Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

sebastian kupił sobie mp4 i musial sie pochwalic słuchawkami

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 767 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Uwaga, jestem insajderem z gafa i udało mi się sfotografować szpiegowską aparaturą kabel ładujący pada od xnone

311o2v6.jpg

Dzięki takiemu rozwiązaniu użytkownicy będą mieli szansę na pełne doświadczenie pixelartowej maestrii dekodera nowej generacji

przeciez pad od xbox one ma byc na paluszki wiec o zo chozzi?

dobrze, że nie na wyngiel

Opublikowano

To już po prostu przegięcie, ze strony MS, żeby nowy CoD chodził w 720p.

Po prostu nie mogę uwierzyć w to co MS zrobił ze swoją nową konsolą ,po prostu dzisiejszy MS to już nie ten co kiedyś ,teraz to firma bez idei i wiary, nastawiona wyłącznie na zysk a nie dobro konsumentów. Chyba będę zmuszony kupić PS4 ,tylko szkoda mi Halo i nabitego GS...

Opublikowano

Mikro i dobro konsumentów? Co ty palisz/żłopiesz chłopie?

Opublikowano

sony to kretyni, wydaja sprzet w 2013 na 8 lat, a pewien polak odkrył optymalne ustawienie sprzetu  z 2010 roku ktory pewnie jest bez OC na którym gry wygladaja nawet lepiej.

Wszystko rozgrywa się w burdelu na dysku

Pierwszą grą, którą będzie można ściągnąć już jutro jest A World of Keflings – tytuł zadebiutował w grudniu 2010 roku na Xbox Live Arcade. Druga produkcja, to również gra z Xbox Live Arcade – Iron Brigade (aka Trenched) pojawił się na rynku w listopadzie 2011 roku. Z tą przyjemnością chętni zapoznają się od 16 listopada.

zródło ppe.pl

Pj erdole PS+ idę w GOLDA

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To już po prostu przegięcie, ze strony MS, żeby nowy CoD chodził w 720p.

Po prostu nie mogę uwierzyć w to co MS zrobił ze swoją nową konsolą ,po prostu dzisiejszy MS to już nie ten co kiedyś ,teraz to firma bez idei i wiary, nastawiona wyłącznie na zysk a nie dobro konsumentów. Chyba będę zmuszony kupić PS4 ,tylko szkoda mi Halo i nabitego GS...

iI4qGA2S6erfb.gif

Opublikowano

Hłehłe.

Jak tak spojrzeć z boku na to co się od jakiegoś czasu dzieje z X360 i PS3, to można dość do jednego wniosku, w Microsofcie pracują idioci. Ostatnie lata to marne wsparcie ekskluzywnych tytułów, jak już są, to ciągle wałkowane te same serie. Ogólnie X to Halo, Girsy i Forza. Mocny nacisk na casuali, kinect i całe to (pipi), po prostu chcieli odnieść sukces jak Nintendo, brną w to (pipi) dalej (kinect w każdym xone). Co mamy z drugiej strony? Masa dobrych lub świetnych eksluziwów i znakomite PS+. Już nic nie wspomnę o decyzjach związanych z Xone. Ogólnie Micro od jakiś 2-3 lat robi wszystko aby sytuacja z czasów PSX, PS2 powróciła. Sony zapewne jest wdzięczne.

Opublikowano

To prawda, kolejne konfy MS w ostatnich latach były słabe, a ekskluzywnych gierek mało. Na szczęście przynajmniej samochodówki dały radę, z doskonałą Forzą 4 i absolutnie rewelacyjną Forzą Horizon na czele, więc jako fan motoryzacji mogę być usatysfakcjonowany. Żałuję braku Alana Wake 2 i mimo wszystko słabszych od wcześniejszych odsłon serii (pomijając fatalne po premierze multi w 2) ostatnich Gearsów.

Co by nie było ostatnie lepsze exy ma PS3, gra generacji czyli GTA V podobno minimalnie lepiej wygląda na PS3, a ostatnie gry na X360 wychodzą na 2 DVD, co staje się powoli upierdliwe. IMO 2013 rok należy już do PS3 w kwestii gier.

