Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A co dawali w PS+ po roku 6 miesiacach od startu tej uslugi ?

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

easye wiem że miłość Sony ale już mi nie pjerdol że 200zł płacisz dla jakiegoś (pipi)ego Resogun i innych indyków, które pewno raven kupił na steamie x miesięcy temu w humble onion bundle za 50 eurocentów.

I pamiętaj że rok PS+ to 180-200zł, rok golda to 120-140zł.

No i wracam do tego, co koledzy pisali wczesniej.

Ja mam jeszcze Vite, na ktorej w pierwszym miesiacu uzytkowania dostalem 5 razy lepsze gry niz przez caly program GwG do tej pory, wiec potrafie zrozumiec, ze sytuacja z indykami musi potrwac, skoro na rynku nie ma gier. Nie trzeba tez kochac danej firmy, by porownac oferte PS3/Vita z ofertami Xboxa 360 - jakos nie chce mi sie wierzyc by polityka MS diametralnie sie zmienila.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A co dawali w PS+ po roku od startu tej uslugi ?

Automatyczną synchronizację trofików ;)

Opublikowano

easye wiem że miłość Sony ale już mi nie pjerdol że 200zł płacisz dla jakiegoś (pipi)ego Resogun i innych indyków, które pewno raven kupił na steamie x miesięcy temu w humble onion bundle za 50 eurocentów.

I pamiętaj że rok PS+ to 180-200zł, rok golda to 120-140zł.

No i wracam do tego, co koledzy pisali wczesniej.

Ja mam jeszcze Vite, na ktorej w pierwszym miesiacu uzytkowania dostalem 5 razy lepsze gry niz przez caly program GwG do tej pory.

Piszesz jakbyś Vitę dostał też w ramach PS+.

Opublikowano

Ale Mendrka to ty szanuj

mr_chang_senor_chang_laugh_spits_milk.gi

Opublikowano

Trochę dziwne jest to ciśnienie na GwG - pamiętajcie, że 95% co ma Golda, już go miało i nie wyda ani centa żeby go kupić ze względu na jakieś dodatkowe gry, to bonus, który się jakoś rozwija. Trochę inna sytuacja niż z początkami Plusa gdy ludzie się napalali na nie wiadomo co, płacili 190 zł za rok i dostawali wielkie nic, bo nie dosyć, że stare gry, to jeszcze jedynie wypożyczone.

Opublikowano

Ale Mendrka to ty szanuj

To nie ty napisałeś kiedyś długiego posta, gdzie gardziłeś kulturą obrazkową?

Opublikowano

PS+ to wpierw w ogóle oferował zniżki na jakieś bzdety, dostęp do bet, chmurę i olaboga możliwość synchronizacji trofeów czy wysyłania wiadomości głosowych. Z tego też była beka kiedyś.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Stare gry ^^

Wole wypozyczac te stare 4-5 miesieczne tytuly niz dostawac 7letnie na wlasnosc badz (pipi) na kinecta.

To MS w swoim programie nie dal zadnej, ale to ZADNEJ ciekawej gry ! (no dobra do dziś, bo SD jest nawet spoko - 1 gra, która w Plusie była rok wcześniej)

Dlatego nie rozumiem waszych obaw o PS+

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale Mendrka to ty szanuj

Mam tak przy większości twoich postów. Podejrzewam, że nie tylko ja...

Opublikowano

easye vs MaZZeo and others; chyba najbardziej spektakularne odejście z obozu MS do Sony w tym temacie. I to pomimo braku gier! Kto jeszcze odejdzie kiedy już się pojawią??? 

