Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

wszystkie części ograłem, najlepsza była jazda na pterodaktylu <3

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

trudna w ch,uj, ale myslalem ze to islander sie nazywało

Opublikowano

Serio trzeba zapłacić 20$ żeby postawić ps4 pionowo? Jeśli tak to ładnie Sony tnie w (pipi)a. 

I już przynajmniej 40$ zarobili od yetiego i figaro

Nie, bo Nadkonsola stoi pionowo bez tej podstawki, ona jest tylko po to aby PS4 wyglądało jeszcze bardziej okazale. Ciekawe co trzeba zrobić aby podkonsole postawić pionowo.

Opublikowano

Mój pegaz był taki, tylko miał z przodu wszsytkie porty na pady (w tym na zdj. jest tylko na pistolet).

pegaus%20&%20game.jpg

Jak dostałem PSX'a to pegaza niestety oddałem bratanicy i... teraz nie wiem co się z nim stało :/

Co, do wyglądu konsol to nie ma co się oszukiwać... przez więszkosć osób przemawia przede wszystkim sentyment a nie gust. Ja np. pamiętam, że kozacko wyglądało swego czasu PS2.. bo było takie inne niż reszta konsol. No i ta sexy niebieska dioda :rolleyes:

Opublikowano

Serio trzeba zapłacić 20$ żeby postawić ps4 pionowo? Jeśli tak to ładnie Sony tnie w (pipi)a. 

I już przynajmniej 40$ zarobili od yetiego i figaro

Nie, bo Nadkonsola stoi pionowo bez tej podstawki, ona jest tylko po to aby PS4 wyglądało jeszcze bardziej okazale. Ciekawe co trzeba zrobić aby podkonsole postawić pionowo.

Tak właśnie myślałem, że wcale nie potrzeba tej podstawki.

Opublikowano

Byloby spora przesada, gdyby byla potrzebna. U nas pewnie 100zl bedzie kosztowac.

Opublikowano

Mój pegaz był taki, tylko miał z przodu wszsytkie porty na pady (w tym na zdj. jest tylko na pistolet).

Jak dostałem PSX'a to pegaza niestety oddałem bratanicy i... teraz nie wiem co się z nim stało :confused:

Co, do wyglądu konsol to nie ma co się oszukiwać... przez więszkosć osób przemawia przede wszystkim sentyment a nie gust. Ja np. pamiętam, że kozacko wyglądało swego czasu PS2.. bo było takie inne niż reszta konsol. No i ta sexy niebieska dioda :rolleyes:

Dioda w kolorze azjatyckiego sexu

Opublikowano

Jak jesteśmy przy pegasusie, to pamiętacie grę Roller Games ? Ile tam było miodu i ten etap w nocy i klimatyczna muzyczka

http://youtube.com/watch?v=r50jJoimpR4

No i nie można zapomnieć o Taubasie 2

http://youtube.com/watch?v=4we2LlztGBI

Tez mieliście zeszyt ze "znaczkami" czyli kody na plansze ? I rozkminanie co jest podanie a co strzał <3

Opublikowano

Do PS2 też można było kupić taką podstawkę.

Do PS2 była nawet podstawka pozioma :D

Co do gier na Pegaza, to jedną z lepszych gier w jakie grałem był PaperBoy.

Opublikowano

Ahh, Amiga. To był miszcz. Pamiętacie Ruff n Tumble? Albo Super Froga. Chlip.

Opublikowano

Ja początkowo grałem na commodore i rambo, amiga mi umknęła. 

Opublikowano

Jak jesteśmy przy pegasusie, to pamiętacie grę Roller Games ? Ile tam było miodu i ten etap w nocy i klimatyczna muzyczka

http://youtube.com/watch?v=r50jJoimpR4

Grałem w to gdy spaliłem się klubowym i siedziałem z nudnościami. Jedna z pierwszych całych fajurek. 

Opublikowano

Superfrog <3. To była gra. Szkoda, że remake HD to jakiś marny żart. Ach, te dyskietki całe opisane kodami na plansze. Gdyby dzisiaj jakaś gra opierała zapisywanie progresu na losowym elemencie, to zostałaby zjechana z góry do dołu. Pytanie czy my, gracze, jeszcze bylibyśmy w stanie tak grać.

http://www.youtube.com/watch?v=215G_GOexDM

Settlersy, Wormsy, Sensible Soccer i pewnie jeszcze trochę innych, których nawet nie pamiętam. Szkoda, że wszystko poszło na śmieci w pewnym momencie, a cały wór dyskietek został zużyty na zastosowania biurowe. A ile ja joysticków wujkowi napsułem kiedy w to grać próbowałem :D.

Opublikowano

Miałem commodore 64 i amige 500.

Amige najmilej wspominam, wiele godzin spedzonych przy pierwszych settlersach czy lost vikings.

Opublikowano

Super Frog, Canon Fodder, Worms, Desert Strike, Crazy Football, Street Fighter II, Supaplex i wiele innych. Aż się łezka w oku kręci na te wszystkie wspomnienia.

Opublikowano

Ach, jeszcze było Prince of Persia pierwsze, Speedball i North&South, jeszcze jakiś wypasiony pinball. No i LOTUS III O_O. Mam kuzyna, który w pewnym czasie był w stanie grać w tą grę z zamkniętymi oczami, albo przynajmniej mnie bardzo dobrze wrabiał :D.

Opublikowano

super frog, reunion, settlers,civilization, ufo enemy unknown, monkey island1, monkey island2, simon the sorcerer, mortal kombat2, cannon fodder, christopher colubus, indiana jones and the fate of atlantis, stardust, zool, lotus3, on the ball, desert strike, theme park, brian the lion, soccer kid, moonstone....

a to tylko wierzchołek góry super gier na amigę (moim przypadku 600)

Opublikowano

jeszcze jakiś wypasiony pinball

Pinball Fantasies, najlepszy jaki wyszedł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.