym pewnie skojarzył, choć pewności nie mam.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l no walczy z ms o pierwsze miejsce xD spory progresik względem zeszłorocznej konfy