Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To jednak tylko port, w dodatku zyebany. 

No właśnie to miałem na myśli.

Zazdroszczę atmosfery w SSM, ale jaką gierę by pokazali.

Opublikowano

znowu xD

Od momentu objęcia fotela prezesa Sony przez Kazuo Hirai, Sony jest w ciągłej restrukturyzacji kolejnych oddziałów. Po wykupieniu udziałów z Sony Ericssona utworzono Sony Mobile, które odnosi sukcesy. Także marka PlayStation wraca do chwil chwały z czasów PS2. Jednak w firmie nadal jest kilka kotwic, które nie pozwalają odpłynąć ku bogatym wodom biznesu. Właśnie z tego powodu agencja ratingowa Moody's ponownie obniżyła wiarygodność kredytową Sony.
Wiarygodność Sony została zredukowana z poziomu Baa3 / Prime-3 (Ocena inwestycyjna) do Ba1 / Not Prime (Ocena spekulacyjna). Uzasadnienie agencji?
W momencie gdy Sony dokonuje postępu w trwałej restrukturyzacji i kontynuuje dobre wyniki finansowe w kilku segmentach, nadal zmaga się z wyzwaniem stabilizacji ogólnych dochodów. Oznacza to w najbliższej przyszłości taką, a nie inną ocenę agencji Moody's. Naszym głównym zmartwieniem jest segment TV oraz PC, które nie potrafią sobie poradzić w globalnej rywalizacji z racji gwałtownych zmian technologicznych.
Oczywiście z ocenami agencji ratingowych niekoniecznie można się zgadzać, zwłaszcza gdy weźmie się pod uwagę ich oceny banków przed kryzysem finansowym, stworzonym przez największe banki. Z drugiej strony, dla Sony takie rozwiązanie jest najlepsze, gdyż nie pozwoli im spocząć na laurach i wymusi kolejne zmiany.

f7489700f09da1837a5362d3d4fd3feb.gif?133

Opublikowano

Dlaczego nikt się nie nabija z tego zaczernienia obrazu na PS4 :<? Przy BF4 na X1 to było takie śmieszne.

Normalnie aż odpiszę.. bo znowu dałeś kruku ciała.

Na tym screenie wyraźnie widać, że podobnie jak w BF4 wersja na Xbone'a znowu ma zepsutą eksopozycję (black crush), a na PS4 jest właśnie jak trzeba :turned:

e: Tak co by nie było.. to nie zdziwiłbym się gdyby akurat w wypadku tych dwóch screenów była to wina... tylko tych screenów, a w rzeczywistości czerń jest dobra. Inna sprawa, że i tak wersja na Xbone'a ma dodatkowo słabsze tekstury.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Smutne to jest. Niektórzy kupują Hanny Montanny czy Minecrafty,muszą przetrwać fale śmiechu "hehe mati jakiś gej że gra w Hanne", a taki jeden kilka minut na komputerze i już platynka. Musiol szanowałem Cię ale za tą akcję z trofikami już coraz mniej ;//

Opublikowano

Dlaczego nikt się nie nabija z tego zaczernienia obrazu na PS4 :<? Przy BF4 na X1 to było takie śmieszne.

Na tym screenie wyraźnie widać, że podobnie jak w BF4 wersja na Xbone'a znowu ma zepsutą eksopozycję (black crush), a na PS4 jest właśnie jak trzeba :turned:

e: Tak co by nie było.. to nie zdziwiłbym się gdyby akurat w wypadku tych dwóch screenów była to wina... tylko tych screenów, a w rzeczywistości czerń jest dobra. Inna sprawa, że i tak wersja na Xbone'a ma dodatkowo słabsze tekstury.

co ten kruk

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ja też odpisze bo w pierwszej chwili aż oniemiałem o co kurfa chodzi....

przecież to ZAWSZE przy wszelkich porównaniach 360 a teraz także XO mają ostro podbity kontrast, a ps3/4 zawsze mają bardziej spłycony i nieco szarawy kontrast, więc o co chodzi?

lubisz grać na wielkim kotraście gdzie czerń jest do bólu czarna a jasne elementy są przepalone? spoko

ale pisać to co napisałes?

oficjalnie oddaje ci swój przydomek niewiemalesiewypowiem

Opublikowano

Jak tu ucichło wszystko.

Outlast niestety nie będzie miał platynowego trofeum. Potwierdzone przez twórców. Dodatkowo:

Galak-Z Targeting 60 fps on the PS4, Dev Explains Why They Don’t Have Anything Planned For Xbox One

http://gamingbolt.com/galak-z-targeting-60-fps-on-the-ps4-dev-explains-why-they-dont-have-anything-planned-for-xbox-one

W sumie nic ciekawego się nie dzieje :P The Order: 1886 wygląda bardzo fajnie, ciekaw jestem kolejnego gameplayu. Nowy trailer z inFamous: SS robi kosmiczne wrażenie, ale brakuje mi dobrych zapowiedzi na Xboxa One, bo oprócz Titanfall... na horyzoncie nie jawi się nic. Gearsy to przypuszczalnie końcówka 2015 najwcześniej.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Outlast niestety nie będzie miał platynowego trofeum. Potwierdzone przez twórców.

Ale co na to Musiol.

Halo 5, Sunset Overdrive, Quantum Break, Forza Horizon 2 - nic na horyzoncie?

