Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo 5: Guardians

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś tu wydał chyba ostatnie grosiki ze świnki skarbonki. Innej przyczyny takiego bólu du.py nie widzę.

E: a nie, jest jeszcze opcja, że to

zyebanie umysłowe

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 195,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

Niedoyebanie Carolku, jak już. :sorcerer:

No ale nie każdemu musi się ta gra podobać. Inni zachwycali się czwórką, a ja z perspektywy czasu uważam, że ona nie ma startu do innych części.

Opublikowano

Niedoyebanie Carolku, jak już. :sorcerer:

No ale nie każdemu musi się ta gra podobać. Inni zachwycali się czwórką, a ja z perspektywy czasu uważam, że ona nie ma startu do innych części.

Może się nie podobać ale po co smucić o tym samym 15 razy? Wyczuwam ppe, ewentualnie nejogejo.

Niedoyebanie mówisz? Optymistyczna diagnoza doktorze :]

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ale przecież to widać gołym okiem że jest to troll. Fafik-IX- całkiem przypadkiem zarejestrował się 24 Sep 2015 i ma jedynie napisanych w całym forum 5postów wrzuconych tutaj w temacie.  Zapewne wynurzył się z tematu konsole wars i dupa jego boli bo zagrać sobie w tą grę nie może. Pytanie brzmi, gdzie są admini? :)

Opublikowano

aha czyli na forum można tylko chwalić jaka ta gra jest boska, jeżeli komuś się nie podoba to znaczy, że jest trollem. Gram w Halo od 2001 r. od czasów pierwszego Xboxa,grałem we wszystkie gry z uniwersum poza spartan assoult  i twardo twierdzę, że to najgorsze Halo w historii o najgorszym multi i najsłabszej kampanii. Jako gra to 5 wykonana technicznie jest dobrze poza wszechobecnymi ząbkami na krawędziach i kującymi w oczy 30fps ruszających się postaci znajdujących się kilka metrów od nas. Moja ocena gry to 7/10, jako Halo 3/10. 

mazzeo graliśmy razem w halo 3 nie jeden raz ^_^ . Gdyby tylko MCC było na serwerach. Dla ludzi których Halo 5 rozczarowało pozostało czekać na Halo 3 Remaster prawdopodobnie w 2017, czyli w dziesięciolecie gry.

Opublikowano

Z pozytywnych rzeczy to podoba mi się walka z hunterami na legendarny. Jakoś forranerzy (nie wiem jak to się pisze) bardziej mi podobali się w 4. Ilość hełmow, zbroi, wizierow też na duży plus. Wielki minus za brak gravityhammera ;-) i brutshota, strasznie lubiłem te bronie w h3.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zauważyliście że ze snajperki nie trzeba trafić idealnie w głowę żeby head wszedł.Mam nadzieję że to poprawią.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.