Skocz do zawartości

Wymiana kodów Steam/Origin, kart itepe

Featured Replies

Opublikowano

Czy posiada ktoś Divinity: Original Sin Enhanced Edition w gifcie? Przegapiłem ostatnią promocję, a chęć pogrania jest mocna. Na wymianę miałbym coś o wartości 25 ojrosów. 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 159,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Powinieneś dostać rangę sęp. Bo co widzę że ktoś wrzuca grę to i zaraz twój post jest.

• Nikt się nie zgłaszał, na wishlistach znajomych nic nie widziałem, więc wrzucam luzem pozostałości z bundli. Mam nadzieję, że przygarną to forumowicze, nie boty. Wszystko Steam. Enjoy.   Amn

• Mam trochę nadmiarowych gier na Steam do wykorzystania. Sprawdziłem wishlisty znajomych i akurat poniższych nikt jakoś specjalnie nie pragnie , dlatego wrzucam tutaj listę. Zróbmy tak, że jeśli k

Opublikowano
Lumino City 

YHJJ4-AXXA9-0YMB2

Broken Age 

WBGJA-5VTZ4-N2HZT
Opublikowano

Lumino ktoś zużył, a nawet nie napisał, żeby inni nie wklepywali ;/ broken age nawet nie wpisuje, bo mam, a poza tym na pewno tez ktos uzyl

Opublikowano

Chciałem Broken Age przytulić, a tu zonk. Lepiej wrzucajcie kody na steamgifts, albo na PM. Tutejsza hołota nawet plusa nie da za fajne gierki. Ja Ci dam plusika za starania.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

ja napisałem w grach za darmo kto pierwszy sie zgłosi i zgłosił się uzytkownik forum. Polecam tak bo przynajmniej każdy widzi a kod na pm:)

Opublikowano

Chciałem Broken Age przytulić, a tu zonk. Lepiej wrzucajcie kody na steamgifts, albo na PM. Tutejsza hołota nawet plusa nie da za fajne gierki. Ja Ci dam plusika za starania.

Daj znać, czy dalej chcesz BA.
Opublikowano

Oddam w dobre ręce Grim Fandango Remastered z humbla na PW.

Andreal zgarnął.

Edytowane przez MysteryGaz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mam kod  75% znizki na Ori edycja definitywna, chce ktos? Gre juz posiadam, wiec niepotrzebny mi.

Opublikowano

Ja mam kodzik na Shadow Complex Remastered, ale na EPIC Launchera, czyli pierw ktoś musiałby pobraćtą aplikację, założyć konto i dopiero kod zadziała. Trochę pierdzielenia, ale jak coś to mam.

Opublikowano

Byłby ktoś chętny na wymianę najnowszego DOOMa za mojego Shadow Warriora 2?

Edytowane przez Ruther

Opublikowano

Wypadł mi kupon zniżkowy -90% na The Falling Sun. Gierka kosztuje aktualnie 4€. Zainteresowani PW.

Opublikowano

Kilka "hitow" od Digital Homicide (kazdy crap ma karty):

Medieval Mercs -> 6JAGJ-P*CYZ-3XQC7

Starship Novastrike -> 7F2II-RZBJ*-T*GCE

Wyatt Derp -> 0KCX3-EYVNK-WXK*G

Wyatt Derp 2 Peacekeeper -> 36F*B-D7WQ8-6IBLB

* = H

Opublikowano

Mam do oddania kod Steam na Deus Ex: Human Revolution (zwykla wersja). Nie daje jednak gwarancji, ze kod dziala. Pamietam, ze w tym numerze CDA powinien byc zupelnie inny zestaw gier. Istnieje wiec szansa, ze ktos wczesniej zaopiekowal sie kodem. ;)

Opublikowano

Jak ktos chce klucz na car mechanic simulator 2015 to  :ogor:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam do oddania kod Steam na Deus Ex: Human Revolution (zwykla wersja). Nie daje jednak gwarancji, ze kod dziala. Pamietam, ze w tym numerze CDA powinien byc zupelnie inny zestaw gier. Istnieje wiec szansa, ze ktos wczesniej zaopiekowal sie kodem. ;)

Oferta wciaz aktualna.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem od randoma na steam kod do czegoś, jest to dodatek, ale nie posiadam podstawowej gry, więc nawet nie wiem do czego. Random też nie napisał, może komuś się to przyda.

RHECK-ZQCGC-EQH27

• 4 tygodnie później...