Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Polska - kraj plejstejszyn

komenty z fejsa i ppe pod niusem o XONE

7KjVTqO.png

rr8N8PV.png

i ja mam jeszcze dzielić polski PSN z takimi dałnami, płacić za to na dodatek :lol:

najgorsze growe społeczności:

1. pececiarze

2. kanterowce

3. typki z minecrafta

4. plejstejszonowce

nie ma to jak wybrać kilka komentarzy na fejsie od dałnów (i jeszcze dokładnie to wycinać i wklejać xD) i mówić, że fanbase sony to debile. 

wystarczy wejsc na ppe.  Czytajac ten portal nie mozna dojsc do innego wniosku.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 818,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tak, poujadajmy na fanbase X oraz przy okazji fanbase Y i Z wyzywając ich wszystkich od dałnów, bazując na kilku komentarzach z interneta. Na pewno w idealny sposób pokaże to jacy jesteśmy elokwentni, lepsi i dojrzalsi od nich. :)

Swoją drogą, czym zawinili fani minecrafta? Poważnie pytam, bo nie wiem. Grają sobie w te swoje bloki i budują co chcą na laptopie mamusi, ale nie widziałem żeby coś gdzieś hejtowali po internetach zawzięcie. Czy tylko po prostu ich nie lubimy "bo tak" ?

Opublikowano

Ale co w związku z tym ogólnie ? (to do postów nad Suavkiem).

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Elokwencji szukasz w CW, beka. Tu trzeba się napjerdalać.

Tak, poujadajmy na fanbase X oraz przy okazji fanbase Y i Z wyzywając ich wszystkich od dałnów, bazując na kilku komentarzach z interneta.

Nie trzeba bazować tylko na komentarzach z neta. Prosty przykład: wejdź na onlinecenter.pl albo xboxonline.pl. Odwiedź ich fora. Na obu jest dział z platformami Sony - PS2, PS3, PS4. Ludzie normalnie dyskutują. Wejdź na ps3site i poczytaj komenty pod niusami. Potem wejdź na ichniejsze forum i zobacz czy jest dział Xboxa. Wnioski sam wyciągniesz, chyba.

Swoją drogą, czym zawinili fani minecrafta?

Wystarczy przeglądać jutuba, szczególnie polski.

Opublikowano

Tak, poujadajmy na fanbase X oraz przy okazji fanbase Y i Z wyzywając ich wszystkich od dałnów, bazując na kilku komentarzach z interneta. Na pewno w idealny sposób pokaże to jacy jesteśmy elokwentni, lepsi i dojrzalsi od nich. :)

Swoją drogą, czym zawinili fani minecrafta? Poważnie pytam, bo nie wiem. Grają sobie w te swoje bloki i budują co chcą na laptopie mamusi, ale nie widziałem żeby coś gdzieś hejtowali po internetach zawzięcie. Czy tylko po prostu ich nie lubimy "bo tak" ?

Też tego nie rozumiem. Ci jutubowcy majnkrafta są chociaż często kreatywni w budowaniu różnych rzeczy. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Może chodzi mu nie tyle o miecrafta, co o tych autystycznych ludzi co sypią bardzo śmiesznymi żartami i dużo przeklinajo.

Rojo, tak?

Opublikowano

Czyli błazenada w temacie na forum jest ok, ale ta sama błazenada na twarzoksiążce czy pod newsami jakichś portali internetowych to już powód do wyrokowania i osądów całych społeczności graczy? Aha.

Stereotypy to ciekawe zjawisko, dlatego ja jednak zostanę przy ocenianiu każdego dyskutanta z osobna (np. Mazzeo). Tym bardziej, że nikt nikogo tak naprawdę nie zmusza do zadawania się z internetową dzieciarnią, niezależnie od tego jaką platformę posiada. ;)

Opublikowano

3 osoby zamówiły Wii U, od razu się zrobił ruch na forum. 

Opublikowano

Może mu chodzi o xbox'ową społeczność minecrafta? On tnie locusta na tysiąc kawałków, a oni mu o jakiś klockach nawijają  ;)

Opublikowano

Tak, poujadajmy na fanbase X oraz przy okazji fanbase Y i Z wyzywając ich wszystkich od dałnów, bazując na kilku komentarzach z interneta.

