Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

co ekskluzywnego na ps3 w 2014? Persona5 i nowy Tales chociazby

Persona5

Tales of Xilia2

Tales of Symphonia Chronicles

Tales of Zestiria

Final Fantasy X/X-2 HD

Atelier Esha&Logy

+całkiem sporo świetny multiplatform jak choćby

Dark Soul2 :thumbsup:

Castlevania 2

No i dla mnie jeszcze dwie japońskie gierki wychodzą czyli Gundam VS Extreme Full Burst i Super Robot Taisen Z3. Ale to już import z JP bo i tak nie wyjdzie to na zachodzie.

Yare yare daze....

zapominasz o JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle

jojos-bizarre-adventure-all-star-battle.

info dla xbotów - bijatyka z 40 postaciami

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

O JoJo, czy to nie czasami ta bijatyka, gdzie jednym ze specjali jest zrzucenie przeciwnikowi walca drogowego na głowę? ;)

Opublikowano

@yano: hmm, myślałem, że to już wyszło w tym roku. Cóż dla fanów mangi i bitek pewnie całkiem spoko pozycja.

Opublikowano

Japońszczyzna ogólnie króluje na PS3 z tego co widzę, zachodnie gry to już na PS4. I dobrze bo konkurencja nie śpi.

Anyway, odnośnie tego ryzyka bankructwa Sony, to wina leży głównie w ogromnym długu Sony, i faktu że konkurencja ich wycina ze starych rynków.  Ale żeby Nintendo miało 22 %, to w to nigdy nie uwierzę.

Opublikowano
hmm, myślałem, że to już wyszło w tym roku.

w tym roku tylko w japonii, w europie pewnie będzie wczesną wiosną 2014

ja sie nie jaram ani mangą ani bijatykami już bardzo dawna, ale ta jedna pozycja mnie kręci

O JoJo, czy to nie czasami ta bijatyka, gdzie jednym ze specjali jest zrzucenie przeciwnikowi walca drogowego na głowę?

można można

http://youtu.be/A19YF3PxEKQ?t=1m3s

Edytowane przez Yano

Opublikowano

przyszlosc XBone jest ukryta w jego nazwie

bigstockphoto_pirate_flag_877869.jpg

hehe

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

- Jestem miłośnikiem i fanem gier platformowych !

- To jakie masz konsole Ninny ?

- Nie mam, gram od zawsze tylko na PS2 i PS3

xDDDDDDDDDDDDDD

Lekko zmodyfikowana dyskusja dwóch graczy z pewnego poczytnego portalu. Beka z jednoplatformowców, praktycznie brak pełnego rozeznania w jakimkolwiek gatunku gier xD A oczywiście najwięcej do powiedzenia mają.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

dobre combo, polecam

Opublikowano

Tylko ze pc jest drogi i nie ma na nim najlepszych konsolowych exow

Opublikowano

to jak już się pojawią za te kilka lat "najlepsze konsolowe eksy", to i xo/ps4 będzie można się zainteresować

bo na ten moment nie widzę w tych "najlepszych konsolowych eksach" ani drugiego Halo 3, ani drugiego The Last of Us

edit: a nie przepraszam, w fifę na PS4 to bym grał jak poje.bany

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Szczęśliwego nowego roku panowie.

Sonoklapom życze tak udanego roku jak 2013

Xbotom życze by wreszcie wyszli z piwnicy i by ktos im wreszcie powiedzial ze kochajacy wujek M$ podczas gwałtu wcale nie wyraża w ten sposób miłości.

A PC betonom życze tańszych kart graficznych w nowym roku bo Titan bedzie juz przezytkiem a Watch Dogsow musi przeciez cos ciagnac.

Tanszych procesorow, plyt glownych i kosci ram, nowego lepszego systemu bo W8 pisał raczej jakis stażysta na zaliczenie, nowych sterowników graficznych dedykowanych przynajmniej dwum grom a nie tylko jednej jak ma to miejsce w tej chwili, zycze wygodniejszych foteli by poczuli namiastke luksusu jaki towarzyszy graczom konsolowym.

Opublikowano

Jesteś nieślubnym Mendrka ? Braki podobne.

Opublikowano

ALE SONY TAKIE DOBRE

Opublikowano

Ale na PC przecież jest emulator Wii, więc można zagrać w Super Mario Galaxy (w 1080p).

A moge na emulatorze zagrac w tlou? Rdr? Gta5? Uncharted? Gran turismo,? God of war?

A xbot moze zagrac w gearsy albo halo?

