Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wkur.wia mnie już to pieprz.enie xbotów że na ps4 nie ma w co grać a  jak na xboxie wyszedł 1 czy 2 exy  więcej  z ocenami 7-8 to już wypas. Rozumiem takie gadki gdyby to było jak  w 2013 roku na ps3 i x360. Gdzie na konsole sony wyszło kilkanaście exów a na xboxa tylko jeden. Oczywiście wtedy liczyło się tylko gta v i multiplatformy.... Właściwie to od 2010 roku do końcówki 2013r roku dla xbotów liczyły się tylko multiplatformy.

Śmieszne jest również zdziwienie niektórych dlaczego microsoft jest jechany przez większą część forum. Przecież te c.wele z hamburgerolandii próbowali zablować rynek używanych gier. Po takiej akcji microsoft musi ponieść i poniósł kare. Przed e3 twierdziili że chcą zniczyć sony a teraz po przegranej xbox one próbują ładnie przemawiać do graczy.

Niestety dla xbotów jest się z czego śmiać jeśli chodzi o microsoft. Wydali konsole o 50% słabszą i o 100$ droższą na której gry instalują się o kilka razy dłużej niż na ps4.

Wkurzające są jeszcze tekst  xbotów: "eksajt, wiadomo sony xd " gdy pojawiają się jakieś informacje na temat exów na ps3/ps4. To tak jakby śmiać się z fanów motoryzacji którzy ekscytują sie nowymi informacjami na temat nowego Ferrari. 

Także mam prośbe do xbotów aby się opamiętali i w końcu pogodzili sie z faktem że Sony >>>>>>>>>>>> microsoft. Czas pogodzić sie że xbox one przegrał z ps4 gdyż jest droższy, słabszy a w dodatku  microsoft ma mniejsza liczbę developerów first party więc nie ma szans na odwrócenie sytuacji.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

pogralem godzinke w metro z plusa. Przekozacki fps, ojjjj klimat az kipi z ekranu, bioshocka nawet nie sciagam, dodam sobie do dowload list i ogram w przyszlosci...co do LL...masakra jak ta gra sie gorzej prezentuje w porownaniu do screenow z pc, ktore wklejal mazzeo...ale z tego co widze przynajmniej jest plynnie

Opublikowano

Ja tam pif-pafów nie trawię zbytnio (chociaż ten Borderlands ostatnio mnie wciągnął). Warto ograć to Metro z Plusa jak się w poprzednika nie grało?

Opublikowano

Co to jest LL?

Z tymi padami to ludzie pewnie tak samo przesadzaja jak z liczba konsol, ktore mialy trafic do serwisu. Pare sie zepsulo i juz 200 tys konsol z tego robili...

Opublikowano

LL - Metro Last Light

Opublikowano

Co to jest LL?

Metro Last Light

Opublikowano

Ja tam pif-pafów nie trawię zbytnio (chociaż ten Borderlands ostatnio mnie wciągnął). Warto ograć to Metro z Plusa jak się w poprzednika nie grało?

warto bo nie jest to typowa kontynuacja tylko nowa historia z tym samym bohaterem. Do tego jest o wiele bardziej dopracowana.

Opublikowano

Żeby mieć + 10 do funu z gier Metro, trzeba przeczytać świetną książkę Metro 2033 (nie mylić z 2034, bo ta jest słaba). Nawet osoby, które nie przepadają za czytaniem są tą książką zachwycone. Polecam. A co do gier z Plusa - obie miałem na premierę :sorcerer:

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Lekko straszne są opowieści forumkowiczów o zdzierających się gałkach. Czemu xboxmani tego nie wykorzystują w konflikcie?

Na szczęście Sony oficjalnie potwierdziło istnienie problemu w części padów i zobowiązało do honorowania gwarancji w razie jego wystąpienia. Co oznacza też, że w nowych padach w tym aspekcie powinno być w porządku.

