Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

no w końcu po siedmiu/ośmiu latach multiplatformy wyglądają lepiej na ps3. sukces!

Mazz przestań plz, każdy ogarnięty człowiek grał w UT albo Q3 a nie cs-a, nawet nie wiedziałem że to zassali do cs-a 0_0

Ja pocinałem w q2 na szaraku, też był dobry.

I te granie w medal of honor 2 na multi z braciakiem <3

Piękne czasy gdzie żadne pały nie gadały o tym że gra jest ch.ujowa bo nie widac odbicia lecącego bąka w reflektorze auta.

Tylko sie siadało i grało. Cieszyło się grą.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

w necie nie ma screenów z tego, czy jestem  aż tak stary?

Bylo kilka wersji kola. Niektore kolorowe i ladnie animowane. Ja mialem jakas "podrobe" bo graficznie bieda a samo kolo wygladalo jak wykres tortowy z excela. Nie mowiac o tym, ze obsluga z klawiatury a hasla mozna bylo sobie dopisac robiac edyce pliku txt w katalogu z gra. No ale ja pykalem na PC-286 wiec full next gen ultra cebula HD a nie jakies comodre-64. Piekne czasy.

Opublikowano

no w końcu po siedmiu/ośmiu latach multiplatformy wyglądają lepiej na ps3. sukces!

Mazz przestań plz, każdy ogarnięty człowiek grał w UT albo Q3 a nie cs-a, nawet nie wiedziałem że to zassali do cs-a 0_0

Ja pocinałem w q2 na szaraku, też był dobry.

I te granie w medal of honor 2 na multi z braciakiem <3

Piękne czasy gdzie żadne pały nie gadały o tym że gra jest ch.ujowa bo nie widac odbicia lecącego bąka w reflektorze auta.

Tylko sie siadało i grało. Cieszyło się grą.

a to dziwne

bo ja pamietam wojny na osiedlu issowcy 98 kontra world cup 98.

Opublikowano

Pamiętam na takie kompy dinozaury oprócz koła fortuny grałem jeszcze w taką jakby olimpiade chyba. Ale pamietam jak przez mgłe

Milan nie licze podludzi którzy grali na komputerach wtedy. To był margines.

Albo nintendo albo szlachta na szarym

Opublikowano

ja mowie  o obu grach na psxa młody

Opublikowano

Jezu przypomniałes mi jak grałem na osiedlu z kumplem który miał jakieś mega stare winning eleven z japońskim komentarzem xDDDD

Od tamtego komentatora lepszy chyba tylko Szpaku

Aha, no u mnie każdy kto miał konsole grał w ISSa stary

Opublikowano

pozniej wyszła nawspanialsza wyscigówka na swiecie czyli 1 collin,  szlify robione na toca 1  doprowadziły do stworzenia miodu na 4 kołach, i była następna wojenka z tymi od ridge racer 4  ;D obie genialne

Opublikowano

Jest jeszcze w Ridge racerach tych nowszych zamiast loadingu galaga czy tam galaxia? :)

Colin 1 esencja wrc. Pamietam jak uczyłem matke jezdzić Imprezą

Opublikowano

nie wiem, w tym 1 na ps3 była jakas strzelanka 3d, gra była w zestawie z konsola, i jak zobaczylem to od razu na sprzedal poleciała.

Opublikowano

Czekam az wparuje tu jakis mod i napisze, zeby wracac do tematu.

Opublikowano

Ale tu już nie ma o czym gadać ;/. No chyba że nie wiem, wrzucę nagranie jak na moim kompie chodzi BF4 czy co, ale tak na serio to nawet mi się już nei chce.

Równowaga Yin i Yang została zachwiana.

Opublikowano

Teraz to by bardziej pasowało ps4 vs pc niz console wars, skoro liczy sie tylko ps4.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Przewaga nadkonsoli jest bezdyskusyjna. Nie ma o co toczyć już wojen.

Opublikowano

Jezu przypomniałes mi jak grałem na osiedlu z kumplem który miał jakieś mega stare winning eleven z japońskim komentarzem xDDDD

Od tamtego komentatora lepszy chyba tylko Szpaku

Też w to grałem!! I jak pamiętam, potem na emulatorze można było w to pykać online. To był jeden z moich pierwszych styków gry po necie. Sama myśl grania w ISS-a z ludźmi z całego świata była po prostu fascynująca. I faktycznie, japoński komentator dalej nie został pobity.

Jest jeszcze w Ridge racerach tych nowszych zamiast loadingu galaga czy tam galaxia? :)

Raczej pacman.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Widzieliście jakieś porównania ds4 z padem od 360? Bo głównie ludzie porównują go do ds3, a mało mnie interesuje jak wypada w porównaniu z tym plastikowym badziewiem. 

Opublikowano

No chyba każdy nowy pad będzie lepszy niż ten plastikowy szajs do PS3. :P

Opublikowano

Xboty sobie poszły i w temacie zapanowała przyjazna atmosfera nostalgii. Ale koniec:

http://www.gram.pl/news/2013/11/03/xbox-one-ze-wsparciem-dla-dlna-muzyki-z-plyt-cd.shtml

XBOX ONE NIE ODTWARZA MP3

Czekam na shitstorm jak w przypadku PS4 (które tę opcję w końcu dostanie w patchu). 

Nie kopie się leżącego

Opublikowano

Btw, dzisiaj rozmawiałem ze znajomym PC-towcem i pokazałem mu filmiki. Jest zadowolony z prezencji i płynności Bf4 na PS4 i woli wydać 1700zł na konsole niż babrać się znowu z rozbudową kompa. Podzielam jego zdanie. O modernizacji Pieca pomyślę dopiero za około 4-5 lat gdy next-geny zaczną frameratem niedomagać.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Najpierw krytyka i śmiechy, że z nowych konsol chciano zrobić kina domowe i centrum multimedialne, a teraz wielkie płacze i żale, bo piraconej muzyczki mp3 sobie nabywcy nie posłuchają.

No poważnie...

Opublikowano

gdzie sie podziali tru gracze ktorzy dbali tylko  o gry a konsola jako odtwarzacz słuzyla tylko do odtwarzania koled jesli magnetofon sie popsul, gdzie te czasy gdy namawialo sie rodziców na ps2 " bo w koncu bedziemy mogli pozyczac z wypozyczalni te filmy na płytach,  a nie filmy  na tasmie zjechane do polowy tematu" a  i tak konsola stała w naszym pokoju, gdzie te sklepiki przerabiajace konsole na kolanach, :(

Opublikowano

Szczerze mowiac to gdyby nie larum z powodu mp3 nie wiedzialbym (nawet po premierze), ze taka opcja jest mozliwa w ps4 (zakladajac, ze by istniala).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.