Opublikowano 19 czerwca 201410 l Nie każda gra działa Pro Controllerem. Tutaj masz liste jakie gry działąją http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_games_that_use_the_Wii_U_Pro_Controller Ma ktoś na konsoli dwa konta, jedno na UK i drugie na Polskę? Jeśli tak to czy przy zmianie kraju miał ostrzeżenie że straci możliwość korzystania z NN? Bo mnie wyskakuje i mam lekkiego pietra. NNID mam założone jako Polskie, zaś Nintendo Club mam UK i wszystko elegancko śmiga
Opublikowano 2 lipca 201410 l Cześć, możliwe że w tym miesiącu rozpocznę panowanie 8 generacji w domu, mam więc pytanie.Czy Wiiloty i nunchacki nieoryginalne są ok (widziałem na allegro komplety wiilot [z motion+] z nunchackiem, nówki za jakieś 80zł)? W sensie czy działają tak jak oryginały, czy nie ma problemów z ich działaniem z WiiU i czy można do nich podpiąć classic controlery i śmigać bez problemów? pzdr!
Opublikowano 2 lipca 201410 l Będą.Potwierdzone info.Sam mam podróby i w mario karta działają jak należy.W twilight princess z wii też problemów przy celowaniu nie zauważyłem.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Ok dzięki, a podłączałeś jakiś classic controller? Edytowane 2 lipca 201410 l przez Dzik84
Opublikowano 2 lipca 201410 l Nie,bo nie widziałem sensu go kupować,ale powinien działać,bo w zasadzie to z wiilota to on tylko prąd czerpie.
Opublikowano 2 lipca 201410 l Ja grałem na pirackich kontrolerach w traume oraz obecnie twillight princess i też wszystko śmiga. Szczególnie w zabawie w chirurga to precyzja jest ważna a miałem zestaw z allegro za 69 zł willot i nunchuck z motion plus
Opublikowano 4 lipca 201410 l Ja grałem na pirackich kontrolerach w traume oraz obecnie twillight princess i też wszystko śmiga. Szczególnie w zabawie w chirurga to precyzja jest ważna a miałem zestaw z allegro za 69 zł willot i nunchuck z motion plus Ok super, dzięki za odpowiedź. (WiiU już na salonie z MK8, miazga!
Opublikowano 5 lipca 201410 l Witam. Ostatnio nie mogąc się zalogować do UK wersji nintendo club, dałem zresetowanie hasła na maila.... Niestety mail nie przychodzi a ja jestem w nieciekawej sytuacji bo chciałem wykorzystać ten kod na darmową grę z Mario Kart 8. Mam drugie konto, które założyłem rok temu gdy kupiłem 3DS-a. Pytanie: czy można ten kod na grę do Wii U po prostu wpisać na tym starym koncie a wykorzystać na koncie, które jest połączone z Wii U?
Opublikowano 5 lipca 201410 l Aby zagrać w Super Mario Galaxy na Wii U trzeba mieć wilota i gruchę do sterowania? na samym wilocie nie da się?
Opublikowano 5 lipca 201410 l Witam. Ostatnio nie mogąc się zalogować do UK wersji nintendo club, dałem zresetowanie hasła na maila.... Niestety mail nie przychodzi a ja jestem w nieciekawej sytuacji bo chciałem wykorzystać ten kod na darmową grę z Mario Kart 8. Mam drugie konto, które założyłem rok temu gdy kupiłem 3DS-a. Pytanie: czy można ten kod na grę do Wii U po prostu wpisać na tym starym koncie a wykorzystać na koncie, które jest połączone z Wii U? sprawdz spam
Opublikowano 5 lipca 201410 l Sprawdzalem spam. To pierwsze co robię gdy mi nie przychodzą maile od duzych firm;). Kurczę i nadal nie mam hasła... lipa, tym bardziej, że resetowałem je już chyba z 10 razy a wiadomości "niet";/ Ostatni ratunek: można założyć nowe konto i zsynchronizowac z nim konsolę, czy ta jest juz na stałe "przypisana" do jednego usera?
Opublikowano 5 lipca 201410 l Witam. Ostatnio nie mogąc się zalogować do UK wersji nintendo club, dałem zresetowanie hasła na maila.... Niestety mail nie przychodzi a ja jestem w nieciekawej sytuacji bo chciałem wykorzystać ten kod na darmową grę z Mario Kart 8. Mam drugie konto, które założyłem rok temu gdy kupiłem 3DS-a. Pytanie: czy można ten kod na grę do Wii U po prostu wpisać na tym starym koncie a wykorzystać na koncie, które jest połączone z Wii U? Możesz wykorzystać kod z mario kart na dowolnym wii u z dowolnego konta nintendo club. Nie musi być w żaden sposób powiązane.
Opublikowano 5 lipca 201410 l blantman dzięki! Ale chyba dla pewności lepiej założyć nowe konto i wpisać je przy logowaniu do neta na Wii U bo tego hasła jak nie odzyskam a konsola pewnego dnia zapyta o hasło to lipa;/(sorki za długaśne zdanie na jednym wdechu;P). Czy to po prostu wystarczy sciągnąć grę a potem offline w nią grać na konsoli bez logowania do ich serwerów?
Opublikowano 9 lipca 201410 l Pytanko: czy Pro Controller (ten nowy, dedykowany WiiU) obsługuje gry z Wii, które działały z klasycznym Pro Controllerem?
Opublikowano 9 lipca 201410 l Nie. To niestety jego największa wada. Do Wii gier trzeba mieć akcesoria z Wii.
Opublikowano 9 lipca 201410 l To ja zapytam inaczej, czy Pro Controller do Wii U, działa ze wszystkimi grami na Wii U? Czy może są jakieś gry, które wymagają koniecznie Game Pada?
Opublikowano 9 lipca 201410 l To ja zapytam inaczej, czy Pro Controller do Wii U, działa ze wszystkimi grami na Wii U? Czy może są jakieś gry, które wymagają koniecznie Game Pada? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_games_that_use_the_Wii_U_Pro_Controller
Opublikowano 28 lipca 201410 l Szybkie pytanko od świeżego nabywcy WiiU Próbuję zrobić transfer danych z Wii do WiiU zgodnie z załączoną instrukcją. Niestety przy próbie ściągnięcia aplikacji to transferu danych w Wii Shop Channel, po próbie nawiązania połączenia zawsze wyskakuje komunikat że usługa jest obecnie niedostępna w moim kraju(ustawiłem Polskę). Czy ktoś miał taki problem, czy to tylko chwilowa niedyspozycja usługi? Poradźcie coś Panowie, myślałęm ze już dzisiaj odpalę Metroid Prime Trilogy na WiiU a tu niestety taki problem:(
Opublikowano 28 lipca 201410 l Dzięki czyli nie trzeba się grzebać z ustawianiem wszystkiego od nowa? Wystarczy tylko zmiana kraju na UK w obydwu konsolach(bo ponoć mają mieć ustawiony ten sam)?