Opublikowano

W uniwersum metro mogłaby powstać świetna gra strategiczna. Coś w stylu dungeon keepera z zarządzaniem stacją, walkami, handlem i tak dalej.

Opublikowano

Ehh albo cRPG z krwi i kości 

Opublikowano

No a co tam w 2012 na ps3 było przypomnisz mi andrew?

A ty napisz mi dlaczego warto dopłacać do xboxa one??

bo w przyszłości wyjda halo i gow robione przez śmieszne studia.

343 nie jest śmiesznym studiem, potrafią robić dobre gry, a BT to nowe studio więc skąd taka wiedza? 

Opublikowano

jakiś nowy insajder sie na neogafie pojawił (sprawdzony przez modów), który twierdzi, że halo 2 remake wyjdzie 11 listopada na Xbox One (wraz z betą halo 5 i jakims nowym zakonczeniem). Ciekawszym newsem jest jednak info, że Halo 5 pojawi się w następnym roku :> No ale beka z Delaystation 4 :>

A i jeszcze coś pisał o exie na Xbone zwanym Crackdown 3. Podobno coś pichcą.

edit: i jeszcze twierdzi, że QB jest grą na Q4 2014.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

jakiś nowy insajder sie na neogafie pojawił (sprawdzony przez modów), który twierdzi, że halo 2 remake wyjdzie 11 listopada na Xbox One (wraz z betą halo 5 i jakims nowym zakonczeniem). Ciekawszym newsem jest jednak info, że Halo 5 pojawi się w następnym roku :> No ale beka z Delaystation 4 :>

dojdzie opoznienie i boty beda bez gier w tym roku + kiepskie multiplatformy, tylko MaZZeo wie jak inwestowac pieniadze :D

Opublikowano

dojdzie opoznienie i boty beda bez gier w tym roku + kiepskie multiplatformy, tylko MaZZeo wie jak inwestowac pieniadze :D

a co jest w tym roku na ps4? lulek

Opublikowano

Sony jest wiec jest wszystko,gier nie potrzeba xD

Opublikowano

a co jest w tym roku na ps4? lulek

DriveClub, Infamous, i lepsze multiplatformy to mi wystarczy.

a i pare dobrych indykow w Plusie za free.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

insajder eksajter rzuca kolejną bombę, forza horizon 2 koło września 2014 ;p w 1080p i wieloma socjalnymi funkcjami.

Opublikowano

Figaro jak teraz rzuca insajderskimi info o żydboksie żeby nie było, że ciągle tylko negatywne info o nim daje a eksajty o ps4 tylko. 

Opublikowano

Szczerze? Mnie to by ucieszyło nawet.

Opublikowano

QB jeszcze w tym roku, do tego Horizon 2 ? Kurcze i co tu poczac, jeszcze sie okaze ze bedzie trzeba kupic tego szrota.

Opublikowano

Ten sam ziomek napisal, ze w pazdzierniku bedzie premiera konsoli w naszym kraju.

H2 HD, FH2 i QB w 2014 ? Jezeli to prawda to konsola laduje u mnie w dzien polskiej premiery :)

Opublikowano

Figaro jak teraz rzuca insajderskimi info o żydboksie żeby nie było, że ciągle tylko negatywne info o nim daje a eksajty o ps4 tylko. 

czesto daje pozytywne newsy o xie (i negatywne o ps4, ale oczywiscie tego nikt nie widzi :3 )

Szczerze? Mnie to by ucieszyło nawet.

nie dziwi mnie ta reakcja. beka ze driveclub w czerwcu, delaystation, a jak maja opoznic najwazniejsza gre x-a, to dobrze, ciesze sie, niech dopracuja :-P

napisał jeszcze, że girsy beda potrzebowaly 2.5 roku developingu, że biały xbox one nadchodzi, fable legends wakacyjna gra 2015, crackdown 3 w 2016 roku i że moze bedzie xbox one za 399 dolarów w tym roku, ale bez optycznego nośnika.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Niezłe schaby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.