Opublikowano

Trochę dziwne jest to ciśnienie na GwG - pamiętajcie, że 95% co ma Golda, już go miało i nie wyda ani centa żeby go kupić ze względu na jakieś dodatkowe gry, to bonus, który się jakoś rozwija. Trochę inna sytuacja niż z początkami Plusa gdy ludzie się napalali na nie wiadomo co, płacili 190 zł za rok i dostawali wielkie nic, bo nie dosyć, że stare gry, to jeszcze jedynie wypożyczone.

cudowny MS wyciagajacy kase za granie online nagle daje jedną gierke na miesiac, która wyszła 6 lat temu - ah, świetne, czemu wy ciśniecie?

chuyowe Sony, które oferuje grę online za free i daje wybór czy chce usługę, w której dostanie tyle gier - lol, beka z plusa dla cebulaków zagram w plusie gwg lepszy bo trzeba miec vite i ps4 by miedź wszyztkie gierki w sony xDad asfffg

Don to serio taki Major Nelson ;)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Smieszy mnie argument,ze gwg daje gry na stale.Wiekszosc gier z plusa to ma chyba waznosc 1-3 miesiace jak nie wiecej.

Ja wiem,ze coraz mnie czasu na graniei,ale bez przesady.Wiekszosc tytulow skonczysz w miesiac poswiecajac pare godzin w niedziele.Lepiej takiego Bf3 i SD dostac rok po premierze niz czekac do 2016 i na stale

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

gry z plusa maja waznosc tak dlugo jak masz ps plus, nawet jak zrezygnujesz i za kilka lat znowu kupisz to dalej beda dzialac - nie wiem skad ci sie wzielo ze maja 1-3 miesieczna waznosc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Musicie dyskutować z  tymi klaunami? Zostali wy.ruch.ani przez microsoft olaniem x360 w 2013 roku, ale to im nie przeszkadza, bo mają hejlo i pudzianów, w które grają przez 7 lat, a po przeczyszczeniu otworu odbytniczego, kochany microsoft odlał im się na twarz nie wydając swojego "next gena" w naszym kraju (widać piraciki, biedaki, cebulaki dały się we znak przez ostatnie lata). Może to i dobrze, że xbone nie pojawił się w Polsce, bo kto by kupił konsole droższą, a na dodatek słabszą od konkurencji, chyba tylko masochiści i ludzie ze zaświadczeniami od zusu o niepełnosprawności intelektualnej.

Gdyby mieli trochę rozumu i godności, to już dawno poprosiliby o zamknięcie tego tematu, przynajmniej easey zmądrzał i przejrzał na oczy, kto w branży jest murzynem z wielkim kut.asem i lubi chłopców, a kto młodą japonką robiącą lody.

Tak więc moi drodzy, z okazji kończącego się roku, życzę wszystkim sonoklapom tak obfitego w gry i bekę roku jakim był kończący się 2013. Wraz z rozpoczynającym się 2014 rodzi się wiele pytań, czy murzyn z wielkim kuta.sem będzie chciał kolejny raz zwabić i zgwałcić nieświadomych posiadaczy zaświadczenia od zusu? Czy młoda japonka robiąca lody będzie jeszcze lepsza w tym co robi? ile razy Mazzeo jeszcze kupi PS4 i sprzeda stwierdzając, że PSN jest do dupy, bo ściąga 40gb tydzień na swoim 1mb, kto za easyem przejdzie na jasną stronę mocy, czy Don już na zawsze pożegna się z forumem kończąc w zakładzie bez klamek przy tym bujając się na krześle i powtarzając "to nie tak miało być, to nie tak miało być...".

Tak więc podsumowując, tylko Sony, tylko Nadkonsola.

Sylwestrowy gif na koniec.

graphics_horse.gif

Opublikowano

Yeti jak zwykle w swoim swiecie. Musze Cie zmartwic, gdybym znowu mial wybierac miedzy PS3 a Xboxem 360 nie zawachalbym sie przed kupnem konsoli MS, bo to nadal lepsza konsola niz PS3, NextGeny, Vita tego nie zmienily. Tymbardziej cieszy, ze Sony w koncu zrobilo porzadna konsole ze swietnym dashbordem. Dogonili 360tke, a uzytkownicy Sony w koncu dostali to, co na konsoli MS bylo juz od lat.

MS zas podobno nawet z systemem przekombinowal i to co dzialalo bez zarzutu, na One nie dziala, grupy podobno z(pipi)ali, a caly dashbord to krok wstecz. (Go MS !)

