Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

o sieeet rzeczywiście. ale przy pierwszym systemie też nie wspomnieli. no i jak podaje się killzone i timespliters, jako odpowiedź na halo czy rididcka, to o black też wypadałoby wspomnieć. dżurnalizm hui 

jesteś alterkontem, z neło, czy zapomniałeś porannej porcji tabletek ?

Edytowane przez Kazub

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Znów kwestia gustu. Dla miłośnika bijatyk DC będzie w top 3-4 bo tam nie licząc chyba tylko tekkena było praktycznie wszystko co w tamtych czasach było najlepsze w 2D i 3D.

No ale nie można oczekiwać że taki edge będzie cokolwiek o tym wiedział jeżeli nawet SC'ka nie podali.

Opublikowano

Ten X360 na drugim miejscu to niezła beka.No ale co kto lubi, może redaktorom wystarcza nawalanie do kosmitów i jazda autkami albo po prostu czasy PSX to dla nich epoka dinozaurów,która pod względem gier już w ogóle się nie liczy.

Ale pośmiać się z takich szumnych rankingów i innych branżowych tabelek zawsze można.

Opublikowano

DC pierwsze miejsce. Reszta ch.uj mnie obchodzi.

Opublikowano

O nie, teraz cały weekend będzie rozkminka jakiejś szurniętej listy.

Opublikowano

Lepsze to niz pseudo jaranko dipdałnem (serio, jak gra okazala sie exem na PS4 to od tego momentu mozna czytac te zalosne peany na temat sredniej oprawy). Jedna scenka ze smokiem i mokro, mimo ze 99% gejpleju wyglada slabo.

Zreszta to chyba jest jakies F2P od Capcomu, eksajt taki sam jak ridź rejserem i ejs kombatem, ktore poszly w ta sama strone.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

1. PS2

2. PSX

3. PS3

reszta guwno

Dyskutujmy.

Opublikowano

DC >>>>> goowno >>> konsole Sony

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Idźcie w cholerę z takimi listami, większość tutaj obecnych nie widziała na oczy połowy konsol z tej listy, a wielkie dyskusje i wyliczanki będą. Autor tak to widzi, uargumentował to w miarę dobrze i tyle. Ciężko ocenić co jest ważniejsze, czy wpływ jaki wywierają obecne konsole czy może zawirowania na początku lat '90 itd.

Opublikowano

No ale co mnie obchodzą jakieś zawirowania, fakt czy kąsole zmieniają świat na lepsze czy też ile potrafią oprócz grania. Przy takich rankingach powinny się liczyć tylko same gry bo to w końcu od tego są konsole, że kupuje się je do grania. No ale jak ktoś się tam próbuje doszukiwać jakiegoś czwartego czy piątego dna czy sensu istnienia tych zabawek do giercowania to nie mam pytań. Growy żurnalizm so serious business XD

Opublikowano

Ten X360 na drugim miejscu to niezła beka.No ale co kto lubi, może redaktorom wystarcza nawalanie do kosmitów i jazda autkami albo po prostu czasy PSX to dla nich epoka dinozaurów,która pod względem gier już w ogóle się nie liczy.

Ale pośmiać się z takich szumnych rankingów i innych branżowych tabelek zawsze można.

Ale wiesz, że w tej liscie nie chodzi tylko o gry?

Opublikowano

No to idąc tym tokiem myślenia, to PSX powinien być na 1. miejscu, bo ta konsola w pewnym sensie była rewolucją na całym świecie.

Opublikowano

No to idąc tym tokiem myślenia, to PSX powinien być na 1. miejscu, bo ta konsola w pewnym sensie była rewolucją na całym świecie.

w jakim sensie?

Opublikowano

Zwróć uwagę, że bluber napisał "że w tej liście nie chodzi tylko o gry" więc drogą dedukcji, w tym sensie chodzi o sprzęt, PSX na swoje czasy był rewolucją, może poczytaj troszkę o historii tej maszynki bo jest na prawdę fascynująca.

Opublikowano

Ale rozkminy macie. Wstawcie sobie w miejsca od 1 do 10 ruskie jajeczka.

