Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Moje giery nikogo co? zdania skleic nie umiesz? kto tu jest inwalida. no chyba ze to nowy pedalski trend pisac tak :teehee:

aha no moje gry napewnie nie debilqa ktory oprocz swojej konsoli nic innego nie widzi i nie potrafi porownac swoich gierek do gierek lepszych  :bunny:

przewidywany scenariusz

- ms wydaje 10 tasiemcow, fajne multi, same klony.

- sony dostaje baty, bo nie ma dobrego multi

- nadchodzi koniec generacji i znowu sony wydaje exclusive'a tym razem za sprawa GG ktorzy po 5 latach zamykaja pyski xbotom 

historia lubi sie powtarzac, ale nie prorokujmy. poki co xbox wygrywa... hmmm niczym? xbox go home? xbox call of duty w kosmosie 60 klatek. to sa wlasnie gry dla casuali  :bye:

Dobra napisze powoli, bo nie wiem czy potrafisz szybko czytac. W zasadzie po Twoich postach w ogole nie wiem czy potrafisz czytac. Wiecznie wpierdalasz się w jakas dyskusje ze swoimi pseudo najlepszymi grami. Rozmawiamy o exach na konsolach wyjezdzasz ze Stalkerem. Dyskutujemy o wyzszosci gier multiplayerowych miedzy Xboxem 360 a PS3, walisz z Fearem. Pozniej się obrazasz i piszesz by Ci posac, bądź nazywasz ludzi debilami prezentując postawe poważnie zacofanego w rozwoju człowieka. Do tego przypierdalasz swoimi kompleksami, bo ktoś urodzil się w stolicy.

Ze scenariuszem się zgadzam - może tak być, ale przecież nie kupie konsoli na start by czekac lata na GOTG ! (w razie czego ja dokupię, sprzedam pierwsza)

I gdybyśmy mieli dzisiaj oceniac jaka przewagę ma Xbox One, wychodzi dokładnie tak samo jak z początkiem Xboxa 360 i Ps3. Xbox ma więcej gier na starcie  - ot co - znowu., sa bardziej zróżnicowane.

Dodatkowo nie wiem jak Sony będzie radzic sobie z serwerami i jak będzie ich maszyna banglac, bo kolejnych synchronizacji wszystkiego i wiecznej konserwacji nie zniose. EOT.

Widzę że z logicznym myśleniem nawet nie najlepiej u Ciebie to Ci to wytłumaczę w dość prosty sposób.

U Ciebie za to jest w (pipi)ke. Pewnie dlatego, podobnie jak Najtmer, gdy dyskusja odnosi się do roznic miedzy Uncharted i Gerasow, Ty wyskakujesz z BF3. ^^

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Więcej exów, bardziej zróżnicowane ? Naprawdę ? ( jak coś pomylę to poprawiać )

Killer Instinct

Dead Rising 3

Forza 5

Ryse

vs

Killzone

Drive Club

Knack

Naprawdę niesamowicie ogromna przewaga Xbox One .... W obu przypadkach dostajemy różne gatunki gier.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Gosciu easye weź idź człowieku do sklepu i kup sobie Xbox One. W czym ty masz problem? Sprawiasz wrażenie gościa, ktory ma wielki bol du.py ze musi kupic Ps 4.

Edytowane przez pop

Opublikowano

wg mnie to wyglada tak.

byly pociski na uncharted. wszyscy sie zgodzili ze nie jest to gra pozbawiona wad. jak kazda. wtedy ktorys xbot zeby zrobic sobie sam e-loda wyskoczyl z porownaniem do innej gry. no wiec rownie dobrze ja moge wsykoczyc z exclusivem z pc, jako ze mam wszystkie 3 platformy i moge probowac robic to samo co robi xbot- udowadniac ze sa lepsze gry. oczywiscie ze sa inne lepsze gry. zawsze bedzie lepsza gra, bo na tym polega klasyfikacja. nie ma gry idealnej ktora pod kazdym wzgledem jest najlepsza. 

wiec moze powrocmy jeszcze raz do punktu wyjscia, bo powiem szczerze ze sie gubie, jak wiekszosc.

w czym sa PODOBNE do siebie U i Gow? Jakie jest kryterium porownania? Dla mnie to zupelnie dwie inne gry, jedna jest gra akcji-strzelania, a druga akcji-przygody wiec porownywanie ich sie mija z celem. po co wiec te elody? podobienstwo jest chyba tylko w perspektywie i tym ze tu i tu jest strzelanie. 