A next geny - MS nie wiem co narobił, ale przekombinował. Przy czym masa ludzi jednak nie leci aż tak na porównania grafiki, więc z Kinectem i samym faktem, że dana gra (kolejne CoD np.) wyszła na platformę, One pewnie jako tako sobie poradzi, nawet jeśli przegra generację. Sony tymczasem po prostu utrzymało status quo, wymyśliło jakie najlepsze bebechy dostępne AD 2013 upchnąć do konsoli za 400 USD, wobec spustów nad padem do X360 odpowiednio zmodyfikowało Duala i w zasadzie tyle. Po cichu nawet dodali opłatę za granie na multi i wychodzą teraz takie kwiatki jak blokada własnej muzyki, ale dla hardkorowych graczy i tak już wygrali na samych błędach oponenta.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, no cóż trzeba będzie znieść tuziny dzieci bluzgające w multi w grach PS4, ale wole już to niż graficzne doły w wykonaniu Xboxa One.

Opublikowano

Ale po co? My xbetonu w naszych szeregach nie potrzebujemy. Dalej sobie rój, że ms'owi kiedykolwiek zależało na konsumentach alterze.

Opublikowano

Żadnej korporacji(firmie) nie zależy na konsumentach a na $ które mogą wyciągnąć od owych konsumentów :ninja:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Sony zależy - oni w trosce o portfele konsumentów oferują im słuchanie mp3 za 60$.  :teehee:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Żadnej korporacji(firmie) nie zależy na konsumentach a na $ które mogą wyciągnąć od owych konsumentów :ninja:

Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Niektóre firmy chcą zarabiać kasę działając w oparciu o zaufanie konsumentów (te niewielkie oczywiście). Gdyby takie CD Projekt po wyrobieniu sobie marki zaczęło teraz coś odwalać, to gracze przestaliby kupować ich produkty i tym samym skazaliby siebie na upadek. Molochy pokroju EA, SONY, bądź Microsoft mogą dymać ile chcą i miliony dalej będą się uśmiechać.

Opublikowano

beka z games for gold jest obecna. microsoft pazerną (pipi)ą jest.

Opublikowano

ilu znacie xbotow ktorzy biora ps4? Osobiscie znam dwoch co nawet po targach bronili xbone z tym kinectem always online itd, ale teraz gdy zobaczyli roznice w grach na obie konsoli to faja zmiekla.

Opublikowano

ja znam takiego xbota, co przestał pisać na forum, bo musiał wziąć nadgodziny dodatkowych szkoleń z cyklu - jak w kryzysowej sytuacji skutecznie bajerować fpe żeby były promki.

Opublikowano

Ja nie znam zadnego, PS4 bez zadnych watpliwosci na dzien dzisiejszy jest najlepszym wyborem, co nie zmienia faktu ze gdy okap zadomowi sie na rynku, popytu nie bedzie to i lepsze bundle bedzie mozna dostac w dobrej cenie.

Opublikowano

na forum pewnie paru sie znajdzie;) wliczajac to mnie, spokojnie czekam na pierwsze wrazenia uzytkownikow, ale jezeli faktycznie gry beda bez problemu smigac w 1080p a na x'ie 720p to chyba wybor jest prosty i nawet nie chodzi o sam fakt pikselkow tylko o to ze ps4 bardziej wydajne a co za tym idzie za jakis czas otrzymamy graficzno-gameplayowy orgazm np od NG

Opublikowano

lN2RBUd.jpg

:D

Chyba w LocoCycle....

Opublikowano

lN2RBUd.jpg

:D

Chyba w LocoCycle....

Już nie przesadzajmy na pewno będą tytuły (pewnie ex'y głownie od first-party vide FM5) które będą miały to natywne 1080p

Opublikowano

Wiesz, jedne nas dymają z wazeliną, a inne bez  ;)

Opublikowano

ilu znacie xbotow ktorzy biora ps4? Osobiscie znam dwoch co nawet po targach bronili xbone z tym kinectem always online itd, ale teraz gdy zobaczyli roznice w grach na obie konsoli to faja zmiekla.

Ja biore, bo nie chce miec tego samego co na PS4, tyle ze w 720p i dodatkowo placac wiecej. Za samo wbijanie ch,uja w Polske przez microsoft ta konsola nie powinna sie u nas sprzedac. 

Opublikowano

Ja biore, bo nie chce miec tego samego co na PS4, tyle ze w 720p i dodatkowo placac wiecej. 

To po co kupowałeś PS3 ? ; d "To samo" tylko , że gorzej. 

Edytowane przez Sibian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.