Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jedyne co by uratowało wizerunek Vity i przekonało rzeszę zachodnich odbiorców, to dedykowane GTA. Ale chyba nie zanosi się na nie, co jest nawet nieco dziwne, zważywszy na obecność marki na PSP.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Albo możliwość kupna i odpalania gier z PS2. Nie znam się na tym, ale chyba nie wymagałaby taka usługa zbyt dużo inwestycji, skoro Vita odpala gry z PSP i PS-One. Z drugiej strony raczej nigdy to nie nastąpi, jak oni wydają GoW I i II. Mówię kur.wa - nie grałem w Chains of Olympus i Ghost of Sparta, chętnie bym to przeszedł z trofeami, tym bardziej, że przecież jest taka kolekcja na PS3, to wydają jedynkę i dwójkę, którą przeorało się wzdłuż i wszerz lata temu.

Opublikowano

odpalac gry z ps2 i ps3 bedziesz mogl na vicie przez te cale playstation now

opalac gry z psp mozesz juz teraz - vita jest w pelni kompatybilna dlatego tez nie remasteruja na nia zadnej gry z psp

tak to sobie sony w glowie ulozylo - takie dobre :(

ps. a softwerowa emulacja ps2 to czarna magia - ps3 sie z tym nie radzi, a na pc potrzebujesz mocny sprzet by cos pograc, gdzie tam przy nich vita

Opublikowano

żeby achievementy były w jakimkolwiek stopniu wyznacznikiem zakupu konsoli...

w imię ojca i syna i ducha świetego

Opublikowano

ceny gier na nia przegiete ale juz niecierpliwie czekam na nastepce 3ds.

Co widzisz przegietego w cenie takiego bravely default ktore przechodzilem 80h? Dostajesz swietne, dopracowane gry, a nie odgrzewane kotlety z duzych konsol.

Opublikowano

żeby achievementy były w jakimkolwiek stopniu wyznacznikiem zakupu konsoli...

w imię ojca i syna i ducha świetego

Dla FF VII w hd i z trofeami kupiłbym Vite

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Guernica - juz nie raz pisalem czemu wybralem vite zamiast 3ds: przedluzylem abonament w playyu i mialem ja za 179zl, mam przywiazanie do marek playstation, myslalem ze wslad za psp bedzie to mekka jrpg, mozliwosci techniczne, wsparcie spolecznosciowe i multitaskowosc(bo fajnie z kims pogadac jak sie gra), multum darmowych gier z ps plus. Ja juz dawno przestalem byc hardocorym graczem, czesciej tu na forum siedze niz gram w gry, a sesja dluzsza niz 1-2h przy jakims tytule to rzadkosc

Opublikowano

Nie pytam dlaczego wybrałeś vite, tylko co widzisz przegiętego w cenach gier na 3ds. Często są dłuższe od produkcji na duże konsole.

Opublikowano

Sony zapowiada 100 gier na Vitę na ten rok. A jednocześnie dostajemy TAKIE reedycje:

12370906975_ba5e101302.jpg

Gdzie tu logika? Ktoś jeszcze w to nie grał?

Tak, w zestawie znajdzie się 1&2 część serii. Potwierdzono na oficjalnym blogu PlayStation.

http://blog.us.playstation.com/2014/02/10/god-of-war-collection-coming-to-ps-vita-may-6th/

Gimpy nie znajom:

2368329-2228982-broken_sword_the_serpent

bs1.jpg

1737690129.jpg

broken-sword.jpg

Dla Ciebie. Dla rodziny. Na Ps Vita. Recenzje bardzo dobre.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Mi w 3DS-ie najbardziej przeszkadza ten mikroskopijny ekran. Jest na niego tyle fajnych jRPG-ów i taktycznych RPG-ów, że ślina cieknie, ale jednak nie kupię. Na Vitę jest za(pipi)ista Persona 4: Golden, ale szkoda, że nic poza tym :/

Opublikowano

Pare jrpg ma wyjść na vite niedługo, dlatego czaję się na ten sprzęt. Na 3ds xl sie dobrze gra, dla samego bravely default i fire emblem warto kupic.

Opublikowano

wlasnie ogrywam tego broken sword na vicie :) przeslicznie wyglada i swietna glowna intryga. Troche szkoda ze zagadki choc bardzo logiczne to jednak sa bardzo latwe i wszystkie itemy do nich znajdujemy w obrebie jednej lokacji - nie ma tu sytuacji jak z serii monkey island czy innych gdzie w pewnym momencie mamy do dyspozycji kilkanascie lokacji i nie ma sie pojecia co gdzie i jak

Opublikowano

Mikroskopijny ekran? W takim razie polecam jedyną słuszną wersję XL z ekranem 4,8 cala (Vita ma 5 cali).

