Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

Opublikowano

Faktycznie coś miało być, pewnie będę miał na stronie ultimy. Dzięki za przypomnienie.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 185,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

Empik zmienił mi status zamówienia na wysłane to jutro ok 20 melduje się chłopaki na co opa :czesc:

Opublikowano

AyuY32q.jpg

Ultima dziś dostarczyła :)

Opublikowano

szkoda ze na kolekcjonerce nie zayebali tego zielonego paska z dubbingiem 

Opublikowano

Dziś w południe dodam tutaj także swoją krutką reckę na temat multi którego męcze już od tygodnia. Muszę powiedzieć że sam multiplayer jeszcze w żadnej z poprzednich części nie był aż tak rozbudowany jak ten w H5 :)

Ps:Ponieważ był już dzisiaj restet. Osoby posiadające już pudełko niech spróbują odpalić grę multi, ewentualnie po godzinie 18ej zmieniając region na Australie. Może to pozwoli co niektórym pominąć blokadę.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Jeszcze nie ma, ale o 12 jest premiera w NZ, więc mam nadzieje, że będzie hulać.
EDIT: DZIAŁA! <3

Edytowane przez VeSD

Opublikowano

A te premierowe łatki się już sciągają? 

Opublikowano

Mógłbym prosić o zdjęcie zawartości  :good:

Opublikowano

Mógłbym prosić o zdjęcie zawartości  :good:

PAcFecJ.jpg

Opublikowano

rtv euro agd mi właśnie przysłali maila, że gra została wysłana do sklepu. No oby szybko dotarła.

Opublikowano

Multi dla pudełek już działa! <3

Opublikowano

gram.pl wlasnie wyslal do paczkomatu, jutro wolne bedzie oranko <3

Opublikowano

4% patcha do ściągnięcia i... będę grał w grę.

Opublikowano

rtv euro agd mi właśnie przysłali maila, że gra została wysłana do sklepu. No oby szybko dotarła.

U mnie identiko...

Aha...do odbioru niby jutro po 14-stej. Sprobuje jednak szybciej wyszarpac :rolleyes:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Po dwóch meczach w warzone... :fsg:

Jest ogień.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

U mnie RTV napisało ze do odbioru 28 dopiero przejeżdżałem koło sklepu i miły Pan powiedział ze tak jest bo jutro nie maja dostaw....Moze MediaM albo expert

Opublikowano

Media expert już cweluchy cene na 249zł podniosły na stronie, właśnie jak chciałem sobie kopie do sklepu zamówić, o 10 było 20zł taniej :shieeet:

Opublikowano

Nie czaje podejścia sprzedawców. Premiera jest na 27 października a ci, jak na przykład empik gadają, że gra będzie w środę.. Premiera to premiera, tak? niech się więc cmokają.

Opublikowano

Empik.com pokazuje, że Halo 5 jest już fizycznie dostępne w 174 salonach... Może to ktoś potwierdzić? Osobiście wydaje mi się, że to nierealne.

Opublikowano

Empik.com pokazuje, że Halo 5 jest już fizycznie dostępne w 174 salonach... Może to ktoś potwierdzić? Osobiście wydaje mi się, że to nierealne.

Po robocie udam sie do gdynskiej Riviery to potwierdze.

Opublikowano

chmm, też widzę, że w poznańskich empikach jest na stanie według strony internetowej. To po cholerę gadają, ze zamówione gry będą 28go? Pytanie o cene, czy bez zamówienia nie jest cena z czapy?

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

Ktoś może orientuje się czy można gdzieś w Warszawie kupić gdzieś gierkę już dzisiaj albo jutro ?

Opublikowano

Była o tym mowa stronę wcześniej.

Jak ktoś jest z Warszawy to polecam sprawdzić komputronik w Galerii Mokotów, kolega w piątek kupił gdzieś w Wawie w komputroniku i odebrałem w sobotę, a na stronie mają wpisane 12 szt., więc pewnie też sprzedadzą.
Edit: w Poznaniu też mają wprowadzony stan.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.