Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Figaro wrzucający coś związanego z Sony - eksajt jest obecny, widać to pod tymi literkami.

A u Ciebie jest obecny bol dupy pod literkami bo gra nie wyjdzie na X1

Figaro wrzucający coś związanego z Sony - eksajt jest obecny, widać to pod tymi literkami.

Kiedy sprzedajesz X1?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Na serio w tym planetside może walczyć 2 k ludzi? Oglądałem filmik i koleś mówi,ze gra będzie chodzić na maksymalnych na ps4.Masakrejszyn dla mnie.

2k ludzi nikogo, teraz jest w modzie 6vs6 w 720p :rolleyes:

Opublikowano

No właśnie ludzie narzekają, że tak to brzmi epicko, wszystko fajnie, ale gra szybko się nudzi i ma kilka irytujących rozwiązań, więc zbytnio nie ma się czym jarać ;)

Opublikowano

No właśnie ludzie narzekają, że tak to brzmi epicko, wszystko fajnie, ale gra szybko się nudzi i ma kilka irytujących rozwiązań, więc zbytnio nie ma się czym jarać ;)

Nie ma na świecie gry o której nie daloby się powiedzieć tego samego.

Opublikowano

No ja rozumiem, tak tylko podkreślam w odpowiedzi do dyskusji z poprzedniej strony, że dopóki ktoś tutaj nie podsunie realnych argumentów za i przeciw, to #eksajt = 0.

Opublikowano

Ale ludzie ostro w to grają, jak chciałem dołączyć to byłem w kolejce. Nie twierdzę że PS to nowy mesjasz, ale warto spróbować, bo czasem walki są epickie, że battlefield wymieka. Problemem jest to czasem, bo zbyt często jest za nudno.

Opublikowano

Ale pyerdolisz jak potluczony Macio, nie grales a mendrkujesz.

Wez wylacz amebe i sam zacznij oceniac gry na podstawie tego co widzisz a nie tego co przeczytales.

"ludzie narzekaja" - no (pipi)a.

Opublikowano

Tak. No i nie trzeba mieć PS+ żeby w nieć pograć za co duży plus dla sony.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co do E3, obstawiam, że konferencja Sony rozpocznie się pokazem nowego Uncharted. Pamiętacie U2 i ten opad szczeny? To będzie dobre otwarcie do ponownego wygrania E3. :)

uncharted-2-falling-o.gif

Jeden z pierwszych największych opadów szczeny na tej generacji. Fizyka, grafika, przebieg akcji. Ależ to było pipi zaj.ebiste.

Opublikowano

To teraz będą dywagacje o gierkach f2p ?? :sweat:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Co do E3, obstawiam, że konferencja Sony rozpocznie się pokazem nowego Uncharted. Pamiętacie U2 i ten opad szczeny? To będzie dobre otwarcie do ponownego wygrania E3. :)

uncharted-2-falling-o.gif

Jeden z pierwszych największych opadów szczeny na tej generacji. Fizyka, grafika, przebieg akcji. Ależ to było pipi zaj.ebiste.

dla fanów sony generacja dopiero 2009 się zaczęła :teehee:

Opublikowano

2008: MGS4, Motorstorm: Pacific Rift, Dead Space.

Wam za to support w 2011. Fair deal.  8)

Opublikowano

Pomijajac najgorszego MGSa w historii i scigalke 8/10 to nie wiem co tam robi Dead Space.

Opublikowano

DS1 swego czasu miał grafikę na "9". Do dziś zresztą potrafi zrobić wrażenie. "Ścigałka" jest jedną z najlepszych, a już na pewno najbardziej hardkorowym arcade odchodzącej generacji. Choćby z tego względu, 16-stu szaleńcom w multi i nawet 4 graczom w co-op'ie 9/10 się należy. Scenario MGS4 nie ma nic do meritum.  

E: Split screenie. Nie co-op'ie. Lol. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ej, ale zdajesz sobie sprawę, że DS wyszedł też na X360, w tym samym czasie co na PS3?

Opublikowano

No ale co to ma do rzeczy? Na dobrze wyglądające gry czekaliśmy rok. Rok po premierze BioShock 1 (2007),  tytuł pojawił się też na ps3, a co za tym idzie smak next gen ps3 poznało nie 2 lata, a rok po premierze. Wcześniej były co prawda Heavenly Sword i MotorStorm 1, ale nie zrobiły takiego szumu. 

Opublikowano

Ja odniosłem wrażenie, że tu chodzi o exy, ale ok. Niech Ci będzie.

Opublikowano

Że niby nie było w co grac na PS3 we wczesnych latach? Najwidoczniej ludzie zapomnieli o Heavenly Sword, Genji, Lair czy Haze. Gran Turismo 5 Prolouge też dał mi przedsmak prawdziwego next gena, bestii siedzącej w Cellu.

Opublikowano

lol kto by grał w multiplatformy

Top 10 ps3 nikogotakiegojakty:

1. BioShock 10

2. TLOU 10-

3. GTA V 10-

4. Deus Ex Human Revolution 10-

5. BioShock Infinite 10-

6. Uncharted 2 10-

7. Uncharted 3 9+

8. Far Cry 3 9+

9. Killzone 2 9+

10. Dragon's Crown 9+

Batman AA, RDR + paru tytułów nie sprawdziłem.

Najwidoczniej ludzie zapomnieli o Heavenly Sword, Genji, Lair czy Haze. Gran Turismo 5 Prolouge też dał mi przedsmak prawdziwego next gena, bestii siedzącej w Cellu.

Z HS był ten problem że był bardzo krótki. Tak samo jak Ryse na X-Boxa One, no ale ponoć miał dobry scenariusz, a już na pewno ciekawe postacie. Lair miał choojowe sterowanie, tylko i wyłącznie za pomocą wychyleń sixsasisa. A Haze to porażka prezentująca się gorzej niż kultowy Black z ps2 i x-boxa. No ale fakt faktem GT: Prologue i HS nawet dziś wyglądają ślicznie. 

Opublikowano

Haze xd co ja czytam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.