Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Albo wyzbylem sie xbockich korzeni, albo FM5 wyglada dobrze jak na currentgeny, ale slabo jak na nextgeny. I w zasadzie moge to powiedziec o kazdej grze, z ktorej widzialem screeny i filmiki z gameplayem (a nie trailere, tak mowie o Ryse) z Xone. Na PS4 Killzone urywa du,pe, tak samo Driveclub i inFamous.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

a podobno tylko sonyboty obchodzi grafa :((

Opublikowano

A mnie jednak bardziej przekonuje DC, aczkolwiek nie do końca wiem jakie to będą wyścigi, natomiast po udostępnionych materiałach jakoś bardziej do mnie trafia. Forza mnie znudziła po jakimś czasie, zarówno 2 jak i 3. Może jakbym zagrał w Horizon to bym miał inne zdanie. Ogólnie bardziej wolę wyścigi z punktu A do B niż po okrążeniach. No i jednak wolę model jazdy w stylu arcade. ;P

Mam tylko nadzieję, że jak już DC wyjdzie to będzie miał te betonowe 30fps.

Ale DC to takie same wyścigi jak Forza 5, a nie jak Forza Horizon :P

Nie powiedziałbym.

Opublikowano

ano beka, beka, kupujecie konsole za 499 dolców by zagrać w forzę 4.5, która od poprzednika różni się tym, że posiada mniej tras i contentu.  ale nie martw się, jeszcze wy.ruchają was w dupsko DLCkami i season passami i będzie się to wam podobać

Więcej contentu, więcej tras, więcej aut na torze, więcej FPSów niż w twoim całym Driveclub za którego zapłacisz tyle samo.

Ale w Driveclub - nowego contentu. W Forzie tego co już był ograny. CoDa (pipi)ią za odtwórczość, a to jakoś botom wchodzi bez popity.

Opublikowano

Najlepsze światło jakie w grach widziałem.

Opublikowano

Wolę takie DC czy PGR niż Forze czy GT.

Jeśli chodzi o DC, to wybaczam jej bycie 30fpsami jak ma tak wyglądać:

http://t.co/I3mKxIQOO0

*_*

W takim razie rozumiem, że X360 z PGR4 i Forza Horizon - najlepszymi arkejdami generacji, masz?

@Mysza: Nie zdziwię się jak Forza Horizon zapowiedzą na E3 na koniec 2014 - jeśli ma być serią i wychodzić na zmianę z Forza Motorsport.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Horizon 2 musi kiedyś wyjść na XOne, wtedy będę miał jakiś powód by kupić tę konsolę... kiedyś

Opublikowano

Ale w Driveclub - nowego contentu. W Forzie tego co już był ograny. CoDa (pipi)ią za odtwórczość, a to jakoś botom wchodzi bez popity.

Turn 10 miało wymyślić na nowo trasy? Auta też?

Pewno że to źle że tyle wycięto w nowej Forzie, ale po pierwsze jest to spowodowane skanowaniem aut i torów na nowo, po drugie zarzut jest śmieszny, bo gra ma ponad 200 aut i kosztuje 60$, tyle samo co taki Grid 2, NFS czy Driveclub właśnie a wszystkie te tytuły mają aut mniej. GT6 ma ogrom, ale większość to odpady z PS2 i 40 nissanów skyline.

ja tam nigdy Forzy nie kupiłem na premierę i gdybym kupował XONE to tymbardziej Forzy 5 bym nie ruszył póki nie stanieje właśnie z powodu mniejszej ilości tras i aut.

To oczywiste że Driveclub będzie lepiej wyglądał skoro ma 30fps i mniej aut na trasie. Będziemy porównywać do Horizon 2.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ja pyerdolę, ludzie naprawdę jarają się tymi gifami 240x320 czy inna rozdzielczość komórki z 2003 roku

pgr4zk9d.gif

OMG EKSAJT TRU NEXTGEN RIP FORZA4.5

protip: PGR4 (którego połowa "fanów" DC na oczy nigdy nie widziała) na tym GIF-ie  wygląda lepiej od tego co Figaro wrzucił

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mówię wam, gameplay w DriveClubie jest bardzo przyjemny, fajnie czuć samochód podczas driftów.

