Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Insajderzy potwierdzają wiec szanuj.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Fapowanie skończy się tak samo szybko jak przy technologii 3D w grach i telewizorach 3D Sony.

Opublikowano

Tak, tak, za miesiąc w sklepach w super cenie.

No przecież nikt nie twierdzi, ze jutro premiera, jeżeli coś faktycznie tam kombinują, to obstawiam pokazanie tego na E3, a premiera rok później.

Opublikowano

serio nikt tu nie lubi tej gry poza mną ? 

Ja ją lubie. Męczyłem grubo ponad 70 H. 

@down - =)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wracając do tych strategii na konsolach, o których ktoś wcześniej mówił, naprawdę żałuję że nie ma jakichś turówek, bo real time wymaga zbyt dużej precyzji, czasu reakcji. Ale takie Kings Bounty z podciągniętym sterowaniem byłoby OK. 

A co do Oculusa - kupią to hardkorzy i pewnie będzie jakaś zabawa z tym, ale dla mnie to się wydaje nieco niepraktyczne. Np. nie wiem co z kwestią szkodliwości dla wzroku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Warcraft 2 byl na psx pamietam i dalo sie sterowac nawet na tym pierwszym padzie bez galek.Cisnlem w to jak porypany chociaz nie rozumialem angielskiego i domyslenie sie,ze mam nazbierac materialy zbudowac farme i barack dla orkow trwalo tydzien.

Treaz na ps4 sa te gry f2p z pc to mam nadzieje bedzie jakas strategia typu age of empires sie pojawi.

Opublikowano

Klapek przyklasnął klapkowi. To ci dopiero sensacja.

Opublikowano

Juz na taboret!

Opublikowano

Juz na taboret!

>2017

>oni dalej myślą że pececiarze grają na taboretach przy 17calach

Opublikowano

http://www.sony-latin.com/corporate/SOLA/ces

"The next thing is about to happen"

O mój boże, VR headset ;O

Both Sony’s CES Press Conference and Kaz Hirai’s Keynote Will be Livestreamed: Here's How to Watch

There have been rumors floating on the net about the unveiling of Sony’s new PS4 virtual reality headset at CES, and that’s most likely to happen during the company’s press conference on Monday or CEO Kaz Hirai’s keynote on Tuesday.

Luckily, even if you won’t be able to attend the event in Las Vegas, both conferences will be livestreamed.

The press conference will air on January 6th at 5 PM PST, and  will be livestreamed directly by Sony here (you can find the video embedded at the bottom of the post).

Kaz Hirai’s keynote will be livestreamed by Cnet here on January 7th starting at 8:30 AM PST (the conference proper will start at 9 AM).

Will Sony really unveil its response to the Oculus Rift? We’ll know in two or three days.

http://www.dualshockers.com/2014/01/04/both-sonys-ces-press-conference-and-kaz-hirais-keynote-will-be-livestreamed/

Zapowiada się coś dużego.

Opublikowano

Mam pytanie, czy Sony kiedykolwiek wprowadziło coś nowego samemu w dziedzinie konsol, a nie kopiowało tego od nintendo/ms/kogoś innego?

Opublikowano

Mam pytanie, czy Sony kiedykolwiek wprowadziło coś nowego samemu w dziedzinie konsol, a nie kopiowało tego od nintendo/ms/kogoś innego?

Eyetoy?

Opublikowano

Nie, samo wprowadzenie Playstation to przeciez wstretne kopiowanie od Niny....

Opublikowano

Już niedługo :

A wy nadal podnieta o shaderach, blasterkach i DDR3 ?

Wiem, grafa i animacje "nie robią" więc na plasterki  : < I na dodatek tury oraz sposób poruszania się z dungeon crawlerów, kicha !

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Oculus rift to jedyna rez jaka moze mnie przyciągnąć do grania na pc

Gogle sony mogą mnie przeciągnąć do VR na konsoli

Mam w (pipi)e swoje przywiązanie do konsoli. Chce w koncu doswiadczyc za(pipi)istej gry na goglach do wirtualnej rzeczywistości. Czy bedzie to oculus czy gogle od sony, mam to w (pipi)e. Chce nowości. Next genowosci. Chce zagrać na goglach ktore będą działać tak jak powinny. Jesli okulus okaże się sukcesem jestemnawet w stanie kupić dobrego peceta. DDość mam tych znikomych "skoków" jakości na nextgenach. Chce czegos nowego. A granie na goglach to jest właśnie ta nowość na jaką czekam

Opublikowano

Mam nadzieję że nowe Might Magic będzie dobre, lubię tą serię, zagrywalem się od 6 do haniebnej 10.

