Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Pamietam, jak przy pierwszym zyboksie mozna bylo fajnie modowac pady. Na przyklad dorobic sobie zlacze usb, fajna sprawa, oczywiscie latwiejsza do zrealizowania w związku z tym,że był przewodowy.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 793,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

MS znowu na fali. Chcialem kupic nowego pada na swieta, ale lolnope - sterowniki dopiero "gdzieś w 2014". To nara.

Opublikowano

Dlatego też kupiłem se pada od 360 i jest gitara. Raz, że taniej, a dwa, że nowy podobno nie jest na tyle zaje.bisty, żeby płacić za niego ponad 200zł.

Opublikowano

Opublikowano

Dlatego też kupiłem se pada od 360 i jest gitara. Raz, że taniej, a dwa, że nowy podobno nie jest na tyle zaje.bisty, żeby płacić za niego ponad 200zł.

Od 360 mam jeno przewodowy. No i d-pad troche lewy jednak wiec chcialem zrobic upgrade a jak sie bawic to sie bawic. Ulepszony bezprzewodowy to jakies ~160 z dingdongiem wiec mala roznica w stosunku do tego od X0.

Opublikowano

To chyba logiczne, że Forza 5 wygląda lepiej a różnicę chyba najlepiej widać podczas widoku zza kierownicy. Porównanie z du.py trochę, bo Forza 5 to już nowa generacja. Chyba, że chcieli pokazać przeskok graficzny a nie parować te gry ze sobą. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No w sumie. Mi krzyżak nie jest potrzebny, bo od tego mam Dualshocka 3, który mi się ostał po sprzedaniu PS3.

Opublikowano

te gry są chyba z różnych generacji

anyway, GT6 - 80 metascore (27 critics)

Opublikowano

Od 360 mam jeno przewodowy. No i d-pad troche lewy jednak wiec chcialem zrobic upgrade a jak sie bawic to sie bawic. Ulepszony bezprzewodowy to jakies ~160 z dingdongiem wiec mala roznica w stosunku do tego od X0.

A to się nie da dokupić tylko tego wireless przekaźnika? Dla kup od Yaczesa z PT bo ma nówke, zafoliowaną i dokup za 30zł ten pyerdolnik. 

Opublikowano

No dongiel oddzielnie bo s(pipi)ynsyny tej nowej wersji z wysuwanym krzyzakiem nawet nie pakuja razem. Chcialem nowego pada i mi hajp opadł wiec zostaje przy starym. #cebula

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

LOL xD

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(pipi)a genialne 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

http://thesurvivor2299.com/

;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Opublikowano

Genialne i jakie prawdziwe :D

Choć w sumie dałbym wiele za takiego BFa w realiach WWII.

Opublikowano

Typek wrzucil jeszcze jeden fajny filmik, o balansie broni, oczywiscie troll style:

"TEAM BALANCE LAUNCHER" xD

"Most balanced game we've ever made" ...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

te gry są chyba z różnych generacji

anyway, GT6 - 80 metascore (27 critics)

Jeśli tak to niemal dogoniło Forzę 5.

A odnośnie grafiki to moim zdaniem należy porównać raczej DriveCluba niż GT6.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

BC 2 najlepszy :o

Mówią tak tylko konsolowe kmiotki. 

Opublikowano

Typek wrzucil jeszcze jeden fajny filmik, o balansie broni, oczywiscie troll style:

"TEAM BALANCE LAUNCHER" xD

"Most balanced game we've ever made" ...

Tym akurat filmem nie trafił... bronie które użył w filmie nie są dostępne z poziomu loadoutu żołnierza. Są rozrzucone na mapie, może ją używać tylko jedna osoba w danym momencie i pojawia się co jakiś czas, bo są tak mocne właśnie.

Opublikowano

no, BC 2 na PC to był jeszcze większy rozpi.erdol 

Opublikowano

no, BC 2 na PC to był jeszcze większy rozpi.erdol 

Ale ja nie o tym mówie. Tylko chodzi o to, że BC to stricte konsolowa część BF. Nie była tak rozbudowana jak np BF2 na PC.

Opublikowano

Beka z przedświątecznej ofensywy marketingowej ms w naszym kraju. Na wszystkich kanałach co chwila reklamy żydboksa czyjstaszejśdziesiąt z kinectem i jakimiś star whoresami. Internetowa świeczka dla wszystkich dzieci, które nieświadomie zostaną xbotami, bo ich ojciec wąsaty janusz kupi w media markcie najnowszą technologię rodem z NASA za jedyne 888 zł (*)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.