Szkoda, ze PSN nadal sie krzaczy - bo o ile teraz pieszcza PS4 i dziala idealnie, o tyle Friend Lista na Vicie zaczela sie sypac i srednio laduje mi polowe znajomych.

A no i Xbox 360 dostal 1 exclusiva w tym roku !

deadfall-adventures-pal-front-cover-1101

:teehee:

W przyszly za to dostanie TitanFall, a ile gier zapowiedzianych jest na PS3 ? :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano
Macroaxis - firma zajmująca się inwestycjami postanowiła wyliczyć na bazie danych z minionych lat i prognoz na kilkanaście następnych miesięcy prawdopodobieństwo bankructwa Sony. Według nich, liczby nie kłamią i bankructwo jest pewne na 79%, co sugerować ma to, że japońska firma tego nie uniknie.

Beka z ludzi co kupili PS4, konsola na kilanascie miesiecy. Nawet zadna dobra gra na to nie wyszla i juz nie  wyjdzie -> trzeba przeniesc sie do obozu zielonych  :teehee:

keep-calm-and-love-xbone.png

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Po co, marka Xboxa zostanie lada chwila sprzedana z Bingiem. :sorcerer:

Opublikowano

MS wejdzie do Polski wtedy jak już nie będzie Sony, po co mają się bić z wiatrakami, poczekają aż sami padną :]

Opublikowano

cudowny MS wyciagajacy kase za granie online nagle daje jedną gierke na miesiac, która wyszła 6 lat temu - ah, świetne, czemu wy ciśniecie?

chuyowe Sony, które oferuje grę online za free i daje wybór czy chce usługę, w której dostanie tyle gier - lol, beka z plusa dla cebulaków zagram w plusie gwg lepszy bo trzeba miec vite i ps4 by miedź wszyztkie gierki w sony xDad asfffg

Don to serio taki Major Nelson ;)

Jak zwykle sobie dopisujesz coś czego nie napisałem. Nudny się już robisz.

Opublikowano

co ekskluzywnego na ps3 w 2014? Persona5 i nowy Tales chociazby

Opublikowano

Gdy ms nic nie dawali to było cicho, dają gry za free łe co to za go.wno no nie dogodzisz.

Apetyt rośnie w miarę jedzenia.

Opublikowano

co ekskluzywnego na ps3 w 2014? Persona5 i nowy Tales chociazby

Persona5

Tales of Xilia2

Tales of Symphonia Chronicles

Tales of Zestiria

Final Fantasy X/X-2 HD

Atelier Esha&Logy

+całkiem sporo świetny multiplatform jak choćby

Dark Soul2 :thumbsup:

Castlevania 2

No i dla mnie jeszcze dwie japońskie gierki wychodzą czyli Gundam VS Extreme Full Burst i Super Robot Taisen Z3. Ale to już import z JP bo i tak nie wyjdzie to na zachodzie.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Yeti wlałeś miód prawdy do tego tematu, podoba mi się! Sam bym lepiej tego nie ujął!

Donieredaktorze, wiesz różnica między sytuacją Plusa z początków, a sytuacja z GwG z początków jest taka, że Plus był gdzieś w środku generacji, a GwG startuje praktycznie na sam jej koniec. I kiedy Plus stał się najbardziej rewolucyjną usługą cyfrową na konsolach, to GwG może wywołać co najwyżej ciche podśmiechiwanie. Sleeping Dogs i Lara Croft? Świetnie! To coś nowszego niż GoW 1, ale w sumie posiadacze Plusa dawno ograli. I wiesz co? Raczej drugi raz nie ograją, bo i po co? Miesięcznie dostają nowe tytuły. Więc to że nie są na własność, nie zrobi im róźnicy. Ja SD przeszedłem, Lara mnie odrzuciła. I tyle :)

Jako że dziś mam urodziny, to życzę sobie wszystkiego Playstation (czyt. najlepszego) ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.