Skocz do zawartości

Konferencje E3 10.06.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konf.

Featured Replies

Opublikowano

Konfa jak najbardziej udana z exów interesują mnie nowe Halo , QB i to coś od Black Tusk to było by na tyle.Ryse pod względem gameplayu wygląda dość "sztywno". W momencie gdy na scenę wszedł koleś z Dice już myślałem że ME 2 pokażą a tu tylko BF.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 80,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/well-played-sony.html      

• Zeratul naprawdę? Gdyby ludzie zaczęli teraz cisnąć za płacenie za online na PS4 to tak, jakby człowiek narzekał że w psie gó.wno wdepnął podczas gdy tuż obok wyj.ebało całe szambo.

• Zeratul musi przygarnąć do siebie donsteryda i utworzą polski fanbase xbonera na uchodźstwie. 

Opublikowano

Bardzo dobra konfa,ale trochę za mało by zmazać złe wrażenie.

Serio,gry które były prawdziwymi exami(czyli bez PC) i były warte uwagi można policzyć na placach jedenj ręki.

Masz 12-13 palców w jednej ręce?

Najs :P

Czyli jak zwykle, ile by ex'ów Xbox nie miał, to zawsze fajny jest tylko jeden czy dwa.

We're back to square one.

Tak jak pisałem od dawna i mnie to wcale nie dziwi :)

Opublikowano

Serio,gry które były prawdziwymi exami(czyli bez PC)

O, znowu Ci, co jak coś na PC to od razu nie jest eksem, a w drugim temacie zaraz toczą bekę z bluskrinów i instalowania sterowników.

Tyle, że tutaj Micro stara się nam sprzedać nowy sprzęt. Niech mnie przekonają, że warto się przesiadać z PC na nowego Xa

Opublikowano

Fajnie, że pokazali dużo gier, ale mam nadzieję, że nikt nie zapomniał o ich DRMie ch.ujowym i cenie.

Opublikowano

No, trochę śmiechowo, że jak jednak było kilkanaście eksów, to teraz zaczyna się wybrzydzanie, że jednak tylko kilka ich interesuje i w ogóle wszystko na PC ograją :D.

Opublikowano

Serio,gry które były prawdziwymi exami(czyli bez PC)

O, znowu Ci, co jak coś na PC to od razu nie jest eksem, a w drugim temacie zaraz toczą bekę z bluskrinów i instalowania sterowników.

Tak,bo mnie akurat jako pecetowca interesują wasze wojenki konsolowe.Patrzę na to z dystansem i oceniam trzeźwo,tyle.

Opublikowano

wszystko fajnie ALE I TAK SIĘ NIE POWYMIENIACIE GIERKAMI Z KOLEGAMI HEH BEKA

Opublikowano

Kiedy będzie konfa Konami,bo chcę obadać trailer PES14?

Opublikowano

double post, sorry...

MOD - skasowałeś nie ten post co trzeba -.-

Edytowane przez dydel

Opublikowano

Było Ryse, a tu się nagle okazuje, że fani PS nie lubią QTE XD

Opublikowano

Sorry ale chyba żaden "samograj "od Sony nie oferuje takiego ich natężenia jak Ryse

Za godzinę konfa EA jedyne czego od nich oczekuje to ME 2 (w formie prawdziwego następcy jedynki a nie jakichś popłuczyn) no i może zaskoczą mnie jakimiś ciekawymi nowymi IP.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

wszystko fajnie ALE I TAK SIĘ NIE POWYMIENIACIE GIERKAMI Z KOLEGAMI HEH BEKA

czego ja sie spodziewałem...

Opublikowano

Xbox One stracił połączenie z siecią, że z odpaleniem BF4 był problem?

Opublikowano

Jest różnica między grą skonstruowaną na QTE, a grą, w której mamy pełną kontrolę nad postacią i uczestniczymy w walce. 

@Lukas_AT

Gameplay z Battlefielda był z PC.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Gry nie miały dat premier, więc mogą równie wyjść za dwa lata.

przeciez to nie Sony ktore zapowiada gry i ich nie wydaje... vide GT5 czy Last Guardian

Opublikowano

Jedno jest pewne, profil doecelowy sie nie zmienia, kto lubił gry na xa kupi xone, fani playstation nie mają czego za bardzo zazdrościc poza dead rising i może titanfall, edytory dostaniemy od molecule, zamiast strzelanki fan ps woli killzone, zamiast forzy kupi sobie driveclub. Cała reszta to multiplatformy, bądż rzeczy który fan playstation nie ścierpi.

Ryse dla mnie najwieszym zartem konferencji, pomijajac wszechobecna nudę to jak można oprzeć całą walke na zwolnieniach i qte? Heavy rain to ma ale jest przygodówką, god of war ma qte ale tlyko  w wykonczeniach i tak ma byc, załosne.

Ja czekam na 3 w nocy i chce usłyszec ze santa monica  i naghty dog pracuje nad nowymi killerami, bez tych pizdo,watych dodatków ala a.i. które kopiuje twoj styl jazdy by twoi koledzy mogli  z  nim jezdzic gdy umrzesz nagle na raka.

Opublikowano

Gry nie miały dat premier, więc mogą równie wyjść za dwa lata.

przeciez to nie Sony ktore zapowiada gry i ich nie wydaje... vide GT5 czy Last Guardian

GT5 nie wydali?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

zaraz na gt mają pokazać coś nowego z Killzone na ps4

Opublikowano

załosne pie,rdolenie

Opublikowano

Zaraz będzie Killzone na GT.

Dawaj linka a nie (pipi)isz :D

Opublikowano

Da się jakoś wyłączyć ten (pipi)any chat na GT ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.