A co do tego oculusa - co konkretnie was tak urzeka w nim ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ludzie nie chcieli siedzieć w głupich okularkach w 3d a będą siedzieć z hełmofonem na łbie? Śmiem wątpić, no ale nie próbowałem i zapewne nie będzie mi dane.

Opublikowano

ja sam jestem wielkim wrogiem okularów 3D, co nawet dziś opisałem w temacie o hobbicie, ale okulary VR bardzo mnie podniecają, i czekam w końcu na rozwój technologii który pozwolić na nich grać bez bolącej głowy

po co gapić sie w TV jak można zagłębić sie w świat gry po sam czubek nosa, być w grze, widzieć ją w całym polu widzenia? ja sie tym jaram, i czekam na to bardzo niecierpliwie

"nową technologie" w postaci sterowania ruchowego uważam za wielką pomyłkę i krok w bok, ale dobrze działające gogle VR przyjme z otwartymi ramionami, i czekam na nie! czekam!!

Opublikowano

Nie, samo wprowadzenie Playstation to przeciez wstretne kopiowanie od Niny....

Beka. PlayStation się narodziło z projektu, który zaczęło Nintendo nawiązując współpracę z Sony, które miało dostarczać Ninny nośników. Ich drogi się rozeszły, a Sony kontynuowało projekt samotnie.

Opublikowano

Mam nadzieję że nowe Might Magic będzie dobre, lubię tą serię, zagrywalem się od 6 do haniebnej 10.

A co do tego oculusa - co konkretnie was tak urzeka w nim ?

Musisz to użyc by zrozumiec.

Opublikowano

We are pleased to break the first details that have leaked regarding the Geforce GTX 790. We finally have a bit of concrete insight to Nvidia’s response to the AMD Vesuvius. However do still take this with a grain of salt because of its nature as a leak and not as an official confirmation.

GTX 790 BannerOur Concept of the GTX 790.

Nvidia ”GTX 790” Will have 10 GB GDDR5 of Memory, 640Bit Bandwidth and 4992 Cuda Cores – Stated to Release sometime February.

It appears that the ”GTX 790” will not be a Dual 780 Ti, a Dual Titan or even a Dual GTX 780. It is rather something inbetween these three. A 780 has 2304 Cuda Cores, a Ti 2880 and a Titan 2688. The Nvidia Geforce GTX 790 will have:

Cuda Cores: 2496 (x2)

Memory: 5Gb GDDR5 (x2)

Bandwidth: 320 Bit (x2)

Core: GK110 (x2)

The source of the leak are our Chinese friends over at MyDrivers.com. The interesting thing is that Maxwell is geared for release anytime now (maybe by tomorrow) and if this leak is true then it could mean that the Maxwell Flagship isn’t here as of yet. Otherwise it would make less sense to release the ”GTX 790”. Then again both Green and Red have made seemingly illogical moves in the past.

The other obvious reason, and the one i think is much more likely, could be its response to the Dual GPU Vesuvius that AMD is preparing. A Dual vs Dual, Green Vs Red showdown. However We can see that even with their much better Reference Coolers Nvidia has curtailed its Cuda Cores while on the other hand Vesuvius would be full blown Hawaii XT Cores on their bad reference coolers. Possibly Vesuvius will not come in a reference design at all, but that is mere speculation on my part.

Finally, our source also says that you can expect the Geforce GTX 790 anytime in February. Also there is word in the air that Nvidia is deciding against a GTX 780 Ti 6GB.

http://wccftech.com/details-nvidia-g...0-gb-memory-5/

płaczcie konsolowe szroty. Dota 2 w 8k hir aj kom.

Opublikowano

Co do Oculusa - strasznie niską rozdzielczość mają te gogle i generalnie są jakieś takie kiepskie w użytku, tzn. fajne jako zabawka na pół godziny, ale jednak dużo wygodniej jest zasiąść z padem przed tv, gdzie piksele nie wypalają oczu.

Opublikowano

Ja po 20 minutach gry odpuściłem, po prostu bolały mnie oczy. Po drugie Okulus jest dość ciężkawy, fajna zabawka na chwilę, nie wydaje mi się, żeby ktoś mógł np. siedzieć 2/3 h w tym bez przerwy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.