Opublikowano

wg mnie to wyglada tak.

moge probowac robic to samo co robi xbot- udowadniac ze sa lepsze gry. oczywiscie ze sa inne lepsze gry. zawsze bedzie lepsza gra, bo na tym polega klasyfikacja. nie ma gry idealnej ktora pod kazdym wzgledem jest najlepsza. 

wiec moze powrocmy jeszcze raz do punktu wyjscia, bo powiem szczerze ze sie gubie, jak wiekszosc.

w czym sa PODOBNE do siebie U i Gow? Jakie jest kryterium porownania? Dla mnie to zupelnie dwie inne gry, jedna jest gra akcji-strzelania, a druga akcji-przygody wiec porownywanie ich sie mija z celem. po co wiec te elody? podobienstwo jest chyba tylko w perspektywie i tym ze tu i tu jest strzelanie. 

1. nie tylko xboty udowadniają że są jakieś ,, lepsze '' ( ? ) gry.

2. ,, Lepsze gry " nie istnieją. Wszystko opiera się o subiektywne odczucia.

3. Problem zaczyna się robić wtedy kiedy ktoś zaczyna narzucać swoje zdanie innym.

GoW i U podobne są do siebie, obie to TPP gdzie się strzela, chowa i masz multi, jedne z perkami i skakaniem a inne bez.

Opublikowano

Gosciu easye weź idź człowieku do sklepu i kup sobie Xbox One. W czym ty masz problem? Sprawiasz wrażenie gościa, ktory ma wielki bol du.py ze musi kupic Ps 4.

Pop, Lons, idz już stad ze swoja krucjata SONY.

Killer Instinct

Dead Rising 3

Forza 5

Ryse

vs

Killzone

Drive Club

Knack

Naprawdę niesamowicie ogromna przewaga Xbox One .... W obu przypadkach dostajemy różne gatunki gier.

Zapomniales o paru - miedzy innymi Qautum Break, Sunset Overdrive  i Infemousie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co? Czytać sie nie da to co piszesz. Masz wielki bol z kupnem konsoli.

Edytowane przez pop

Opublikowano

wg mnie to wyglada tak.

moge probowac robic to samo co robi xbot- udowadniac ze sa lepsze gry. oczywiscie ze sa inne lepsze gry. zawsze bedzie lepsza gra, bo na tym polega klasyfikacja. nie ma gry idealnej ktora pod kazdym wzgledem jest najlepsza. 

1. nie tylko xboty udowadniają że są jakieś ,, lepsze '' ( ? ) gry.

2. ,, Lepsze gry " nie istnieją. Wszystko opiera się o subiektywne odczucia.

3. Problem zaczyna się robić wtedy kiedy ktoś zaczyna narzucać swoje zdanie innym.

GoW i U podobne są do siebie, obie to TPP gdzie się strzela, chowa i masz multi, jedne z perkami i skakaniem a inne bez.

wg takiego myslenia Bioshocki sa podobne do CoD'a.

Opublikowano

Pop, Lons, idz już stad ze swoja krucjata SONY.

Killer Instinct

Dead Rising 3

Forza 5

Ryse

vs

Killzone

Drive Club

Knack

Zapomniales o paru - miedzy innymi Qautum Break, Sunset Overdrive  i Infemousie.

