Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 795,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

pyerdole nie bede w to grac bo paski bedom

Opublikowano

BgquubMCIAEbM77.png

Potwierdzono, że będzie "gameplay footage" ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Lionhead Studios pracuje nad jakąś dużą grą na Xboxa One, która jedzie na Unreal Engine 4 ;)

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/02/16/lionhead-working-on-unannounced-xbox-one-game-in-unreal-engine-4-will-have-real-time-lighting/

http://www.microsoft-careers.com/job/Guildford-Senior-Graphics-Programmer-Microsoft-Studios-Lionhead-Job/37942500/

We already knew that Lionhead Studios is working on at least one unannounced game, and today we learn more about the title thanks to a new career opportunity ad seeking a Senior Graphics Programmer published by Microsoft.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

1080p/60fps w MGSie ? No to daje sie wydymac i kupuje demko zwane Ground Zeroes jak tylko sie pojawi :)

Jak byłoby w 1080p/30 to byś nie kupił? Serio, nie rozumiem tego parcia na 60fps w takich grach jak MGS, co innego fps, bijatyki czy wyścigi.

Opublikowano

Kupilbym tak czy inaczej ;P

Ja mam parcie na 60 klatek zawsze. Uwielbiam po prostu plynna animacje.

Opublikowano

Mi taka grafa wystarcza, chce plynnej gry i 1080p

Opublikowano

i.imgur.com/oETQdyI.png

za onlinecenter

Opublikowano

oj jak na XONE można cebulić... cyfrowe DR3 + Ryse za 139zł :D

Opublikowano

ja bym wokal żeby cisnęli grafikę niż 60 fps, w mgs roznica od past genów jest mala przez to.

No nie dziwie sie, ze wolalbys lepsza oprawe zamiast 60 klatek skoro bedziesz ogrywac to na Xbonie ;P

mgsflash.gif

Opublikowano

ładny wygaszacz ekranu.

Serio, za(pipi)ista jest ta gra :) Bardzo mi brakuje właśnie takiej logicznej produkcji, mocno mnie zainteresowała po tym video. Dzięki tatku ;)

jak wszystko co sony dla ciebie synu  :)

Opublikowano

jak wszystko co sony dla ciebie synu   :)

Nie, to bzdura. Wiele gier z Xboxa 360 czy Xboxa One cholernie mi się podoba (szczególnie Forza - każda i Gearsy <3) Ale akurat The Witness trafia w mój gust. Jakoś tak wkręciłem się w to video, że oglądałem całe 10 minut i chce więcej... Pewno kupię, ale nie za cenę powyżej 200 zł (nawet nie za 150) i mam nadzieję, że tyle aż to kosztować nie będzie ;)

Opublikowano

jak wszystko co sony dla ciebie synu   :)

Nie, to bzdura. Wiele gier z Xboxa 360 czy Xboxa One cholernie mi się podoba (szczególnie Forza - każda i Gearsy <3) Ale akurat The Witness trafia w mój gust. Jakoś tak wkręciłem się w to video, że oglądałem całe 10 minut i chce więcej... Pewno kupię, ale nie za cenę powyżej 200 zł (nawet nie za 150) i mam nadzieję, że tyle aż to kosztować nie będzie ;)

przecież to indyk(?) cena z max 60-70zł.

Opublikowano

W sumie to fajnie, ze M$ w rowny sposob traktuje swoich klientow i daje takiego samego MGSa na X360 i Xbone :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Juz wiecie Co Don miał na mysli mowiac osobom, które nie maja internetu. Kupcie X360 i tak bedziecie miec to samo 720p i 30 fps co na Xone :D

Edytowane przez Niewidoczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.