Opublikowano

Outlast niestety nie będzie miał platynowego trofeum. Potwierdzone przez twórców.

Ale co na to Musiol.

Halo 5, Sunset Overdrive, Quantum Break, Forza Horizon 2 - nic na horyzoncie?

2 gry na 2014 rok, druga pewnie w 2018, ostatnia nawet nie zapowiedziana. EKSAJTUJĄCE GIERKI, MILORDZIE

Opublikowano

Wiadomo, ze Xbox One mial lepszy line up w 2013 i bedzie miec lepszy line up w 2014 od PS4. Co nie zmienia postaci rzeczy, ze PS4 jest o wiele lepsza inwestycja niz Xbox One.  

Opublikowano

No nawet jakby Sony miało 10 gier w tym roku, a Microsoft tylko Halo, to dla ciebie Zeratul i tak Xbox miałby lepszy lineup na ten rok ;)

Ahh, piękny rok się zapowiada, głównie i tak czekam na Destiny, jak patrzę na te widoczki, ehh, tego opisać się nie da, cudo.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Przypominam, Destiny ostatnia nadzieja pelnosprawnych graczy.

Opublikowano

Ja sie nie ciesze z premiery Halo w tym roku, bo wychodzi Destiny. 

Nie wierze w Driveclub i nie wierze w Order 1886. Sila Sony w tym roku to przede wszystkim dobre indyki, ktore mam nadzieje, beda sie juz niedlugo pokazywaly. No i jest jeszcze Infamous.

Titanfall. Tyle w temacie... 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Przy dobrych wiatrach ja to exowo widze tak. PS4 - DriveClub, inFamous: SS, The Order i Uncharted (nie wierze, że wyjdzie w tym roku) kontra XO - Halo 5, Sunset Overdrive i Quantum Break (tu też nie wierze w pojawienie sie tej szpili w tym roku)

Zobaczymy co przyniesie E3, może jkaieś konretne daty w/w gier.

Opublikowano

W sumie jak tak spojrzę na exy w tym roku, to jedynie DriveClub mnie jara, o reszcie za mało wiem, aby się wypowiadać. Za The Order odpowiada utalentowany team, ale póki co, niewiele wiadomo, Infamous kupię, ale jedynie w promocji, fajnie pograć do odstresowania, nic więcej. Titanfall mi pewnie nie podejdzie, Halo póki co wielka niewiadoma, po średniej czwórce, jestem raczej średnio naładowany bateryjkami. Więc tak, czekam głównie na Destiny i na kolejne informacje, a te pewnie dopiero na E3.

Oczywiście za grami na Ps4 przemawia fakt, że Xboxa po prostu jeszcze nie mam, pewnie kupi się za jakieś 2-3 lata :) Myślałem na polską premierę, ale ostatnio WiiU pokazuje zęby i przykuwa moją uwagę :D

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Uncharted nie wyjdzie w tym roku, bodajże na blogu PS w komentach pod trailerem z DLC do TLOU ktoś zapytał czy jest szansa na Uncharted w 2014 i jeden z twórców odpisał, że nie więc zapewne jesień 2015.

Opublikowano

smieszne jest to, jak wszystkie xboty smiały się (ty akurat nie) z CoD'a, ze gowniany i mało skillowy, bo liczy się kto pierwszy wcisnie spust. Skillowe jest hejlo bo tam trzeba ładowac cały magazynek w kolesia. Mimo to każdy xbot jara się TF'em jak by był to jakiś zbawca, chociaż na filmikach widać, że to prawie ta sama mechanika co CoD i tez wystarczy kilka strzałow aby ubić typa. I jak, CoD do dupy a TF już fajny i skillowy co ?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

smieszne jest to, jak wszystkie xboty smiały się (ty akurat nie) z CoD'a, ze gowniany i mało skillowy, bo liczy się kto pierwszy wcisnie spust. Skillowe jest hejlo bo tam trzeba ładowac cały magazynek w kolesia. Mimo to każdy xbot jara się TF'em jak by był to jakiś zbawca, chociaż na filmikach widać, że to prawie ta sama mechanika co CoD i tez wystarczy kilka strzałow aby ubić typa. I co, CoD do dupy a TF już fajny i skillowy co ?

Ale wiesz o tym, że to nie w mechanice Coda leży jego ch.ujowość? MW pierwszy zamiatał wszystko na dane czasy, ale potem zdaje się, że stanęli w miejscu i dowalali tylko co raz więcej syfu w multi. 

Opublikowano

Uncharted nie wyjdzie w tym roku, bodajże na blogu PS w komentach pod trailerem z DLC do TLOU ktoś zapytał czy jest szansa na Uncharted w 2014 i jeden z twórców odpisał, że nie więc zapewne jesień 2015.

Wyjaśniali to już. Gościu nie odnosił się do tego, czy są szanse na U4 w tym roku, tylko do pytania o easter-eggi z TloU w U4.

Opublikowano

nie, nic takiego nie miało miejsca

Opublikowano

A to sorry, najwidoczniej ktoś napisał złego newsa.

Opublikowano

Haha, powiedz, ze zartujesz, ten CoD z mechami? Sądziłem, ze gracze, którzy grają w multi Halo, znają się na dobrych fps.
Opublikowano

Titanfall ma potencjał, już widzę tych kozaków idealnie posługujących się wallrunem i podwójnym skokiem oraz mechami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.