Nie trzeba bazować tylko na komentarzach z neta. Prosty przykład: wejdź na onlinecenter.pl albo xboxonline.pl. Odwiedź ich fora. Na obu jest dział z platformami Sony - PS2, PS3, PS4. Ludzie normalnie dyskutują. Wejdź na ps3site i poczytaj komenty pod niusami. Potem wejdź na ichniejsze forum i zobacz czy jest dział Xboxa. Wnioski sam wyciągniesz, chyba.

Kompletna bzdura wyssana z palca, bo kto normalny czyta komentarze pod newsami? Na PPE opisy tez żal czytać. Takze argument z pupy. Boli ciebie i to bardzo, ze Polska lubi markę Playstation. Nie dziwie sie bo ty swoją przygodę z ta konsola zacząłes od PS3. Tak jak Niemcy lubią Nintendo tak Polacy Playstation i nie widzę w tym nic dziwnego. Ty masz z tym jakiś chory problem. Sam polecisz z jęzorem do sklepu i kupisz PS4. Zakład? OT taki nasz kraj.

Edytowane przez pop

Opublikowano

No wiadomo, że lubi, w końcu można się składać na 4 na gierki. Przy PS4 Sony zmniejsza ilość kont do 4 na konsoli i cebulaki będą jęczeć po premierze, że coś tu jest nie tak, że nie o takie Plejstejszyn walczyli ich dziadkowie. 

Opublikowano

Tak tak masz racje. To samo było z PSX oraz Ps2 lol

Opublikowano

Przecież PSX było popularne bo mnóstwo osób jechało na piratach, tak jak Xbox 360 był popularny przez początkowe lata, bo można było piracić łatwo i wygodnie. 

Opublikowano

Takim gadaniem mozesz wszystko wytłumaczyć. W Polsce jakoś PS3 jest bardziej popularne mimo, ze kloc złamany był duzi,duzo wcześniej. Ludzie lubią markę Playstation i nie zmienisz tego.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Nigdzie temu nie przeczę. :)

Opublikowano

Kompletna bzdura wyssana z palca, bo kto normalny czyta komentarze pod newsami? Na PPE opisy tez żal czytać. Takze argument z pupy. Boli ciebie i to bardzo, ze Polska lubi markę Playstation. Nie dziwie sie bo ty swoją przygodę z ta konsola zacząłes od PS3. Tak jak Niemcy lubią Nintendo tak Polacy Playstation i nie widzę w tym nic dziwnego. Ty masz z tym jakiś chory problem. Sam polecisz z jęzorem do sklepu i kupisz PS4. Zakład? OT taki nasz kraj.

Jesteś jednym z powodów dla których nie mam ochoty kupować PS4

Opublikowano

Ale kupisz. Ja to wiem i ty fanie Xboxa.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Ja też z kilku powodów nie mam zamiaru kupić Xbonera i nie są to twoje posty czy Daddiego.

:teehee:

Opublikowano

W jaki sposób człowiek, nie mający nic wspólnego z czymkolwiek związanego z PS4 ma wpływ na Twoje kupno czegokolwiek? Potężny ten Yeti, rispekt dla niego. Nieraz czytam tutaj, "też się brzydziłem ps3 przez osobników X oraz Y", wtedy się zastanawiam gdzie leży ten, tak zwany, sens.

Opublikowano

No bądź co bądź YETI mocno obrzydza PS4. 

Opublikowano

Ej co prawda to prawda. Mendrek i Yeti okrutnie obrzydzaja konsole Sony i wszystko co z nimi zwiazane.

Opublikowano

moze  to i prawda, ale w takim razie co robią dla x-sprawy don sterydo daddy i soul?

no własnie.

Mazzeo też czasami niezle odlatuje w przestworza, i easye.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Ej co prawda to prawda. Mendrek i Yeti okrutnie obrzydzaja konsole Sony i wszystko co z nimi zwiazane.

No to obrażacie swój intelekt, skoro zamiast użyć swego mózgu w ocenie konsoli, obrzydzają ją wam jakieś łebki xD słabą psychę chyba macie. daddy jest 10x gorszy od Yetiego, a jakoś nikomu nic nie obrzydza. Jedynie wśród fanów Ninny nie ma takich "indywidualistów" :P

Opublikowano

Kazdy z nich ma PS3 i kazdy nie ma nawet startu do tej dwojki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.