Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=evzsrS5wS-8 

Najlepszy track w bijatykach jezeli chodzi o ostatnie lata. Ktos smie sie sprzeciwiac ? 

TTT2 ma wiele wad, ale soundtrack napewno nie jest jedna ze skladni.

PS, Wiem, ze to z  tematem nie ma nic wspolnego ale ... nic mnie to nie obchodzi. Czekam na porowwania do techniawy i lepszego soundtracku w fifie.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nutka jak nutka, jednemu wpadnie w ucho drugiemu nie.

Najlepszego 2014ego.

Opublikowano

Racja, ale jezeli chodzi o Tekkena to mozna miec konkretne wymagania.

Najlepszego z okazji 2014, zycze byleby zaden dałn nawet nie pomyslal o new rocku i hip hopie w takich grach. Pozdro 600set.

Opublikowano

Assassin's Creed 4 nawet mi się spodobał ( kompletnie nie znam serii ) ale jednocześnie 30 klatek jest skandaliczne i kłuje w dupe gdy zobaczymy to zaraz po Bf4.

Killzone : Shadow Fall - singiel to dla mnie kicha , grafa niezła ale bez zaskoczenia po wcześniejszym ograniu Crysis 3 ( PC )

Battlefield 4 - do technikalii w singlu nie mam zarzutu, jakby wszystkie multiplatformowy takie były to PS4 byłby moją główną platformą do nich, w multi już gorzej, a za samą serią nie przepadam

Resogun - nie lubię indie "punktowych" i szybko mi się znudziło. Może w dogodniejszych warunkach bym się bardziej wciągnął, chociaż wątpię.

Podsumowując, nie mam po co jeszcze kupować PS4. Najgorsze , że z frameratem już widać będą kłopoty jak w poprzedniej generacji.

Opublikowano

Nowy Rok a dyskusja caly czas ta sama  :whistling: Pady, Steam, PC - tylko czekac az ktos wyjedzie ze Gears of War > Uncharted no i oczywiscie samograje itp.

Ale co tam Szczesliwego Nowego Roku wszystkim  :sorcerer:

Opublikowano

Ale jego tylko PS4, więc co to za bogacz xD

a high-endowego pieca zayebaliście sąsiadom. chyba nie twój, bo wolisz stare gry co błyszczą nad samograjami dziś

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Pewnie , że wolę dlatego ten C3 to pirat który posłużył do porównań oprawy a normalnie leży odłogiem. Chociaż przyznaje , że na moim kompie ta gra nie ma szans uzyskać 60 klatek w przyzwoitych detalach. Framerate jest więc podobny do tego z nowego Killzona w singlu. Widzę , że coś cie boli, ale co dokładnie ?

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Pewnie , że wolę dlatego ten C3 to pirat który posłużył do porównań oprawy a normalnie leży odłogiem. Chociaż przyznaje , że na moim kompie ta gra nie ma szans uzyskać 60 klatek w przyzwoitych detalach. Framerate jest więc podobny do tego z nowego Killzona w singlu. Widzę , że coś cie boli, ale co dokładnie ?

Musiałbyś mieć mocnego PieCa, żeby Crysis 3 poszedł Ci w 60 fps. A skoro wolisz stare gry to wracaj do Komandosów. 

Opublikowano

Musiałbyś mieć mocnego PieCa, żeby Crysis 3 poszedł Ci w 60 fps. A skoro wolisz stare gry to wracaj do Komandosów. 

No zależy, ale wiesz, na PC jest coś takiego jak ustawienia grafiki. Można je odpowiednio dostosować by zamiast doje,banych cieni czy jakiegoś supersamplingu, SSA(Ł)O i innych efektów mieć po prostu 60 fps. No i Crysis 3 w 60 fps na jakichkolwiek ustawieniach to nie jest żadne osiągniecie, dopiero na poziomie high i ultra w 1080p zaczyna się robić wymagający. Konsole to pewnie low albo niżej (niemniej na jakichkolwiek ustawieniach, nawet na konsolach, gra jest po prostu ładna).

Opublikowano

Z reguły ludzie odpalają tę grę tylko dla podziwiania grafy, więc wątpię aby ktoś decydował się na obniżenie jakości grafiki kosztem lepszej wydajności. 1080/30 jest optymalne. Na ultra highi i do tego 60 fps to trzeba mieć drogi sprzęcior.

Opublikowano

Na blaszce gra się tylko w 1080p i 60fps, inaczej nie szanujesz tej platformy a każda dodatkowa opcja grafiki zmniejszona z ultra to zabity kotek przez Gabe'a.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ale rozumiem że na ps4 to już można podziwiać battlefielda w 900p na ustawieniach wysokich?

Opublikowano

Chcialbym by gry konsolowe mialy dwa settingi do wyboru. 1080p i 30fps'ow dla plebsu i 900p (ewewntualnie nawet 720p) i 60 klatek dla reszty. Niestety nierealne. bo plebs woli lepsza oprawe niz 60fps'ow.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins jak możesz obrażać graczy którzy preferują nadkonsolowe 1080p i dropujące non stop 60fps w szadą fą? mam grać jak ten idiota w brzydszego Titanfalla tylko dlatego że 60fps? Żarciki się was trzymają w tym 2014.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To Titanfall nie będzie działał w 60 fps? Z tego co widziałem na filmikach to gra śmiga dość szybko. Szkoda. 

Opublikowano

a każda dodatkowa opcja grafiki zmniejszona z ultra to zabity kotek przez Gabe'a.

Czy ja wiem. Niektóre opcje graficzne praktycznie nic specjalnego nie dają, a tylko pożerają fpsy.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Mazz no jak tak mozesz, wazne ze szadą fą ma 60fpsow na respie, szanuj sony.

Opublikowano

Będzie, dlatego będzie zayebisty

Call of Duty też jest za(pipi)iste.

Opublikowano

Będzie, dlatego będzie zayebisty

Call of Duty też jest za(pipi)iste.

MW było. Handluj z tym.

Opublikowano

Mazz no jak tak mozesz, wazne ze szadą fą ma 60fpsow na respie, szanuj sony.

Ważne, że twórcy celowali w 60 fps'ów

nawet zostało to zarejestrowane na gifie

gw-these-damn-ketchup-bottles-are-annoyi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.