Opublikowano 22 października 20168 l Czy posiada ktoś Divinity: Original Sin Enhanced Edition w gifcie? Przegapiłem ostatnią promocję, a chęć pogrania jest mocna. Na wymianę miałbym coś o wartości 25 ojrosów.
Opublikowano 31 października 20168 l Lumino ktoś zużył, a nawet nie napisał, żeby inni nie wklepywali ;/ broken age nawet nie wpisuje, bo mam, a poza tym na pewno tez ktos uzyl
Opublikowano 31 października 20168 l Chciałem Broken Age przytulić, a tu zonk. Lepiej wrzucajcie kody na steamgifts, albo na PM. Tutejsza hołota nawet plusa nie da za fajne gierki. Ja Ci dam plusika za starania. Edytowane 31 października 20168 l przez Shankor
Opublikowano 31 października 20168 l ja napisałem w grach za darmo kto pierwszy sie zgłosi i zgłosił się uzytkownik forum. Polecam tak bo przynajmniej każdy widzi a kod na pm:)
Opublikowano 31 października 20168 l Chciałem Broken Age przytulić, a tu zonk. Lepiej wrzucajcie kody na steamgifts, albo na PM. Tutejsza hołota nawet plusa nie da za fajne gierki. Ja Ci dam plusika za starania.Daj znać, czy dalej chcesz BA.
Opublikowano 3 listopada 20168 l Oddam w dobre ręce Grim Fandango Remastered z humbla na PW. Andreal zgarnął. Edytowane 3 listopada 20168 l przez MysteryGaz
Opublikowano 14 listopada 20168 l Autor Mam kod 75% znizki na Ori edycja definitywna, chce ktos? Gre juz posiadam, wiec niepotrzebny mi.
Opublikowano 20 listopada 20168 l Ja mam kodzik na Shadow Complex Remastered, ale na EPIC Launchera, czyli pierw ktoś musiałby pobraćtą aplikację, założyć konto i dopiero kod zadziała. Trochę pierdzielenia, ale jak coś to mam.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Byłby ktoś chętny na wymianę najnowszego DOOMa za mojego Shadow Warriora 2? Edytowane 22 listopada 20168 l przez Ruther
Opublikowano 24 listopada 20168 l Wypadł mi kupon zniżkowy -90% na The Falling Sun. Gierka kosztuje aktualnie 4€. Zainteresowani PW.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Kilka "hitow" od Digital Homicide (kazdy crap ma karty): Medieval Mercs -> 6JAGJ-P*CYZ-3XQC7 Starship Novastrike -> 7F2II-RZBJ*-T*GCE Wyatt Derp -> 0KCX3-EYVNK-WXK*G Wyatt Derp 2 Peacekeeper -> 36F*B-D7WQ8-6IBLB * = H
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Mam do oddania kod Steam na Deus Ex: Human Revolution (zwykla wersja). Nie daje jednak gwarancji, ze kod dziala. Pamietam, ze w tym numerze CDA powinien byc zupelnie inny zestaw gier. Istnieje wiec szansa, ze ktos wczesniej zaopiekowal sie kodem.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Mam do oddania kod Steam na Deus Ex: Human Revolution (zwykla wersja). Nie daje jednak gwarancji, ze kod dziala. Pamietam, ze w tym numerze CDA powinien byc zupelnie inny zestaw gier. Istnieje wiec szansa, ze ktos wczesniej zaopiekowal sie kodem. Oferta wciaz aktualna.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Ja z kolei przypominam, że mam do oddania gift na System Shock 2 na gog.
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Dostałem od randoma na steam kod do czegoś, jest to dodatek, ale nie posiadam podstawowej gry, więc nawet nie wiem do czego. Random też nie napisał, może komuś się to przyda. RHECK-ZQCGC-EQH27
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Również nie posiadam podstawki, więc albo to coś nowiutkiego albo mało popularnego :P