Opublikowano

@ Ficuś

Czytałem że gra została podzielona na 2 epizody, które można wziąć w bundlu za 79 zł. Pierwszy daje +/- 8h gry. Prawda to?

Opublikowano

Mi w 3DS-ie najbardziej przeszkadza ten mikroskopijny ekran. Jest na niego tyle fajnych jRPG-ów i taktycznych RPG-ów, że ślina cieknie, ale jednak nie kupię. Na Vitę jest za(pipi)ista Persona 4: Golden, ale szkoda, że nic poza tym :confused:

akurat jrpg masz pelno i wyjdzie pelno: procz persony masz ys celceta, atelier totori, atelier memuru, disgaea3, disgaea4, demon gaze2, mind-0, sorcery saga,  w japoni sa talesy, bedzie over my dead body2, bedzie atelier ayesha plus

@ Ficuś

Czytałem że gra została podzielona na 2 epizody, które można wziąć w bundlu za 79 zł. Pierwszy daje +/- 8h gry. Prawda to?

drugi ma byc w marcu, ja kupilem tydzien temu bo byla promacja na ps store i za 50zl mam dwa epizody, ja po 5h gry mam 36% gry ale nie wiem czy to procenty tylko pierwszego epizodu czy całości

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Fajnie,ze mój ds4 idzie na gwarancję.Miałem każdego pada playstation i były one prawie niezniszczalne.Ds4 po ~ 150 h wyrobiona lewa gałka.Do pogrania w fpsy da radę,ale w gry typu FIFA nie.Załóżmy,że przychylam gałkę na pln-wsch i postać biega w każdym kierunku.Ktoś z was mocno katuje tego dsa4 Nie macie żadnych problemów?

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

Przecież już wszyscy wiedzą że ds4 to robota sabotujących, wyzyskiwanych studentów z Chin. Nie przejmuj się, to absolutnie normalne zachowanie.

Opublikowano

Mój jest jak nówka, ale szanuje się plejstejszon, myje ręce i obcina paznokcie... brudasy.

Opublikowano

Jak dobrze że jest tylu betatesterów co za swoje pieniądze testują niesprawdzone i wadliwe konsole bez gier, jakimi zawsze są egzemplarze premierowe. Dzięki wam, kiedy wreszcie na nextgeny wyjdą jakieś gry warte uwagi, będę mógł pójść do sklepu i kupić pełnoprawną, działającą konsolę - bez jednorazowych padów, bez cieknącego chłodzenia, bez bugów os-a, bez kastracji z podstawowych funkcji zanim dojdą w patchu. Dzięki frajerzy koledzy!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie ma sprawy, wszystko dla biedakow.

Opublikowano

Jak dobrze że mam sprzęt który ma niezniszczalnego pada i 24 miesiące ogólnoeuropejskiej gwarancji. Nie muszę się martwić o zdarte analogi i o ty czy coś pocieknie w 13 miesiącu użytkowania konsoli.

Opublikowano

Zaplaciles za konsole 400-500 zl wiecej? Mysle ze po gwarancji za ta cene kazdy bedzie mogl sobie pozwolic na kupno nowszej wersji pada, jezeli zajdzie taka potrzeba ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak dobrze że mam sprzęt który ma niezniszczalnego pada i 24 miesiące ogólnoeuropejskiej gwarancji. Nie muszę się martwić o zdarte analogi i o ty czy coś pocieknie w 13 miesiącu użytkowania konsoli.

Sprzęt, który doczekał się zmiany modelu, którego poprzednika trawiła plaga RROD, oraz epizod choojowych napędów rysujących płyty. PAMIĘTAMY.

Opublikowano

Nie, nie daje 2 lat, po prostu sobie to wymyśliłem.

Sprzęt, który doczekał się zmiany modelu, którego poprzednika trawiła plaga RROD, oraz epizod choojowych napędów rysujących płyty. PAMIĘTAMY.

Ja nie pamiętam - mój xbox z 2008 nadal żyje i działa dobrze, a slim z 2012 0 problemów.

Opublikowano

Myslalem, ze moze piszesz o prawie UE, ze na kazdy sprzet masz niby 24m. Plus dla MS,ze nie skraca na sile gwarancji na sprzet.

W 2008r MS juz ogarnal nieco swoj uklad, to 2006 i 2007 wyszly najwieksze szroty. Sam swoja 3 razy serwisowalem, az w koncu wymienilem.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.