To sa gry ktorych brakuje pecetom. Z kolei mnie osobiscie nie jara wow ani lol wiec nie ciagnie mnie do pc

Jest jedna gra w ktora napewno bede chcial zagrac na pc - wasteland 2. Ale na szczęście to gra w starym stylu i moj laptop spokojnie ją uciagnie

Opublikowano

Ale na PC przecież jest emulator Wii, więc można zagrać w Super Mario Galaxy (w 1080p).

Oczywiście, że tak.

Opublikowano

- Jestem miłośnikiem i fanem gier platformowych !

- To jakie masz konsole Ninny ?

- Nie mam, gram od zawsze tylko na PS2 i PS3

xDDDDDDDDDDDDDD

Lekko zmodyfikowana dyskusja dwóch graczy z pewnego poczytnego portalu. Beka z jednoplatformowców, praktycznie brak pełnego rozeznania w jakimkolwiek gatunku gier xD A oczywiście najwięcej do powiedzenia mają.

no fajnie. lubie wszystkie gatunki. a najlepsza różnorodność zawsze była na konsolach sony. 

co to wogóle znaczy "pełne rozeznanie w gatunku", a tym bardziej "brak pełnego rozeznania" ? mam zagrać we wszystko, żeby móc się wypowiadać ? szkoda mi czasu i pieniędzy. 

wystarczy mieć któryś z trzech sprzętów multiplatformowych, żeby mieć dobre rozeznanie w co najmniej kilku gatunkach. 

na przykład do bijatyk wystarczyło mieć kolejne maszynki sony, gdzie brakowało raptem kilku gier, jak pierwszy calibur, czy doa 3,4. 

Opublikowano

Oczywiście, że tak.

No moze w Gearsy 1(2006), Halo 1(2001) i Halo 2(2004). To byloby na tyle. 

Teraz juz nie smiejac sie ze blacharskiego zlomu - ciekawe czy doczekam sie trojeczki na PC. 1080p i 60fps'ow w najlepszym multi tej generacji <3

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oczywiście, że tak.

a to sory

no wiec rzeczywiscie nie ma powodu kupowaź xboxa

Opublikowano

co to wogóle znaczy "pełne rozeznanie w gatunku", a tym bardziej "brak pełnego rozeznania" ? mam zagrać we wszystko, żeby móc się wypowiadać ? szkoda mi czasu i pieniędzy. 

Nie we wszystko, ale wszystko co najlepsze w gatunku. W innym przypadku nie wiesz co jest tak naprawdę dobre. Kto oglądał tylko filmy pokroju Transformers sądzi , że to jest najlepsze w s-f , ponieważ nie ma porównania z innymi produkcjami, i tak samo jest z grami. 

Cóż ktoś może wiedzieć o np. cRPG jeśli nie ograł największych hitów tego typu z PC, albo o platformówkach jeśli nie zaznajomił się z hitowymi produkcjami od Nesa do Wii. Podsumowując, kto się uważa za znawcę , miłośnika danego gatunku po prostu musi ograć wszystkie lub prawie wszystkie najbardziej znaczące tytuły w rodzaju. Dziwne , że takie oczywistości trzeba tłumaczyć.

Ja również sądziłem , że Croc jest super póki nie zagrałem w M64 lub uważałem Fallout 3 za geniusza póki nie zagrałem w F2. Oczywiście każdy ma swoje zdanie, ale musi te zdanie na czymś oprzeć. Bo co może wiedzieć osobnik który publicznie się kłóci , że np. Amnezja to najlepszy growy horror ever a nie grał jednocześnie nigdy w Silent Hill 1 czy 2 i na odwrót ?

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Nie znasz sie. Wystarczy miec tylko konsole Sony by miec najlepsze strategie i rozeznanie na rynku. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Halo 1 ukończyłem na PC na normalu na najwyższym poziomie doszedłem gdzieś tak do połowy chyba i dałem sobie spokój. W Gearsach nawet 1levelu nie skończyłem bo jakoś nie chciało mi się w to pykać. Epic to szanuję za Unreal 1/ UT'99 reszta to meh.

Z kolei mnie osobiscie nie jara wow ani lol wiec nie ciagnie mnie do pc

Kolejny znawca gier na PC :teehee: Przygodę z GoW zakończyłem na 2 resztę tylko demka ograłem, a nawet ich nie chciało mi się kończyć bo znudziła mnie klepana w kółko formuła tej serii.
Zresztą szkoda, że tak wymieniacie te najbardziej oklepane gierki jak jest jeszcze masa innych świetnych tytułów tyle tylko, że bardziej niszowych ale imo bardziej do mnie przemawiających za tym, że zakup PS3 był dobrą inwestycją.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.