Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana kodów Steam/Origin, kart itepe

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego może jak ktoś ma kod, to pisze na PM? No chyba, że komuś sie nie chcę bawić w jakieś wiadomości, ale jakoś denerwuje mnie, kiedy userzy-duchy, biorą te kody.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 170,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Powinieneś dostać rangę sęp. Bo co widzę że ktoś wrzuca grę to i zaraz twój post jest.

• Nikt się nie zgłaszał, na wishlistach znajomych nic nie widziałem, więc wrzucam luzem pozostałości z bundli. Mam nadzieję, że przygarną to forumowicze, nie boty. Wszystko Steam. Enjoy.   Amn

• Mam trochę nadmiarowych gier na Steam do wykorzystania. Sprawdziłem wishlisty znajomych i akurat poniższych nikt jakoś specjalnie nie pragnie , dlatego wrzucam tutaj listę. Zróbmy tak, że jeśli k

Opublikowano

Ja się zawsze zastanawiam dlaczego nie dacie znać o kodach, a odbiór przez PM. Tak to wystawiacie kody, które zgarniają jakieś boty albo randomy, które nawet podziękować nie raczą. A dając tylko osobiście przynajmniej macie nad tym kontrolę no i można to dać ludziom, których się zna i kojarzy ;).

Opublikowano

domowi biznesmeni  tylko się cieszą   z takich prezentów i zacierają łapki z 5zl zysku . bo kody trafiają na nowe konto i na allegro :).

na pclabie takich cwaniaków pełno ... tylko tam się nie kryją i  żebrzą  na   ile wlezie  :) co nowy bundlle

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Co ten internet robi z ludzmi. Kupowac konto Steam z indykiem za 5 zl. To jest smutne. :(

Opublikowano

Jutro ostra akcja bedzie z kodzikami po 15-20zl na gry z biedronki (cdp.pl bedzie dawac opcje od 9-21 na e-zakup rowniez).

Opublikowano

Ja się zawsze zastanawiam dlaczego nie dacie znać o kodach, a odbiór przez PM. Tak to wystawiacie kody, które zgarniają jakieś boty albo randomy, które nawet podziękować nie raczą. A dając tylko osobiście przynajmniej macie nad tym kontrolę no i można to dać ludziom, których się zna i kojarzy ;).

Lipa, ze ludzie nie beda na tyle mili by podziekowac nawet. Gimbaza po calosci.

Podziekowal. Jak cos bede mial to sie odwzajemnie.

Pamiętam i czekam.

tumblr_m1l8kbfOvf1rs68eko1_500.gif

Opublikowano

Jutro ostra akcja bedzie z kodzikami po 15-20zl na gry z biedronki (cdp.pl bedzie dawac opcje od 9-21 na e-zakup rowniez).

Ale nie zostało powiedziane, że promocje będą takie same. Już teraz zapowiedziano, że w ofercie pojawią się tytuły, których nie będzie w biedronce (także filmy, książki), a co za tym idzie cena może przekraczać 10zł.

A prawdę mówiąc na tej liście gier biedronki nie widzę nic dla siebie, tudzież nic czego nie było taniej w digitalu.

Opublikowano

Na Dragon Commander też się czaję, ale pudło nie jest na Steama. :< No chyba, że pojawi się jutro w CDP.pl digital w sensownej cenie, to wtedy wezmę.

Aczkolwiek rzucę okiem jutro co u mnie w Biedronce się pojawi. Podobno rzut jest losowy, więc nigdzie nie jest powiedziane, że wszystkie gry z listy będą w danym sklepie.

EDIT:

Na forum łowców wyczytałem, jakoby Dragon Commander miał w pudełku zarówno klucz Steam jak i GOG o_O. Jeśli to prawda, to jednak się skuszę, ale znając szczęście pewnie gry i tak nie będzie u mnie.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Dalej mam kod na wymianę z promocji nvidi do Blacklist na uplay.Mogę na jakiś tytuł na steam wymienić bo leży i się kurzy.

Jedynie do zaoferowania w zamian za Blacklist, mam  Sid Meier's Civilization V  na Steam.

Jak jeszcze nie grałeś a ci odpowiada to napisz.

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

Dalej mam kod na wymianę z promocji nvidi do Blacklist na uplay.Mogę na jakiś tytuł na steam wymienić bo leży i się kurzy.

Jedynie do zaoferowania w zamian za Blacklist, mam  Sid Meier's Civilization V  na Steam.

Jak jeszcze nie grałeś a ci odpowiada to napisz.

Niestety mam , pamiętam że rozdawali ją za darmo.http://steamcommunity.com/profiles/76561197998971541 tu link do mojego konta.W ostateczności mogę też na karty powymieniać bo kod leży i się kurzy.

Edytowane przez szarku123

Opublikowano

Na wymianę posiadam kod Dragon Age Począteke na Origin. : )

Edytowane przez Rzempek

Opublikowano

Kto pierwszy ten lepszy:

Amnesia 9Z68P-AN2IY-EAMPK

Limbo ELZHH-DNVYJ-ZL28Y

Bastion EJHIM-A3QP5-X4ZIH

Opublikowano

Dzięki ale już 3xduplikat. Jakiś ..uj pewnie sobie aktywował i nawet nie podziękował...

Opublikowano

Nie linczujcie mnie, miałem dobre intencje :( Posprawdzam moje konto na HB może coś się jeszcze znajdzie bo często się gierki powtarzają.

Opublikowano

U góry powinien być jakiś przyklejony post z zasadami, co by nie umieszczać kodów w ciemno. Najlepiej jakbyśmy pisali coś w stylu:

Oddam/zamienię kod na grę xyz. Info na PM.

Po co kody dla botów i randomów? :)

Opublikowano

Nie linczujcie mnie, miałem dobre intencje :( Posprawdzam moje konto na HB może coś się jeszcze znajdzie bo często się gierki powtarzają.

Sorry, zażartowałem, a ludzie dali Ci minusa na serio, za coś co chciałeś im dać za free. :/

No, ale masz nauczkę :)

Opublikowano

Giana Sisters: Twisted Dreams

The Swapper

Guacamelee! Gold Edition

Gift linki. Czekam najpierw z rozdaniem na HeXe ;P.