Myślałem, że chodzi o gierki na start. O to, co będzie później nie ma co się martwić. Microsoft jak i Sony wyda nam sporo exów, a do tego dojdzie nam jeszcze więcej świetnych multiplatform.

Powiem tak, mamy chyba najlepsze starty konsol w historii. Jest naprawdę w czym przebierać niezależnie od wyboru. Ehh doczekać się nie mogę :]

Opublikowano

wg takiego myslenia Bioshocki sa podobne do CoD'a.

No cóż, w obu masz takie same ujęcie kamery i strzelasz. Podobieństwa zawsze sie znajdą ale my nie o tym.

Opublikowano

Myślałem, że chodzi o gierki na start. O to, co będzie później nie ma co się martwić. Microsoft jak i Sony wyda nam sporo exów, a do tego dojdzie nam jeszcze więcej świetnych multiplatform.

Powiem tak, mamy chyba najlepsze starty konsol w historii. Jest naprawdę w czym przebierać niezależnie od wyboru. Ehh doczekać się nie mogę :]

Zle to wyrazilem. Chodzilo mi o pierwszy rok. Jakos nie chce mi się wierzyc, ze na GS zapowiedzą tyle tytulow. Poki co sytuacja wygląda tak:

iYl85yU.jpg?1

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale nikt nie mówił, że na Gamescom zapowiedzą tyle gier. Na dobrą sprawę, to z tej 20 niektóre gry mogą być zapowiedziane dopiero na E3 14.

Opublikowano

Może jakieś minisy. :P  A z pewnością jakieś pierdoły do kamerki się znajdą.

Poczekamy, zobaczymy, najważniejsze studia jak Santa Monica i Naughty Dog jeszcze swoich gier nie zapowiedziały.

Opublikowano

Santa Monica nie zapowiedziała Order 1886 przypadkiem? 

Opublikowano

Ready at Down tworzy Order 1886, SMS jedynie ich wspiera (jak wiele gier z obecnej generacji), a swoich tytułów nie zapowiedzieli jeszcze.

Opublikowano

Nowa gra od epic (inna niż gears of war) będzie multiplatformą czy exem na xone ? Bo epic nie jest chyba studiem microsoftu.

Opublikowano

To zależy czy Epic będzie chciało samo wydać swoją nową grę czy też znaleźć innego wydawcę.

Opublikowano

Zle to wyrazilem. Chodzilo mi o pierwszy rok. Jakos nie chce mi się wierzyc, ze na GS zapowiedzą tyle tytulow. Poki co sytuacja wygląda tak:

iYl85yU.jpg?1

2 tytuły z tego to na pewno gry Housemarquee (Super Stardust na PS4). Sony ma Gamescom, Tokyo Game Show, a planują także coś przed TGS zorganizować. Obstawiam, z 4 nowe gry na Gamescom (pudełkowe) i z 6 na TGS. Reszta będzie zapowiadana do E3 2013.

Opublikowano

Nie którzy chyba zapominają że dla Sony ważny jest także TGS a nie tylko GS i na nim muszą także coś zapowiedzieć(a czy wyjdzie to po za granice KKW to już inna para kaloszy) by walczyć na lokalnym rynku.

Opublikowano

Spoko M$ też wszystkiego nie pokazał, co zresztą sami przed E3 powiedzieli. 

Opublikowano

No przeciez nowe gry na Kinecta szlifuja. ;)

Opublikowano

Spoko M$ też wszystkiego nie pokazał, co zresztą sami przed E3 powiedzieli. 

Wiem to ale nie oto mi do końca chodzi , po prostu niektórzy się zachowują jak by Sony miało pokazać nowe gierki tylko na GS zapominając o TGS'ie. Co do MS to liczę że w końcu pokażą coś więcej z QB :sweat:

Opublikowano

Słuchaj to działa w obie strony i jedni i drudzy na pewno mają wiele ciekawych rzeczy do zaprezentowania w przyszłości, lecz póki co prowadzi M$.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.