Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ja sie ciesze że gry wyścigowe zwisają mi i powiewają,

Ile razy będziesz jeszcze to powtarzał ? no i jak masz taki stosunek do nich to co cię boli że mają jaką mają fizykę zniszczeń  ? że się zapytam.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
ale zawsze mnie w tych ścigałgach smieszy że brak zniszczeń i bryki jadą po bandzie jak chcą

W grach od Codemasters już dawno tak nie było.

Chętnie zobaczyłbym zaawansowane zniszczenia w Forzie, ale równocześnie zgadzam się, że w tego typu grze nie jest to konieczne, bo istotnie chodzi w niej raczej o brak kraks. Z kolei w grach arcade gdzie można skasować auto, zwykle od razu pojawia się automatyczny respawn. Jeśli można obijać się do woli po bandach, to właśnie żeby nie było konieczności respawnów czy cofania czasu.

Licencje nie mają już chyba takiego znaczenia (ostatni NFS).

Opublikowano

Co do handheldow to mogą zacząć sie dla nich problemy bo wraz z iOS 7 Apple umożliwi wreszcie możliwość obsługi gamepadów z certyfikatem MFI (Made for iPhone)

Więc wszystko bedzie zależało od deweloperów ale cos czuje ze bedzie to popularne i cena zrobi swoje 2 euro vs 50 euro

I co, bede bral pada, telefon kladl na kolanach i tak np jechal autobusem?  Nintendo nigdy nie bedzie zagrozone na rynku konsol przenosnych, maja mocne marki w ktore nie zagra sie na innych sprzetach. Kazde nowe pokemony to kilkanascie milionow sprzedanych kopii, do tego zelda, metroid, mario i reszta. Moze sony odpusci po vicie, nie maja zadnego pomyslu na ten sprzet.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Bardziej to ma być nakładka na telefon, gdzieś nawet były foto prototypu logitecha do iphone 5.

Zgadzam sie Nintedo nie ma czego sie obawiać bardziej piłem tutaj w stronę vity którą teraz reklamuje sie grami Indie

Opublikowano

zelda, metroid, mario i reszta.

XDDDD

chciałbym ;_;

Opublikowano

Ja tylko nie rozumiem ich debilnej polityki względem Wii U. Zamiast już teraz zapowiedzieć nowego Metroid Prime czy wywalić z nową Zeldą, zanim jeszcze next-geny na dobre zadomowią się na rynku to zwyczajnie olewają temat. Tak wiem, że jest jeszcze TGS ale nie oszukujmy się  - ta impreza jest z reguły najmniej zaskakująca i w chvj przewidywalna. 

Anyway, ten gość kończy dziś 50 lat - nie widać, c'nie?

KojimaCasualCloseUp.jpg

Opublikowano

Mam kiere DF GT i jedno mogę tylko powiedzieć znów jadąc po kompach. Ustawienie jej na PC to jest katorga, w niektórych grach wręcz niemożliwe, ustawienie pod ps3 to 3 minuty roboty, więc Konsolowe wyścigi > PC wyścigi

Dawno wiekszej bzdury nie czytalem :P

Opublikowano

Mam kiere DF GT i jedno mogę tylko powiedzieć znów jadąc po kompach. Ustawienie jej na PC to jest katorga, w niektórych grach wręcz niemożliwe, ustawienie pod ps3 to 3 minuty roboty, więc Konsolowe wyścigi > PC wyścigi

widocznie niemasz z nią styczności. Ato w jednej grze Dircie nie mogłem ustawić force feedback, ato w drugiej nie mogłem ustawić hamulca bo go nie chciało przypisać do "geja" czy innego pedała, a to w euro truck simulator co jakiś czas przestaje wogóle działać i trzeba ustawiać wszystko od nowa i tak w kółko. Na ps3 pod każdą gra podpinam i gram, a jak trzeba coś zmienić to robi się to szybko i sprawnie

Opublikowano

Ja mam z nia stycznosc i nie mam z nia zadnego problemu. Zeby bylo ciekawiej jak gram w jakies samochodowki na pc to mam podlaczone dwie kierownice (DFGT i jakas noname), dzieki czemu mam pelny zestaw pedalow, reczny i do pelni szczescia brakuje mi h-shiftera. 

Opublikowano

widocznie niemasz z nią styczności. Ato w jednej grze Dircie nie mogłem ustawić force feedback, ato w drugiej nie mogłem ustawić hamulca bo go nie chciało przypisać do "geja" czy innego pedała, a to w euro truck simulator co jakiś czas przestaje wogóle działać i trzeba ustawiać wszystko od nowa i tak w kółko. Na ps3 pod każdą gra podpinam i gram, a jak trzeba coś zmienić to robi się to szybko i sprawnie

Akurat gram codziennie na DFGT i z zadna gra nie mialem problemow.

Malo tego, gra sie na niej duzo lepiej niz na konsoli bo jesli gra sama w sobie ma kiepskie ustawienia kierownicy to zawsze mozna wymusic ustawienia z profilera.

