Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

Opublikowano

Po 150 w(pipi)u przestałem przeklinać, przestałem cokolwiek odczuwać.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 196 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zamiast biadlolic tak to lepiej byscie dali jakies tipy, aby przestac byc ujowym w te gre (ciagle 5-12).

Niedlugo rozku...wie switcha za akcje z top3 na 12 przed meta.

1. Naucz się optymalnej trasy.
  2. Sprawdź jaki typ driftu preferujesz:
    Osobiście wolę inwardy, ale są trochę trudniejsze do opanowania dla początkującego.
  3. Grzybki to są Twoje najlepsze dopałki. Naucz się skrótów na mapie, w których możesz je wykorzystać. Taki skrót na początku Thwomp Ruins to potrafi być różnica kilku miejsc w stawce.
  4. Nie rzucaj od razu czerwonych muszli, wyczekaj na dobrą okazję.
  5. ZAWSZE miej dupochron kiedy to możliwe.
  6. Szukaj boostów gdzie tylko się da: przy starcie (trzymaj gaz od momentu gdy pojawia się 2), jadąc za przeciwnikiem, na każdej hopce.
  7. Utrzymywanie pozycji 3-4 przez 2/3 wyścigu, aby potem na lepszych dopałkach wbić na pierwsze miejsce to nierzadko legitna taktyka.
  8. Nie olewaj monet, zwiększają Twoją maksymalną prędkość.

Tyle mi na razie przychodzi do głowy.

Opublikowano

9. Módl się

Opublikowano

10. sprzedawaj gry na allegro i wyłysiej przed trzydziestką

Opublikowano

race rating 2006 - zajelo mi to skromne 204 wyscigi gdzie cale 7 razy bylem pierwszy xddd

Opublikowano

Gra ktos regionala/globala?

Opublikowano

ale to chyba przeskakuje na 150 od iluśtam punktów

Opublikowano

imo losowe to jest czy wyscig 100 czy 150cc w multi

Opublikowano

ale to chyba przeskakuje na 150 od iluśtam punktów

No myślałem, że po 1500 to już nie będzie tego. A tu się zdarza, że lądują ze mną ludzie >3000 i dalej daje 100cc się zdarza :/

Opublikowano

Nie scigam sie z Toba, nie ma mnie

Opublikowano

Też Was wywala co parę wyścigów? Wkurzające to. bo np byłem przez 2 wyścigi drugi i jak mnie wywaliło to bp miałem jak przed tymi grami. :/ 

Opublikowano

Bywa tak, na szczęście jestem tak słaby, że nie ma to specjalnie wpływu na moje BP

Opublikowano

Wczoraj kupiłem. Mój pierwszy Mario Kart - trochę pograłem solo, trochę 2p z dziewczyną. Banan na ryju bezcenny, a dzisiaj jechałem pierwszy raz na Shy Guy Falls - jak to się rusza i wygląda, oesu  :banderas: Potrenuję trochę, zadzwonię jutro do INEI żeby mi publiczne IP dali i wskakuję online dać sobie skopać dupsko.

Opublikowano

Opłaca się kupić te pierdoły w postaci imitacji kierownicy? I grać sterując wychyleniami? Jest z tego fun?

Widzę, że te kierownice mają swoje bumpery, więc jak wsadzimy joycona, to można korzystać z bocznych przycisków, za pomoca bumperów w kierownicy.

Pytanie czy sterowanie ruchem jest ok w tej grze. Sam jeszcze nie testowałem.

Te kierownice raczej malutkie, mała średnica. Nawet bardzo małe.

11396104-1134458411082914.jpg

Opublikowano

Zależy czego od nich oczekujesz- jeśli chcesz na nich grać online i wygrywać, to nie ma sensu, bo czasy będziesz miał dużo gorsze. Jeśli zaś kupujesz je głównie pod imprezy i couch co-op, to imo warto. Fun jest, śmiechy są, drogie nie są, czego chcieć więcej? Na początku trochę ciężko to wyczuć, ale widok kogoś kto siedzi obok Ciebie i niezgrabnie kręci w powietrzu łapami klnąc przy tym nieziemsko potrafi to wynagrodzić. ;)

Opublikowano

mozesz przeciez sterowanie wychyleniami wlaczyc w grze nie majac nawet kierownicy,sprobuj i pobaw sie samym joyconem, wiadomo, ze gorzej niz jakby joycon lezal w profilu kierownicy ale jakies tam wyobrazenie da. 

do mnie lezy precyzja przy zbieraniu dopalek czy unikaniu - moze byc fun z znajomymi ale w online w kierownica bedziesz wahac spaliny na koncu stawki

Opublikowano

już sam początek pokazuje esencję tej gry XDD

Opublikowano

Boże te muszelki moment przed przepaścią.

Opublikowano

a majowka sie skonczyla i wraz z majowka spadl zapal na forumkowa rywalizacje?!