Opublikowano

ja pyerdolę, ludzie naprawdę jarają się tymi gifami 240x320 czy inna rozdzielczość komórki z 2003 roku

pgr4zk9d.gif

OMG EKSAJT TRU NEXTGEN RIP FORZA4.5

protip: PGR4 (którego połowa "fanów" DC na oczy nigdy nie widziała) na tym GIF-ie  wygląda lepiej od tego co Figaro wrzucił

Świetna gra, i 3 i 4-ka, tęsknie za PGR-em

Opublikowano

Tak nie trafić. Od kiedy śledzę te wojny fanbojów (czyli od czasów Amiga vs Atari), nie słyszałem żeby jakiś fan Playstation krytykował PGR4. Świetna gra.

Opublikowano

Z czym ja nie trafiłem, wtf? Chodzi o to, że na GIF-ach o tak monstrualnych rozmiarach gów,no widać i PGR4 w ten sposób prezentowany wygląda nawet ładniej niż momentami ten "przepiękny" Driveclub.

Opublikowano

Śmieszne te wasze wojenki. Dwie największe gry tegorocznego holiday season zgarniają średnie 91,3% i 94,65%, a Wy się jaracie jakimiś średniakami. Gracie w ogóle w te gry, czy jedynie masturbujecie nad gifami i obrazkami?

Opublikowano

Tylko Nintendo na chwilę obecną. Next geny raczą nas standardowym zestawem kapiszonów na początek(ścigałka,strzelanka,sportówka). 

Co do tych gifów to co najwyżej taki mazzeo z yetim mogą pokręcić śmigłem przed kompem licytując się kto robi większy podmuch.Trzeba poczekać na gry ,które nie będą miały naleciałości current genowych i wtedy będzie można odpowiedzieć na tytułowe pytanie "kogo bardziej wyruchają ?"

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Mario srario, zelda srelda, 99% graczy w Polsce te gry nie obchodzą.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jakby ludzi interesowały gry Nintendo to by o nich pisali, a twoje popierdywanie o firemce, dla której nasz kraj przeszedł IV rozbiór i nie istnieje na mapie Europy jest żałosne. "Ej patrzcie tutaj jestem, halo!" - twoje zachowanie. Masz, kup sobie koszulkę.

hello_everyone_i_am_here_tees-r853f8f583

Opublikowano

Tyle niby hitów na to Nintendo właśnie wyszło, a jego posiadacze wolą spamować forum zamiast w nie grać. Hmm...

Opublikowano

Śmieszne te wasze wojenki. Dwie największe gry tegorocznego holiday season zgarniają średnie 91,3% i 94,65%, a Wy się jaracie jakimiś średniakami. Gracie w ogóle w te gry, czy jedynie masturbujecie nad gifami i obrazkami?

A Ty sie jarasz kreskówkami i masz prawo do tego, ale czy musisz na każdym kroku do garka innym zaglądać?

To Twój gust a o gustach się nie dyskutuje, miałem Wii U przez miesiąc, nie lubię tej konsoli i gier na nią, preferuje FPSy i Samochodówki znajdziesz coś dla mnie na WiiU ze średnią 91%?

Opublikowano

Spamować hłehłe zabawne.

Oczywiście lepiej wykłócać się o gierki ,których nikt nie ograł ze zgromadzonych.

Oczywiście w Polsce żyją tylko prawdziwi "menszczyźni" co by tylko grali w piłkę,ścigali się w bmw i strzelali do terrorystów/krasnali.<nigga pls> Jeśli ktoś ma pojęcie co to są dobre gry i uważa,że nintendo takowych nie posiada to chyba jest targetem kolejnej części "kał of duti" ,a nie pasjonatem gier video.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Jakby się uprzeć to konsolowcy ograniczający się do sprzętów Sony, Nintendo i MS też tracą nie grając na PC w RTSy, rozbudowane rpgi, MOBA, symulatory etc rozumiem że to też nie są pasjonaci gier?

Kurdę interesuje się motoryzacją bardzo, ale jeździłem w życiu tylko 3 markami aut, chyba już nie jestem pasjonatem bo pasjonat objechałby wszystkie ;/

Opublikowano

Jakby się uprzeć to konsolowcy ograniczający się do sprzętów Sony, Nintendo i MS też tracą nie grając na PC w RTSy, rozbudowane rpgi, MOBA, symulatory etc rozumiem że to też nie są pasjonaci gier?

Kurdę interesuje się motoryzacją bardzo, ale jeździłem w życiu tylko 3 markami aut, chyba już nie jestem pasjonatem bo pasjonat objechałby wszystkie ;/

Jak nigdy, zgadzam sie z Tobą
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.