Dla przykladu takie WRC 3 ktore blokuje obrot kierownicy na 180 stopni (90 w kazda strone) co nie zapewnia zadnej precyzji.

Na konsoli nic z tym nie zrobisz, na PC odznaczasz w profilerze "allow game to adjust settings" i ustawiasz sobie dowolny obrot.

Opublikowano

kurfa rzygam tym, takie akcje?

kiedy doczekam sie realnego modelu jazdy i realnego modelu zniszczeń?

Kiedy grą nie będą sie zajmować panowie od Motorstorm :)

Opublikowano

iN3Rnq8PGzqrV.gif

ibhnBoJCvrvTRV.gif

iK2tFbj9v8FrN.gif

I tutaj zdecydowanie najlepszy

i15QOxxi7txT1.gif

2-3 miechy do premiery.

Opublikowano

Shadow of the Rome z PS2 nadal może być spokojne jeśli chodzi o króla walk w klimatach starożytnego Rzymu. Gdyby tak Capcom zrobiło nową część to byłaby genialna sprawa. Nawet multi by pasowało w takiej grze.

Opublikowano

Messer - 

Generalnie zarówno do Ciebie jak i Do ludzi hejtujacych DC.

Nie uwazacie ze build udostepniony w Kolonii to nie jest aktualny build? Przygotowanie dema troche trwa wiec spodziewam sie ,ze maja około 3 miesiecy

Wiec spokojnie.

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Ale przecież uszkodzenia nie będą robić w ostatnich miesiącach produkcji. Takie coś imo jest implementowane znacznie wcześniej. Niektórzy strasznie się jarają tym DC i go bronią choćby to był jakiś ósmy cud świata, a prawda jest taka, że z tego co dotychczas widziałem będzie to pewnie tylko dobra produkcja i nic więcej.

Opublikowano

Nie bronie , tylko zdaje sobie sprawe , ze nie wszystko jest Czarno-biale

Opublikowano

Jasna sprawa, że DC na premierę będzie lepsze niż to co mamy teraz, ale bez przesady - DC szału nie robi, a tyko 30 FPS.

Opublikowano

iN3Rnq8PGzqrV.gif

ibhnBoJCvrvTRV.gif

iK2tFbj9v8FrN.gif

I tutaj zdecydowanie najlepszy

i15QOxxi7txT1.gif

2-3 miechy do premiery.

Prawda ,gra na ten moment fatalnie wygląda ,jestem okropnie rozczarowany Ryse.

Miał być typowy blockbuster i graficzny killer ,a jak na razie jest po prostu dno i metr mułu.

Szczególnie nie podoba mi się walka ,QTE można przeżyć ,ale sama animacja ciosów ,mieczem ,tarczą ,sam chód i poruszanie się wojownika ,jest zrobione rodem z niskobudżetowych gier .

Graficznie też nie zachwyca ,jestem pewny że jakby Crytek się postarał to by i tą grę pociągnęłyby obecne konsole ,bez jakiś widocznych strat pod względem jakości.

Chyba nic nie pobije nie śmiertelnego Shadow of the  Rome  na PS2

Opublikowano

War Thunder Not Coming to Xbox One, Developer Cites Microsoft Policies

In a recent interview with Edge, CEO and President of Gaijin Entertainment Anton and Kiril Yudintsev discussed why their free-to-play MMO wouldn’t be coming to Xbox One.

According to the developers, certain policies such as no cross-platform play and patching without Microsoft approval are major sticking points. Even with Microsoft’s announcement allowing indie developers to self-publish, the Yudinstsev’s claim it hasn’t been elaborated to them how the process will work:

Edge: Does any of the things they’ve been saying in the last few months about self-publishing and patching and so on, does any of that change your attitude towards Xbox One?

Anton: They need to stop talking and start basically doing something. Because right now you need to certify your servers with Microsoft, you need to make… it’s not yet clear if there will be updates. If you can’t make updates without Microsoft [approval] they ruin the idea of online gaming, basically. They’ve said there’ll be some kind of opportunity [for that] but haven’t yet said quite exactly how it’ll be working.

Kiril: No cross-platform.

Anton: No cross-platform is allowed on Xbox. Cross-platform multiplayer. So the Xbox One ecosystem will be small at the beginning of the cycle. I hope some day Microsoft will be there.”

Gaijin was quick to point out that the Xbox One is more than capable of running War Thunder despite its less powerful hardware.

Edge: So it’s about policy, not power.

Anton: No it’s not about power.

Kiril: We are scalable. We are running on a toaster [laughs].

Anton: Well, obviously PlayStation 4 is more powerful than Xbox One. For an online game, the difference between Xbox One and PS4 is not that big a deal. PS4 is more powerful, basically, but the main reason is not about power.”

Opublikowano

pc mustard race jak tam GTA V, petycja podpisana xD? #beka

jeszcze kupują kompy za 24 kafle a i tak upgrade za 2 lata xD

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

pc master race jak zwykle dostaje wersje "kup pan sobie tytana żeby miec 30fps":

fixd

Dla wiedzmina kupie nawet 3 <3

Wau.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.