Opublikowano

Po co rankingi, skoro wygrany jest tylko jeden:

original.jpg

Ktoś miał naprawdę niezłą wyobraźnię :D

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Po co rankingi, skoro wygrany jest tylko jeden:

original.jpg

Ktoś miał naprawdę niezłą wyobraźnię :D

Huh? Dlaczego nordyckie geje stoją na kupie świecącego żelastwa?

Opublikowano

Zwróć uwagę, że bluber napisał "że w tej liście nie chodzi tylko o gry" więc drogą dedukcji, w tym sensie chodzi o sprzęt, PSX na swoje czasy był rewolucją, może poczytaj troszkę o historii tej maszynki bo jest na prawdę fascynująca.

Czytałem, kupiłem na premierę, jarałem się grami.

Czytałem również historię innych wczesniejszych maszynek,baa miałem je na stanie (i mówię o Atari 2600 czy oryginalnym nintendo zanim jeszcze w Polsce masowo sprzedawano Pegasusy).

PSX był OK, ale w świetle tego co dokonały wczesniejsze sprzety nazwanie tego rewolucją oznacza chyba tylko znajomość branży od roku 1996.

Opublikowano

Wcześniej miałem genesisa, nesa i atari 800xe. Ok wcześniej dokonał się jakiś postęp w dziedzinie rozrywki, popularyzacja etc., ale przez kilka generacji panowało 2d, zlepek kilku pikseli i 8 bitowych pyknięć dźwięku. Dopiero Psx wszystko zmienił o 180 stopni. Cyt. "w świetle tego co dokonały wczesniejsze sprzety..." więc, równie dobrze można nazwać PONGa rewolucją, bo znalazł się w kilku milionach domów przeciętnych rodzin jako jeden z pierwszych tego typu sprzęt w tamtych czasach. Co jakiś czas jest rewolucja w świecie gamingu, na miarę właśnie PONGa, PSX itd.

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Fani bijatyk beda zadowoleni Guilty Gear 3rd tylko na konsole Sony cuz Fuck Microsoft thats why :D

Opublikowano

Rewolucją technologiczną PSX raczej nie był. Przez chwilę był najmocniejszym sprzętem na rynku, ale od takiego Saturna w jakimś gigantycznym stopniu nie odbiegał, a przypominam, że to 32-bitowa konsola Segi miała wcześniej premierę/ Zgodzę się jednak, że PSX zrobiło rewolucję w branży. W sumie, największą w ostatnich 20 latach. SONY wskoczyło w ciągu jednej generacji sprzętu na fotel lidera i pobiło sprzedażowo konkurencję, a właściwie rozłożyło ją na łopatki. Niny przez dwie generacje odkuwało się na handheldach, Niebiescy ostatkiem sił wypuścili Dreamcasta (dzieła zniszczenia dopełniła PS2, ale to PSX rozpoczął rewolucję), jednak to był ich łabędzi śpiew. Trudno mi sobie przypomnieć większa roszadę na dosyć hermetycznym rynku konsolek.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Fani bijatyk beda zadowoleni Guilty Gear 3rd tylko na konsole Sony cuz Fuck Microsoft thats why :D

Mnie tam ciekawi jak się UE sprawi w takiej bijatyce. Jak usłyszałem, że ma to być tym napędzane to jakoś miałem mieszane uczucia, no ale Arc System chyba wie co robi i że nie przejedzie się na wynalazku Epica.

Opublikowano

Gra wygląda fenomenalnie więc o silnik sie nie martwie. Dzięki temu tez dużo łatwiej będzie można patchowac ta grę I dodawać content plus skraca sie czas producji którego nie trzeba marnować na rysowanie I animowanie HD spritow więc jest szansa na wieksza ilość postaci no I przedewszystkim Mendrek z Yetim beda mogli sie jarac kolejnym ex-em którego nigdy nie kupią

Opublikowano

Far Cry 3, Dragon's Dogma i Giana Sisters w PS Plus. Na Vitę Street FighterXTekeen.

Boże niech ktoś to powstrzyma.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.