Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

no w końcu po siedmiu/ośmiu latach multiplatformy wyglądają lepiej na ps3. sukces!

Mazz przestań plz, każdy ogarnięty człowiek grał w UT albo Q3 a nie cs-a, nawet nie wiedziałem że to zassali do cs-a 0_0

Ja pocinałem w q2 na szaraku, też był dobry.

I te granie w medal of honor 2 na multi z braciakiem <3

Piękne czasy gdzie żadne pały nie gadały o tym że gra jest ch.ujowa bo nie widac odbicia lecącego bąka w reflektorze auta.

Tylko sie siadało i grało. Cieszyło się grą.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 820,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

w necie nie ma screenów z tego, czy jestem  aż tak stary?

Bylo kilka wersji kola. Niektore kolorowe i ladnie animowane. Ja mialem jakas "podrobe" bo graficznie bieda a samo kolo wygladalo jak wykres tortowy z excela. Nie mowiac o tym, ze obsluga z klawiatury a hasla mozna bylo sobie dopisac robiac edyce pliku txt w katalogu z gra. No ale ja pykalem na PC-286 wiec full next gen ultra cebula HD a nie jakies comodre-64. Piekne czasy.

Opublikowano

no w końcu po siedmiu/ośmiu latach multiplatformy wyglądają lepiej na ps3. sukces!

Mazz przestań plz, każdy ogarnięty człowiek grał w UT albo Q3 a nie cs-a, nawet nie wiedziałem że to zassali do cs-a 0_0

Ja pocinałem w q2 na szaraku, też był dobry.

I te granie w medal of honor 2 na multi z braciakiem <3

Piękne czasy gdzie żadne pały nie gadały o tym że gra jest ch.ujowa bo nie widac odbicia lecącego bąka w reflektorze auta.

Tylko sie siadało i grało. Cieszyło się grą.

a to dziwne

bo ja pamietam wojny na osiedlu issowcy 98 kontra world cup 98.

Opublikowano

Pamiętam na takie kompy dinozaury oprócz koła fortuny grałem jeszcze w taką jakby olimpiade chyba. Ale pamietam jak przez mgłe

Milan nie licze podludzi którzy grali na komputerach wtedy. To był margines.

Albo nintendo albo szlachta na szarym

Opublikowano

ja mowie  o obu grach na psxa młody

Opublikowano

Jezu przypomniałes mi jak grałem na osiedlu z kumplem który miał jakieś mega stare winning eleven z japońskim komentarzem xDDDD

Od tamtego komentatora lepszy chyba tylko Szpaku

Aha, no u mnie każdy kto miał konsole grał w ISSa stary

Opublikowano

pozniej wyszła nawspanialsza wyscigówka na swiecie czyli 1 collin,  szlify robione na toca 1  doprowadziły do stworzenia miodu na 4 kołach, i była następna wojenka z tymi od ridge racer 4  ;D obie genialne

Opublikowano

Jest jeszcze w Ridge racerach tych nowszych zamiast loadingu galaga czy tam galaxia? :)

Colin 1 esencja wrc. Pamietam jak uczyłem matke jezdzić Imprezą

Opublikowano

nie wiem, w tym 1 na ps3 była jakas strzelanka 3d, gra była w zestawie z konsola, i jak zobaczylem to od razu na sprzedal poleciała.

Opublikowano

Czekam az wparuje tu jakis mod i napisze, zeby wracac do tematu.

Opublikowano

Ale tu już nie ma o czym gadać ;/. No chyba że nie wiem, wrzucę nagranie jak na moim kompie chodzi BF4 czy co, ale tak na serio to nawet mi się już nei chce.

Równowaga Yin i Yang została zachwiana.

Opublikowano

Teraz to by bardziej pasowało ps4 vs pc niz console wars, skoro liczy sie tylko ps4.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Przewaga nadkonsoli jest bezdyskusyjna. Nie ma o co toczyć już wojen.

Opublikowano

Jezu przypomniałes mi jak grałem na osiedlu z kumplem który miał jakieś mega stare winning eleven z japońskim komentarzem xDDDD

Od tamtego komentatora lepszy chyba tylko Szpaku

Też w to grałem!! I jak pamiętam, potem na emulatorze można było w to pykać online. To był jeden z moich pierwszych styków gry po necie. Sama myśl grania w ISS-a z ludźmi z całego świata była po prostu fascynująca. I faktycznie, japoński komentator dalej nie został pobity.

Jest jeszcze w Ridge racerach tych nowszych zamiast loadingu galaga czy tam galaxia? :)

Raczej pacman.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Widzieliście jakieś porównania ds4 z padem od 360? Bo głównie ludzie porównują go do ds3, a mało mnie interesuje jak wypada w porównaniu z tym plastikowym badziewiem. 

Opublikowano

No chyba każdy nowy pad będzie lepszy niż ten plastikowy szajs do PS3. :P

Opublikowano

Xboty sobie poszły i w temacie zapanowała przyjazna atmosfera nostalgii. Ale koniec:

http://www.gram.pl/news/2013/11/03/xbox-one-ze-wsparciem-dla-dlna-muzyki-z-plyt-cd.shtml

XBOX ONE NIE ODTWARZA MP3

Czekam na shitstorm jak w przypadku PS4 (które tę opcję w końcu dostanie w patchu). 

Nie kopie się leżącego

Opublikowano

Btw, dzisiaj rozmawiałem ze znajomym PC-towcem i pokazałem mu filmiki. Jest zadowolony z prezencji i płynności Bf4 na PS4 i woli wydać 1700zł na konsole niż babrać się znowu z rozbudową kompa. Podzielam jego zdanie. O modernizacji Pieca pomyślę dopiero za około 4-5 lat gdy next-geny zaczną frameratem niedomagać.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Najpierw krytyka i śmiechy, że z nowych konsol chciano zrobić kina domowe i centrum multimedialne, a teraz wielkie płacze i żale, bo piraconej muzyczki mp3 sobie nabywcy nie posłuchają.

No poważnie...

Opublikowano

gdzie sie podziali tru gracze ktorzy dbali tylko  o gry a konsola jako odtwarzacz słuzyla tylko do odtwarzania koled jesli magnetofon sie popsul, gdzie te czasy gdy namawialo sie rodziców na ps2 " bo w koncu bedziemy mogli pozyczac z wypozyczalni te filmy na płytach,  a nie filmy  na tasmie zjechane do polowy tematu" a  i tak konsola stała w naszym pokoju, gdzie te sklepiki przerabiajace konsole na kolanach, :(

Opublikowano

Szczerze mowiac to gdyby nie larum z powodu mp3 nie wiedzialbym (nawet po premierze), ze taka opcja jest mozliwa w ps4 (zakladajac, ze by istniala).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.