Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Do wykonania postaci nie można się przyczepić bo są po prostu bardzo dobre. Jak na tytuł z niskim budżetem to absolutny top. Nawet Street Fighter V może się zarumienić.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l bardzo fajne porównanie grafiki między sezonem 1-2 a 3 Widać wkład pracy włożony w ten trzeci sezon W sumie nie wiem, czy już na 3 sezonie jest 1080p czy zostało 900p? Nie robi mi to żadnej różnicy, ale jestem ciekaw
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Muszą tylko poprawić w paru miejscach oświetlenie - na arenie Saberwulf'a, Tusk podczas animacji po wygranej walce jest czarny jak smoła Moja fota: Edytowane 5 kwietnia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l On się różni czymś od zwykłego? Tak, to jest generalnie zupełnie inna postać z własnym zestawem ruchów. Rzuć okiem na youtube.
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l 10 dolcow? o.O to za podobną cenę już kiedyś był, razem z pakietem iluś tam tysięcy monet. Zwykle postacie kosztują 16 ( czy tam 18) zł z tego co pamiętam. Edytowane 6 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l Wczoraj odpaliłem zobaczyć jak wygląda gierka po updade do s3. Czy tylko mnie się wydaje czy dziwnie ciemna jest ta gra? btw z tymi boosterami combosów to się wyśniecie teraz gra Może jakieś lobby na week założymy?
Opublikowano 6 kwietnia 20169 l 10 dolcow? o.O to za podobną cenę już kiedyś był, razem z pakietem iluś tam tysięcy monet. Zwykle postacie kosztują 16 ( czy tam 18) zł z tego co pamiętam. To trzeba było brać To jest postać specjalna, zawsze był 2x droższy. Sprawdziłem i jest po $10. Zresztą jakby dali w cenie $5 to byłby pewnie niezły shitstorm na ich forach od ludzi, którzy kupowali po $10 albo w pierwszym community bundle. EDYTA: Jaki comeback zaliczyłem XD http://xboxdvr.com/gamer/DonSterydo/video/16362211 Edytowane 6 kwietnia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Śmiałem się, ze sezon pierwszy 720p, drugi 900p no to chyba trzeci będzie 1080p...I z testów jakie znalazłem w internecie faktycznie wersja xone ma 1080p Jeszcze kilka sezonów i będzie 4k A nie chwila, jest 900p skalowane w górę, jednak nie ma tak dobrze Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Chciałem pyknąć kilka meczyków i...łan każe mi ciągnąć aktualizację bodajże 21gb. Co to jest, bo wypadłem z tematu?
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Chciałem pyknąć kilka meczyków i...łan każe mi ciągnąć aktualizację bodajże 21gb. Co to jest, bo wypadłem z tematu? Sezon 3?nowy UI?nowe oświetlenie, itd...
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Tak na marginesie, to pierwszy sezon w Goldzie + Combo SE3 chyba wyszło popularności gry na dobre. Wcześniej wpisy developera na feed w XBL miały po kilkaset lajków, a teraz jak sprawdzam ostatnie wpisy, to po 3-6 tys. Czuję że przyszłość gry zapowiada się co najmniej dobrze
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l 6mln unikalnych userow sciagnelo i zagralo ale nie wiadomo ile przy grze zostalo i wydalo $$.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l To pewnie byle darmowa gra do pobrania ma podobne statsy. Wcale nie. Np. Happy Wars na X360 miało z tego co pamiętam ponad 2 mln pobrań a konsol było 4x więcej niż Xone. Ilość pobrań też świadczy o popularności i zainteresowaniu.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Trailer Miry. Mira = wampir + T1000 Ma bardzo oryginalny styl walki - zadając obrażenia przeciwnikowi regeneruje swój pasek życia, ale gdy nie zada obrażeń, przeciwnikowi, to sama traci życie. Wysokie ryzyko kompensowane jest wysokimi zadawanymi obrażeniami. Edytowane 25 kwietnia 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 maja 20168 l W czwartek stream z Gargosem: PS. Może później jakaś dobra dusza scalić 3 ostatnie posty